Įkraunama...
Įkraunama...

Lituanisčių sambūris...

Bet reikia tokiam darbui didesnių nuotraukų. Normaliam, A3, formate nėra ryškumo...

O šiaip visai nesunku pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
labas, naujosios skaitytojos smile.gif junkitės drąsiau mirksiukas.gif
Matėt reklamą?
http://www.lituanist...dex.php?lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 06, 11:24)
labas, naujosios skaitytojos smile.gif junkitės drąsiau mirksiukas.gif
Matėt reklamą?
http://www.lituanist...dex.php?lang=lt

Nustebino...
Atsakyti
Kokius rašytojus, aktorius kviečiat į m-klas? Ar pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 06, 13:49)

Kvietėm pernai D. Kazragytę , skaitė "Džontaną Livingstoną Žuvėdrą", bet kaina 600 lt doh.gif O vaikam įdomu tik vienam kitam. Buvo susitikimas su M. Martinaičiu- irgi nesižavėjo. schmoll.gif
Atsakyti
Hm, aišku...
Pas mus buvo V. Račickas, kiek žinau mėgėjas jis po m-klas pakeliauti. Kiek kainavo nežinau. Jis pakalba, pabendrauja su vaikais, pardavinėja savo knygas su autografais. Mes darėm renginį, rodėm mano kurtas skaidres apie jį, kalbėjom apie knygas, vaidino vaikai, įteikė laišką ir pan. Muziejuj pasifotografavom. Įspūdis geras thumbup.gif
Atsakyti
Iš visų aplankiusių mokyklą(Račickas, Braziūnas, Šaltenis) didžiausią įspūdį paliko ne rašytojas, o S.Šalkauskas- diktorius, knygų akliesiems įgarsintojas. Ir vyresniems, ir jaunesniems mokiniams, ir mokytojams. Kalbėjo apie nieką ir apie viską- meninį skaitymą, knygas, save ir draugus. Vaikai buvo sužavėti iškalba ir tolerancija. Tiesa, kvietė viena mūsų mokytoja, buvusi bendraklasė, taigi net nežinau, ar jis šiaip kur nors važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 06, 11:24)

Aš ten ir konkursiuką užmačiau. Įdomu, ar turėsiu mokinių, kurių darbus būtų galima nusiųsti. g.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 06, 13:49)

Mes dažniausiai eidavom į biblioteką, kurią netoli turėjom (miestas reorganizuoja tinklą, tai nežinau, ar bebus ji ten), vaikų skyrius organizuodavo susitikimus. ten ir pamokėlės vykdavo kai kurios apie informacijos rinkimą bibliotekoje ir dar kitų.
O pas mus mokykloje bibliotekininkė organizuoja susitikimus, klausia, ar norėsim, pasiderinam ir įvyksta pamokėlės. Vaikams labai patinka (5-okams) susitikimai su Kepeniene. Tikrai pasiteisina.

Šiandien pradėjau klibinti ilgalaikius planus. ir susidūriau su problema, kad reikia pirmiausia išsiskirstyti koncentrus, ko mokoma 5, ko 6 klasėje ir t. t. Bėda, kad jau spėjau pamiršt kai kuriuos dalykus būtent kurioje klasėje reiktų mokyt. Ir dar taip įdomiai, bandžiau žiūrėt pagal ŠOK vadovėlius, tai ten 5 klsėje J įdėtas, kai jis bėra 7-8 klasės koncentre. tai jaučiu, kad reik čia gerai dar išsistudijuoti.
O gal yra kur nors ta info?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 06 rugpjūčio 2010 - 15:34
Mūsų bibliotekininkė NIEKO neorganizuoja. Aš jai dar savo knygų sąrašus daviau, kad turėtų vaikams ką pasiūlyt...

Ar turit minėtinų asmenybių datas 2010 m?
Aš atsispausdinau. Planuoju kas mėnesį stenduką gal rengti g.gif jei įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 08 07, 09:00)
Mūsų bibliotekininkė NIEKO neorganizuoja. Aš jai dar savo knygų sąrašus daviau, kad turėtų vaikams ką pasiūlyt...

Ar turit minėtinų asmenybių datas 2010 m?
Aš atsispausdinau. Planuoju kas mėnesį stenduką gal rengti g.gif jei įdomu g.gif

įmesk į paštą 4u.gif
Atsakyti
O aš ką tik atkurnėjau nuo jūros 4u.gif Kaip smagu buvo bigsmile.gif Širdis atsigavo. Su šeima ilsėjausi Nidoj. Malonumui perskaičiau WM. PAUL YOUNG ,,Trobelė", patiko, sukėlė daug minčių, rekomenduoju visiems.
O vakar įkvėpimo pagauta pasiruošiau pieštuku teminį planą 5 ir 8 klasėms. Jau gerai bigsmile.gif
Ar nematėt paskutiniųjų ,,Gimtojo Žodžio" numerių? Įdomu, kokie ten teminių planų pavyzdžiai įkelti?
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2010 08 07, 12:38)
O aš ką tik atkurnėjau nuo jūros  4u.gif Kaip smagu buvo  bigsmile.gif Širdis atsigavo. Su šeima ilsėjausi Nidoj. Malonumui perskaičiau WM. PAUL YOUNG ,,Trobelė", patiko, sukėlė daug minčių, rekomenduoju visiems.
O vakar įkvėpimo pagauta pasiruošiau pieštuku teminį planą 5 ir 8 klasėms. Jau gerai  bigsmile.gif
Ar nematėt paskutiniųjų ,,Gimtojo Žodžio" numerių? Įdomu, kokie ten teminių planų pavyzdžiai įkelti?

Apie knygą: skaičiau skaičiau, pradžia man įdomi, bet toliau, kai jau prasidėjo ta pasaka, schmoll.gif ar ne mano tema, nežinau. Guli pusė tik perskaityta, neskaitysiu toliau. Parduodu 4u.gif
Papildyta:
į paštą išsiunčiau datas 4u.gif
Atsakyti