Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(MonikaG8 @ 2010 06 19, 21:24)
O po kiek laiko galima degintis?

as gydytojo klausiau del soliariumo kada galima eiti,tai manau ir saulej degintis tas pats galioja.sake galima kada noriu tik tas vietas kur randeliai patepti stiprios apsaugos kremu nuo saules,geriausia kur buna vaikams
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 19, 19:39)
pasiziurejau ogi  mano zandai istine kaip chameko biggrin.gifD

mano zandai apie 2 sav buvo kaip burunduko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijux @ 2010 06 19, 21:33)
as gydytojo klausiau del soliariumo kada galima eiti,tai manau ir saulej degintis tas pats galioja.sake galima kada noriu tik tas vietas kur randeliai patepti stiprios apsaugos kremu nuo saules,geriausia kur buna vaikams

Tai čia grynai vien dėl randelių jos reiktų vengti? Aš taip bijau, kai deginuosi balkone, tai slepiuosi po trim rankšluosčiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeisy @ 2010 06 19, 15:21)
Cha cha prajuokino mane labai viena panele  lotuliukas.gif , kuri rase, kad laukdama dirzauskienes mate dvi po op merginas suvargusias, tai speju, jog viena is ju buvau as biggrin.gif . Suvargusi tai tikrai nebuvau, tiesiog maciau, kad salia sedi panele tai kuo labiau nusisukus nuo jos sedejau, nes nenorejau savo subintuotu veidu gasdinti, ir siaip geda buvo biggrin.gif . Isoperavo mane treciadieni ir kolkas nei jokie mane skausmai kankina, nei depresuot del savo melyniu pradejau. Net sesutes ir daktaras stebejosi kaip man taip nieko neskauda. Negana to kad pati neblogai jauciaus tai jau pacia diena ir savo palatos kolegei padejau tai viena, tai kita dalyka atnesdama. Taigi pasiskaicius ankstesniu merginu isgyvenimus buvau pasiruosus vos ne su mirtim vaduotis, bet  to visai neprireike smile.gif. Dar db netikeciau, kad esu po op, jei ne tie siulai ir bjaurios melynes biggrin.gif .

Eina sau, as net norejau pakalbint nes ta tyla mane zude,bet nezinojau kaip pradet pokalbi, nedrisau paklaust kaip jauties. As zinau kad galbut nenorejai gasdint, bet kazkaip gal man toks ispudis pasirode, galvoju jetus ir man taip bus ir as taip atrodysiu, gal kad as jautri visokiom zaizdom gal taip ir pasirode biggrin.gif As dar pagalvojau viena dalyka ax.gif Sakau tokia jaunute,lieknute,jauciu as pabusiu ten ant dietos patapsiu liekna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 06 19, 22:12)
Eina sau, as net norejau pakalbint nes ta tyla mane zude,bet nezinojau kaip pradet pokalbi, nedrisau paklaust kaip jauties. As zinau kad galbut nenorejai gasdint, bet kazkaip gal man toks ispudis pasirode, galvoju jetus ir man taip bus ir as taip atrodysiu, gal kad as jautri visokiom zaizdom gal taip ir pasirode biggrin.gif As dar pagalvojau viena dalyka ax.gif  Sakau tokia jaunute,lieknute,jauciu as pabusiu ten ant dietos patapsiu liekna lotuliukas.gif

Patikek as labai ,,imli'' skausmui, o pamacius daugiau kraujo vos neaplstu blush2.gif , bet ta ka as maciau ir patyriau kolkas visai iki to nedavede. Va tik db pasislyksciu paziuret i veidrodi, nes tie siulai nemaloniai atrodo. O siaip nei tas tamponu traukimas baisaus ispudzio nepaliko, gal del to kad man ta pertvara nedaug lyg liete g.gif .
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 06 19, 21:34)
mano zandai apie 2 sav buvo kaip burunduko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hehe:)))))))))) eina sau ..tai vadinas ir su melynem dar buvai? kaip atrodei gal geriau kai tvarsti nueme jau galejai rodytis viesai?
Atsakyti
taip, melyniu buvo visokiu spalvu, pasimaskavus is bedos eidavau i parduotuve, bet mieliau siuos darbus perleisdavau savo MB biggrin.gif nesinorejo kad zmones manytu jog vyro sudirbta esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 06 19, 23:02)
taip, melyniu buvo visokiu spalvu, pasimaskavus is bedos eidavau i parduotuve, bet mieliau siuos darbus perleisdavau savo MB  biggrin.gif  nesinorejo kad zmones manytu jog vyro sudirbta esu  lotuliukas.gif

biggrin.gif hehehe
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 06 19, 21:40)
hehe:)))))))))) eina sau ..tai vadinas ir su melynem dar buvai? kaip atrodei gal geriau kai tvarsti nueme jau galejai rodytis viesai?

nu as tai jau ejau i zmones kai nueme itvara. melyniu buvo, bet geltonu tokiu, tai jos jau nelabai matesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 06 20, 09:59)
nu as tai jau ejau i zmones kai nueme itvara. melyniu buvo, bet geltonu tokiu, tai jos jau nelabai matesi smile.gif

mergaites akinukuss nuo saules,juk vasara dabar ir nesimatys jokiu melyniu..... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brunetka25 @ 2010 06 20, 12:41)
mergaites akinukuss nuo saules,juk vasara dabar ir nesimatys jokiu melyniu.....  biggrin.gif  biggrin.gif

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))laukiu antradienio nuims itvara pamatysiu nosyte savo bet ir tuo paciu bijau:)
Atsakyti
QUOTE(brunetka25 @ 2010 06 20, 11:41)
mergaites akinukuss nuo saules,juk vasara dabar ir nesimatys jokiu melyniu.....  biggrin.gif  biggrin.gif

Negalima akinukų po op verysad.gif pirksiu kepurytę su snapeliu vis geriau nei be nieko biggrin.gif
Atsakyti