QUOTE(dzeisy @ 2010 06 19, 15:21)
Cha cha prajuokino mane labai viena panele

, kuri rase, kad laukdama dirzauskienes mate dvi po op merginas suvargusias, tai speju, jog viena is ju buvau as

. Suvargusi tai tikrai nebuvau, tiesiog maciau, kad salia sedi panele tai kuo labiau nusisukus nuo jos sedejau, nes nenorejau savo subintuotu veidu gasdinti, ir siaip geda buvo

. Isoperavo mane treciadieni ir kolkas nei jokie mane skausmai kankina, nei depresuot del savo melyniu pradejau. Net sesutes ir daktaras stebejosi kaip man taip nieko neskauda. Negana to kad pati neblogai jauciaus tai jau pacia diena ir savo palatos kolegei padejau tai viena, tai kita dalyka atnesdama. Taigi pasiskaicius ankstesniu merginu isgyvenimus buvau pasiruosus vos ne su mirtim vaduotis, bet to visai neprireike

. Dar db netikeciau, kad esu po op, jei ne tie siulai ir bjaurios melynes

.
Eina sau, as net norejau pakalbint nes ta tyla mane zude,bet nezinojau kaip pradet pokalbi, nedrisau paklaust kaip jauties. As zinau kad galbut nenorejai gasdint, bet kazkaip gal man toks ispudis pasirode, galvoju jetus ir man taip bus ir as taip atrodysiu, gal kad as jautri visokiom zaizdom gal taip ir pasirode

As dar pagalvojau viena dalyka

Sakau tokia jaunute,lieknute,jauciu as pabusiu ten ant dietos patapsiu liekna