Įkraunama...
Įkraunama...

Lituanisčių sambūris...

Sveikos, mergaitės 4u.gif Jungiuosi prie jūsų. Matau čia vyksta draugiškas gyvenimas ax.gif Štai man teks pakartotinės darbus taisyt.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hirondelle @ 2010 07 05, 12:29)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  Jungiuosi prie jūsų. Matau čia vyksta draugiškas gyvenimas  ax.gif  Štai man teks pakartotinės darbus taisyt.... doh.gif

O tu jau iš anksto žinojai? Nors ko gero jau išsissukau nuo to darbelio doh.gif
Ir džiugu, kad prisijungei 4u.gif
Atsakyti
IŠ anksto nežinojau. Tik neseniai valdžia paskyrė ir pranešė schmoll.gif
Taigi atostogų kol kas nebus...
Atsakyti
Man niekada dar neteko taisyti 12-okų valstybinio egzamino darbų. Taisiau tik 10-okų, 12-okų mokyklinio egzamino darbus.
O kaip vyksta valstybinio egzamino darbų taisymai? Kiek vertinimo patalpoj yra vertintojų? Kiek darbų per dieną tenka ištaisyti? Tiesiog smalsauju.
Mokykloj, kai taisom, užsibūnam iki išnaktų. Kartais taisom dvi dienas. Priklauso nuo mokinių darbų skaičiaus.
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2010 07 05, 13:44)
Man niekada dar neteko taisyti 12-okų valstybinio egzamino darbų. Taisiau tik 10-okų, 12-okų mokyklinio egzamino darbus.
O kaip vyksta valstybinio egzamino darbų taisymai? Kiek vertinimo patalpoj yra vertintojų? Kiek darbų per dieną tenka ištaisyti? Tiesiog smalsauju.
Mokykloj, kai taisom, užsibūnam iki išnaktų. Kartais taisom dvi dienas. Priklauso nuo mokinių darbų skaičiaus.

Man tokia laimė ir kol kas dar nėra tekus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 07 04, 14:20)
O tu jau nuo rugsęjo negrįši? Ar dar dirbsi kiek? blush2.gif

ne,nebegrįšiu ax.gif
Atsakyti
uch, kokios diskusijos kepė biggrin.gif Iš tikrųjų gaila, kai mokinys neišlaiko, bet kažkaip nepasitaikė, kad neilšaikytų tas, kas mokėsi ir turėjo padorius pažymius schmoll.gif Dar pastebiu, jog dažnai mokiniai, kuriems nesiseka gramatika, neblogai testą suraito. g.gif

agurkinė negundo visiškai schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, tai juokinga skaityti daugumos abiturientų pasisakymus, nors ir pati esu abiturientė. "Turėjau tiek, o gavau kitaip". Nu ir kas? Seniai įsitikinau, kad pažymiai toli gražu neparodo tikro žinių lygio. Sakyčiau yra skirtumas ar turėti devynis kaimo mokyklėlėje, ar šiaip kur mokytoja pažymius rašo vien už tai, kad mokinys bent kiek padoriai elgiasi ir mokytojų nesiuntinėja į visas keturias puses ir tos mokyklos tarpe yra gabesnis už likusią klasės dalį, ar mokytis mokykloje, sakykim pagal reitingus papuolančioje į 10-uką ir ten turėti tuos 9... g.gif
Bent jau mano aplinkoje dauguma kaip mokėsi, tą ir gavo. Kas gerai rašė, tai buvo įvertinti 80-100 proc., o kurie tingėjo ir mokykloje vos penketus traukdavo, tai ir gavo žymiai mažiau. Pati tiesą sakant, gavau netgi daugiau nei tikėjausi - 90%. Galbūt todėl nesitikėjau tiek gauti, nes buvau pas labai stiprią, puikią mokytoją ir buvau pratusi iš rašinių gauti 8, o retkarčiais ir 9 "nukrisdavo". blush2.gif Mokytoja sakė, kad rašau gerai, BET aš mokiausi tokioje aplinkoje tarp labai stiprių, praėjusių didžiulius konkursus, motyvuotų mokinių. Tai toje aplinkoje aš buvau vertinama taip, tikrai neperetnadavau būti lygi su olimpiadininkais ir rašančiais tokius rašinius, kad toli gražu nekiekvienas lituanistas taip parašytų. Todėl per egzaminą ir gavau daugiau nei tikėjausi, nes buvo vertinama visos Lietuvos, o ne mūsų mokyklos lygiu. rolleyes.gif Geriau turėti mažiau stiprioje mokykloje, nei būti pervertintam silpnoje. Paskui ir kyla tokie klausimai, kodėl turėjau aukštus balus, o per egzaminą susimoviau...
Kartais susidaro toks vaizdas, kad dauguma abiturientų nėra skaitę net vertinimo normų, tarsi vertintojai "iš lempos" tuos balus rašo, bile patiko/nepatiko. biggrin.gif Kai pasiklausiau po egzamino kitų mokinių, kur klausinėjo "Kas ta Vaičiūnaitė?", tai atsiprašau, apie ką dar čia kalbėti?
Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2010 07 07, 11:05)
Tiesą sakant, tai juokinga skaityti daugumos abiturientų pasisakymus, nors ir pati esu abiturientė. "Turėjau tiek, o gavau kitaip". Nu ir kas? Seniai įsitikinau, kad pažymiai toli gražu neparodo tikro žinių lygio.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Džiaugiuosi, kad ir mano mokiniai panašiai mąsto.

Kolegės, gal kuri išbandėt, galima susikurt savo virtualią klasę http://www.tinklas.l.../virtuali-klase Gaila, kad tik dabar radau...
Atsakyti
Kolegės, gal kuri išbandėt, galima susikurt savo virtualią klasę http://www.tinklas.l.../virtuali-klase Gaila, kad tik dabar radau...

Aš išbandžiau su dešimtokais. Patiko ir man, ir jiems. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2010 07 07, 15:15)

Aš išbandžiau su dešimtokais. Patiko ir man, ir jiems.  thumbup.gif

Reikės ir man pabandyt, nors ten dabar mokama bus, bet tiek to tie 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 07 07, 15:09)
Kolegės, gal kuri išbandėt, galima susikurt savo virtualią klasę http://www.tinklas.l.../virtuali-klase  Gaila, kad tik dabar radau...

O aš dar birželį buvau gavusi pasiūlymą, bet kažkaip nesusidomėjau, net nežinau, kodėl. g.gif
Atsakyti