QUOTE(Zaklada @ 2010 07 28, 08:23)
Labadienis
žiūriu, vis apie tą naminį olandišką sūrį kalbat. Na, nežinau, man ta idėja
Juk geras tikras sūris brandinamas ir t.t., o čia tiesiog riebalų mišinys gaunasi..
na, bent jau mūsų šeima, parduotuvėj visada geriau pirks 50 gramų tikro sūrio, negu pusę kg to geltono, neiaiškios konsistencijos, mišinio..
žiūriu, vis apie tą naminį olandišką sūrį kalbat. Na, nežinau, man ta idėja

Juk geras tikras sūris brandinamas ir t.t., o čia tiesiog riebalų mišinys gaunasi..

klausimas, ar jis brandintas natūraliai, su fermentais, ar šiaip kokiom kitom medžiagom ir pagreitinus, ir kiek ten bei kokių tų riebalų yra. pirktinis sūris irgi turi apie 50 proc riebalų, bet kokių, kas pasakys? o kai pati darai, bent jau žinai, kokia ta varškė pienas ir sviestas...
ir klausimas, kokį tą tikrąjį sūrį perkat. kiek aš jų žiūriu, tai nelabai žavi sudėtis jų
