Įkraunama...
Įkraunama...

Lituanisčių sambūris...

Išlaikė mano abu pakartotinį egzaminą rolleyes.gif
Atsakyti
Mano irgi 4 išlaikė ax.gif
Atsakyti
Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mano 2 irgi išlaikė pakartotinį!!!!!!!!! Jėėėėėėėėėėėėė! smile.gif Pagaliau prasidėjo atostogos ir rami galiu važiuot atostogaut smile.gif

Gražių, spalvotų akimirkų smile.gif Lekiu į atostogas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
O buvo kažin tokių,kurie neišlaikė pakartotinio? g.gif
Atsakyti
p.s. o kada apeliacijų atsakymai? išnaršiau internetą, bet neradau nurodyto laiko. o gal neatidžiai ieškojau info?

būna, kad ir pakartotinės neišlaiko.
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 07 09, 22:46)
p.s. o kada apeliacijų atsakymai? išnaršiau internetą, bet neradau nurodyto laiko. o gal neatidžiai ieškojau info?

būna, kad ir pakartotinės neišlaiko.

Per 5 dienas, tik nepamenu, kur buvau radusi. doh.gif
Atsakyti
Lyg ir kažkur skaičiau, kad apeliacijos iki 22 d. turi būti išnagrinėtos.
Atsakyti
Tai dar ne visi rezultatai yra, dar anglų, fizikos, biologijos nepaskelbti. Šitų apeliacijas matyt vėliau peržiūrės. O 22 dieną lyg jau stojimų rezultatai turi būti.
Maniškis vienas irgi apeliaciją rašė, na žiūrėsim. Buvo neišlaikęs, dabar perlaikė 6, metiniam 5 turėjo.
Atsakyti
kiek man sake pavaduotoja, tai per dvi savaites apeliaciju atsakymai buna g.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau jūsų pasisakymus ir visai susimaišiau doh.gif Esu abiturientė. Rodos, jau septintoje klasėje troškau tapti lietuvių kalbos mokytoja. Kažkokia nepaaiškinama trauka ir tiek. Vis naiviai tikiuosi, kad turėčiau galimybę improvizuoti, pamokas paversti mažyčiais meno šedevrais, džiaugtis ugnelėmis vaikų akyse. Pripažįstu, kad esu idealistė, nors net keli šeimos nariai yra mokytojai, ir man teko regėti tikrai ne šviesiąją šio darbo pusę. Mokykloje net keli mokytojai gyveno dėstomu dalyku tiesiogine šio žodžio prasme; galbūt ir tai pastūmėjo mane pasirinkti filologiją.
Bet pasekiau jūsų mintis ir suabejojau dėl savo pasirinkimo ax.gif Egzaminus išlaikiau puikiai ir pati nustebau, kad paskutinę minutę pradėjau galvoti apie teisės studijas. Blaškausi ir tiek g.gif

Mielos lituanistės, prašau, padėkite. Esu meniškos sielos, jautrus žmogutis, galbūt kiek per daug įsisvajojęs. Mokytojos rogėse save įsivaizduoju, tačiau bijau, kad jau pirmais darbo metais „užgesiu“, nesugebėsiu sudominti mokinių. Kitaip tariant, į lituanisto darbo prozą žūtbūt trokštu įmaišyti ir lyrikos, kitaip nejausčiau entuziazmo, darbo prasmės, dvasiškai merdėčiau 4u.gif
Ar įmanoma pasiekti kažko daugiau, ne vien sauso dėstymo?Trokštu gyvų diskusijų, improvizacijų, santykio su mokiniais.Jei įmanoma įgyvendinti bent dalelę šios svajonės, aš ryšiuosi. Tik reikia jūsų, lituanisto kasdienybėje besisukančių žmogučių, žodžio.
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2010 07 10, 23:22)

Tai priklausys ne tik nuo tavęs, bet ir nuo mokinių. Jei dirbsi su tokiais vaikais, kurie bus motyvuoti, supras, kad mokosi ne pažymiui, ne egzaminui, o sau, tada bus viskas gerai. Bet jei bus vaikai, kuriems to nereikės, nieko neišeis. O ką tik pradėjusiam dirbti mokytojui dažniausiai duoda būtent tokias klases, nes jų niekas nenori. Niekas ko gero tau negarantuos, kad neperdegsi pirmais metais, bet jei turėsi nors vieną klasę, į kurią eisi su džiaugsmu, jau bus pasiekimas.
Nežinia, gal per tuos metus,kol baigsi studijas, pasikeis tiek mokinių požiūris, tiek programos, tiek mokyklų administracijos, galų gale ŠMM požiūris į mokymą irr mokymąsi.

Stok ten, kur liepia širdis. Negalėčiau studijuoti to, kas netraukia, o juo labiau dirbti. Bandžiau, bet grįžau ten, apie ką svajojau nuo pirmos klasės.
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2010 07 10, 23:22)
Esu meniškos sielos, jautrus žmogutis, galbūt kiek per daug įsisvajojęs.

Būk mokytoja, reikia tokių, nepavargusių nuo gyvenimo, žmonių mokyklose smile.gif Kantrybės reikia be galo didelės, bet šiaip smagus darbas, įdomus. Bet jei esi labai jautri, bus sunku, vaikai labai žiaurūs, gali pasakyti, kas ant liežuvio guli bet kur ir bet kada doh.gif
Atsakyti