Įkraunama...
Įkraunama...

Lituanisčių sambūris...

QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 04, 22:48)
pasidariau nuotraukų smile.gif rolleyes.gif rašytojai
Arba rėminsiuosi arba darysiu koliažą  biggrin.gif

Man gražu koliažas.
Atsakyti
IR MAN. BET ČIA TIK ŠIAIP SUMEČIAU ANT GREIČIO, KAD PARODYČIAU FOTO
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 05, 00:00)
IR MAN. BET ČIA TIK ŠIAIP SUMEČIAU ANT GREIČIO, KAD PARODYČIAU FOTO

Ir labai gerai gavosi. thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(ezra @ 2010 08 05, 01:21)
Ir labai gerai gavosi. thumbup.gif

Nesimiega??? 01:21 blink.gif

Kaja888, mačiau "Gintaro kelio" psl parašyta, kad prizus išsiųs iki 08-27 lotuliukas.gif Gal gausit iki rugsėjo pirmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 08 05, 13:00)
lotuliukas.gif
Nesimiega??? 01:21  blink.gif

Aš visada naktinėtoja buvau ir dabar dar nepersiorientuoju, kad reiktų pratintis anksti gult, nes kitaip miego trūks ir stogas pavažiuos. doh.gif
Atsakyti
natinėtojos smile.gif

Gal kas turi kokį diktantą apie Rugsėjo 1-ąją? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 05, 15:09)
natinėtojos smile.gif

Gal kas turi kokį diktantą apie Rugsėjo 1-ąją? biggrin.gif

Gal mokykloj ir turiu, bet ne tik ne namie.

Kaip tu žadi tą rašytojų koliažą atsispausdint? g.gif Man idėja patiko blush2.gif
Ką dar kabinete kabinat ant sienų???
Atsakyti
dar kol kas niekaip... aš turiu nuotraukas pasidarius popierines, tai jei nerėminsiu į mažus rėmelius, tai darysiu koliažą pati. Nebus toks, kaip čia su picasa parodžiau, bet esmė panaši smile.gif

Šiandien gal nuveš vyras į mokyklą, reik užmest akį kas yra kabinete, ko reikia, tada galima bus galvoti.

Nieko nekabinam, mano buvo lituanistine prasme tuščias. Tiesiog ant sienų kabėdavo kažkas, kas susiję su auklėtiniais, tai jų piešti autoportretai, tai pėdų plakatas (darė konkursui vienam). O kai jau pasikabinau stendus, juose būdavo aktuali info - kada kas, tvarkaraštis, gimtadieniai, konkursai...
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 08 05, 15:12)

Ką dar kabinete kabinat ant sienų???

Aš turiu stendus, kur kaba informacija, o sienas naudoju mokinių darbams.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 05, 15:48)
dar kol kas niekaip... aš turiu nuotraukas pasidarius popierines, tai jei nerėminsiu į mažus rėmelius, tai darysiu koliažą pati. Nebus toks, kaip čia su picasa parodžiau, bet esmė panaši smile.gif

Šiandien gal nuveš vyras į mokyklą, reik užmest akį kas yra kabinete, ko reikia, tada galima bus galvoti.

Nieko nekabinam, mano buvo lituanistine prasme tuščias. Tiesiog ant sienų kabėdavo kažkas, kas susiję su auklėtiniais, tai jų piešti autoportretai, tai pėdų plakatas (darė konkursui vienam). O kai jau pasikabinau stendus, juose būdavo aktuali info - kada kas, tvarkaraštis, gimtadieniai, konkursai...

Supratau. Mano irgi kabinete tik info, kažkaip nėra nieko, kas su dėstomu dalyku susiję.
Apie koliažą galvojau kai kuriem autoriam tokio tipo pasidaryt, pvz. autoriaus nuotrauka, rankraščio fragmentas,knygos, tėviškės nuotrauka ir pan, bet kiek kainuotų atspausdinimas doh.gif O be to labai sunku rast tinkamos raiškos nuotraukas doh.gif
Atsakyti
irgi faina mintis, galima gal paieškoti...o kiek kainuoja foto reikia žiūrėt. aš pvz. dariau fotofabrikas.lt
o kokiems tu galvojai daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 05 rugpjūčio 2010 - 15:39
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 05, 16:39)
irgi faina mintis, galima gal paieškoti...o kiek kainuoja foto reikia žiūrėt. aš pvz. dariau fotofabrikas.lt
o kokiems tu galvojai daryti?

Populiariausiem, pvz A3 formato, kad galima būtų pakabint ant sienos. Kainų nežiūrėjau, nespalvotai aš ir mokykloje atsispausdinti galiu, bet vaizdas ne tas su spausdintuvu doh.gif
Atsakyti