Man operacija nusimato liepos 8d, o po 8d. turiu dalyvaut iskilmese, kazin yra viltis zmonem pasirodyti, jei gerciau kur melynes apmazina vaistus,gal pasipudravus pakenciamai atrodyciau?

QUOTE(Maat`e @ 2010 06 20, 20:15)
Man operacija nusimato liepos 8d, o po 8d. turiu dalyvaut iskilmese, kazin yra viltis zmonem pasirodyti, jei gerciau kur melynes apmazina vaistus,gal pasipudravus pakenciamai atrodyciau? 

Tai, kad tu dar su gipsu būsi

QUOTE(Maat`e @ 2010 06 20, 20:15)

bet buvo mergaiciu, kurios praktiskai visai neturejo melyniu

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 06 20, 22:59)

bet buvo mergaiciu, kurios praktiskai visai neturejo melyniu

bet vistiek,manau,kad sventei kazkaip 8 dienu tikrai per maza..As tai neplanuociau taip greitai

Na ka, teks su kauke eit tada...

QUOTE(angelinka @ 2010 06 21, 01:36)
bet vistiek,manau,kad sventei kazkaip 8 dienu tikrai per maza..As tai neplanuociau taip greitai 

Įkėliau naujų nuotraukų, nors nelabai ten gal dar kas pasikeitė. Labai erzina, kad taip nesikeičia nieks iš priekio, gal taip ir liks?

MonikaG8,
labai grazu, tikrai pokyciai matosi
labai grazu, tikrai pokyciai matosi

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 06 21, 14:22)
Ačiū

QUOTE(MonikaG8 @ 2010 06 21, 14:05)
Įkėliau naujų nuotraukų, nors nelabai ten gal dar kas pasikeitė. Labai erzina, kad taip nesikeičia nieks iš priekio, gal taip ir liks? 

Nu *****, Monika, tu tikra grazuole..

QUOTE(MonikaG8 @ 2010 06 21, 14:05)

Monika,labai grazus pasikeitimai,dar kelios dienos ir jau galesi eiti i gatve tikrai

Norejau paklausti,kurios mergaites nuotrauka yra uzkelta i virsu dabar paste?

Monika, nosyte tavo jau dabar labai daili
Imeciau ir as pora nuotraukeliu..nors pasikeitimu dideliu nera.
Beja, ant nosies nugareles aukstai jauciu tokius nelygumus, SV dar nesakiau apie tai, bet manau tai nera blogai, issilygins
svarbu, kad nesimato jie

Imeciau ir as pora nuotraukeliu..nors pasikeitimu dideliu nera.
Beja, ant nosies nugareles aukstai jauciu tokius nelygumus, SV dar nesakiau apie tai, bet manau tai nera blogai, issilygins