Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Mergaaites! tas itvaras mane siutina! verysad.gif jauciu tokia itampa db kur nors tos nosies nesusitrenkt, jau paranojike tampu. O ant itvaro esantis pleistras man pradeda jau atsiklijuoti del to pats itvaras vis labiau palinkes i viena puse. As ta pleistra vis stripriau paklijuoju tai itvaras tiesiai laikos, bet po kiek laiko vel pleistriukas atsiklijuoja ir tas itvaras i kita puse labiau palinkes. Daktaras sake normalu, kad jis pats prades atsiklijuoti, bet man dar tik 5 dienos! Nzn ar pavyko nupasakot savo beda, bet gal jei kas supratot kaip manot- mano judantis itvaras nenusuks nosies i kita puse? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 06 21, 17:44)
Mergaaites!  tas itvaras mane siutina! verysad.gif  jauciu tokia itampa db kur nors tos nosies nesusitrenkt, jau paranojike tampu. O ant itvaro esantis pleistras man pradeda jau atsiklijuoti del to pats itvaras vis labiau palinkes i viena puse. As ta pleistra vis stripriau paklijuoju tai itvaras tiesiai laikos, bet po kiek laiko vel pleistriukas atsiklijuoja ir tas itvaras i kita puse labiau palinkes. Daktaras sake normalu, kad jis pats prades atsiklijuoti, bet man dar tik 5 dienos! Nzn ar pavyko nupasakot savo beda, bet gal jei kas supratot kaip manot- mano judantis itvaras nenusuks nosies i kita puse? verysad.gif  verysad.gif

labukas ,
zinok man jis nejuda nors bemiegodamas maniskis vertesi ir kai kale i nosi su alkuna galvojau sulys i veida nosis:D taip skaudejo net asaros byrejo juk ir taip sunku imigti gerai jis begioji leda nese:)atsiprasinejo juk nekaltas bet man jis tikrai ne nepajudejo ir laikosi tiesiai o man jau 7 diena.ir prleistriukai tik vos vos atsiklijavo zinok patarciau pas gydytoja nueit vis delto itvaras laiko noosyte kad ji nekreivetu kaip ir potraumos jei nieko nedarai ji kreivoka darosi....
o reik iskart tiesint ja...nu ziurint koks kreivumas,,bet jei gydytojas sako kad nieko tai gal nieko..?nzn as jau issigasciau...
Papildyta:
mergaites noreciau ir as nuotraukeliu paziuret leiskit ka? as ryt nusiimsiu itvara ir galeciau pasipiskit ikelt:)idomu butu sulyginti ka?
Atsakyti
dzeisy, man itvaras laikesi tikrai tvirtai g.gif

aistyte, idek nuotraukyte pries op smile.gif o rytoj lauksim jau po gipso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 21 birželio 2010 - 18:02
Ačiū labai už raminančius žodžius smile.gif
Atsakyti
Gal ir man jau butu galima pamatyt nuotraukas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Matėt sm reklama išmeta su Jankūnu ir Bagdonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 21, 19:01)
dzeisy, man itvaras laikesi tikrai tvirtai  g.gif

aistyte, idek nuotraukyte pries op smile.gif o rytoj lauksim jau po gipso smile.gif

Liabukas jau imeciau 2 nuotraukytes pries operacija kaip atrodo ir imesiu ryt gal ar kai melyniu nebus kaip po operacijos m?
Lb nekantrauju ir jaudinuos ...
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 22, 09:25)
Liabukas jau imeciau 2 nuotraukytes pries operacija kaip atrodo ir imesiu ryt gal ar kai melyniu nebus kaip po operacijos m?

Na bent jau as tai tikrai nematau trukumu tavojoje nosyteje g.gif
Atsakyti
Proud_Mommy - nosyte daili daili! Kaip dziaugiuosi! Monika, tavieji rezultatai labai saunus, o viskas tik geres ir dailes.

Noreciau merginos kurios jau po operacijos paklausti - kada jusu nosyte nustojo skaudeti po prisilietimo, ir kada nustojo galiukas mazeti? As nerimauju, man apie 1 men po operacijos, jau prisilietus neskauda, o galiukas dar kaip rutuliukas, noretusi kad zymiai suplonetu.

Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Aida13 @ 2010 06 22, 09:56)
Proud_Mommy - nosyte daili daili! Kaip dziaugiuosi!

Dekui.

Aciu smile.gif Ir as dziaugiuosi wub.gif

O galiukas tikrai sumazes dar smile.gif Man sake po keturiu men. jau mazdaug praeis patinimas smile.gif
Atsakyti
Turbut atsibodo jums mano pasisakymai apie pertvaras ir neapsisprendima:) Bet vis tiek parasysiu. Buvau vakar pas V. K lorista , tai dabar belieka tik pasirinkti chirurga. Jis man viska paaiskino ir sudeliojo visus taskus tiap sakant ant i. Jei noriu , kad padarytu gerai mano nosyte reikia judint ir pertvara, kuri jo manymu yra ne visai tobula.
Kuo daugiau daktaru tuo daugiau makalynes, kazin ar iskilus kitokioms bedoms vel eiciau pas 6 daktarus, nes tiap sumakaluoja viska galvoje, kad oj.
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 22, 09:25)

as taip pat nematau trukumu, bent jau is siu nuotrauku g.gif
Atsakyti