O pas mane is Slenkanciu Sistemu turejo jau nuo antradienio ateiti ismatuoti drabuzinei daryti, bet jau penktadienis ir nei pasirode nei skambino

Mūsų prieškambario spintą padarė per 3 savaites (vesida); veidrodžiai per visą dviejų durų ilgį- (1,5 metro).
QUOTE(gutė* @ 2006 10 29, 14:42)
Mūsų prieškambario spintą padarė per 3 savaites (vesida); veidrodžiai per visą dviejų durų ilgį- (1,5 metro).
o gal kuri daretes tik duris,nes man tik duru stumdomu reik,bus 3 po metra

O mums reikia ne stačiakampio formos spintos su slankiojančiais stiklais, o trikampio - kažin, ar padarytų? Gal ir kainuos brangiau...

QUOTE(Essexgirls @ 2006 10 29, 13:56)
o gal kuri daretes tik duris,nes man tik duru stumdomu reik,bus 3 po metra
kazin kaip kainos
,nes nezinau ar apsimoka man jas veztis is lt 

Labas,
Tikriausiai pakartosiu tai kas ir taip visiems aišku

Kol kas mano patirtis su spintomis tik tokia, kad keliose firmose buvau kainų paskaičiuoti, bet ne visur paklausiau atskirai apie duris

Gal tau vertėtų pabandyti www_emira_lt puslapyje užpildyti anketą - jie skelbiasi, kad kainos paskaičiavimus atsiunčia elektroniniu paštu. Kažką panašaus ir oltena turi.
Turime spinta
labai patinka.
Kaina priklauso nuo visko:sonu,lentynu,apacios ir t.t.
Uzsakem Emiroj
atvaziavo,ismatavo ir po 2-3 savaiciu atveze,sumontavo
,nors zadejo veliau.
Si spinta uzsakem paskutine is baldu,bet atveze

Kaina priklauso nuo visko:sonu,lentynu,apacios ir t.t.
Uzsakem Emiroj

Si spinta uzsakem paskutine is baldu,bet atveze

Norėčiau paklausti turinčių spintas - ar labai verta turėti atskirą skyriuką lyginimo lentai?
Niekada neturėjau tos lentos, bet kiek žiūrinėjau parduotuvėj - neatrodo toks jau griozdiškas daiktas
gal ją galima tiesiog šalia pakabinamų rūbų įkišti?
dar gal kokį kablį padaryti, kad nesimaskatuotų, neturėtų gi labai trukdyti?
Pasidalinkit patirtimi
Niekada neturėjau tos lentos, bet kiek žiūrinėjau parduotuvėj - neatrodo toks jau griozdiškas daiktas

Pasidalinkit patirtimi

labas lorelei215, turiu spinta, kurioje yra tas skyrius lyginimo lentai, bet lentos neturim.bet tame skyriuje as sutalpinau: kopecias (jos butinos mat spintos aukstis apie 3m), sluotas (2 grindims +langams), 2 rubu dziovyklas bei dulkiu siurbli:) su visais pribumbasais:) tas skyrius kiek didesnis nei visose parduotuvese padarytas, bet mes labai patenkinti
taip kad as uz toki skyriu

taip kad as uz toki skyriu

Sos padekit
Galvojam patys meistrautis spinta...
Cia kazkas minejo, kad yra kazkokie prekiautojai ratano plokstemis, kur jie? Gal kas zinot kontaktus?...
Ir dar mane domina tokios istraukiamos pakabos(zodziu tokios spec. montuojamos i siauras spintas) gal kas kur matet, ar zinot kur isisgyt?...

Galvojam patys meistrautis spinta...

Cia kazkas minejo, kad yra kazkokie prekiautojai ratano plokstemis, kur jie? Gal kas zinot kontaktus?...
Ir dar mane domina tokios istraukiamos pakabos(zodziu tokios spec. montuojamos i siauras spintas) gal kas kur matet, ar zinot kur isisgyt?...

besyte, ačiū už idėją!
aš iš pradžių planavau daryti atskirus skyrius lentai ir dulkių siurbliui, bet jei sutalpinsiu kad būtų vienas, tai bus

Hm, 30cm pločio tam turbūt neužteks
Beje, kažkas rašė, kad SS labai nepareigingai elgiasi - nei rodosi, nei skambina. Tai net nustebau, kad mums visai normaliai kliuvo - vaikinukas ir paskambino kaip buvom sutarę, ir atvažiavo beveik nevėluodamas (na, mes jį patys truputį paklaidinom aiškindami kaip atvažiuoti
) Išmatavo viską, pasiėmė mano piešinukus, dabar lauksiu kiek priskaičiuos

Hm, 30cm pločio tam turbūt neužteks

Beje, kažkas rašė, kad SS labai nepareigingai elgiasi - nei rodosi, nei skambina. Tai net nustebau, kad mums visai normaliai kliuvo - vaikinukas ir paskambino kaip buvom sutarę, ir atvažiavo beveik nevėluodamas (na, mes jį patys truputį paklaidinom aiškindami kaip atvažiuoti

Galiu pasakyti tik pagiriamuosius zodzius SS
Ismatavo, po savaites spintos jau buvo pagamintos ir sumontuotos. Galbut itakojo tai, kad musu architekte visada dirba su tuo paciu vadybininku. Bet siaip-priekaistu nulis. Netgi sutiko ant spintu paklijuoti musu vienos sienos tapeto fragmenta
Gal tik kaina galetu buti mazesne

Lorelei215 as pasimatavau pas save. plotis 50cm, aukstis 180cm.auksti tai mano brangusis suvadovavo, nes musu kopecios 4 pakapu,tai del to darem truputeli aukstesni:)plotis tiesiog toks gavosi:)mums pradzioje siule 40 cm,tai vel mano brangusis pasiule 50cm. dabar pasiziuriu,tai labai neblogai. dar ir kibireliai man telpa.manau plotis priklauso nuo to kiek vietos yra. bet kaip as isivaizduoju, juk virsuj dar lentynos bus,tai kai mes ieskojomes geriausio lentynu plocio tai kazkaip priejom prie 40 cm, todel reik ziuret kaip tavo senosiose lentynose buvo, nes taip ir esi pripratus, tai ir naujoje spintoje tilps:)cia mano toks pasiulymas is patirties:)
o su laiko planuojam ta spintos dali atskirti savo treciajam zmogiukui, kuris dar tik planuojamuose planuose, todel toje vietoje gali buti, kad bus jo paltuku skyrelis, bet tik tik pamastymui.
mes savo spinta uzsisakem vesidoj, as visiskai 100 % patenkinta:
laiku atejo konstruktorius,
laiku pasiskambino (pries 2 dienas pries montavima),
laiku atejo, labai graziai ir ramiai montavo ir viska tvarkingai susitvarke isejo. tikrai didelis pagirimas VESIDAI:)
o jau pateikete galutini uzsakyma ar dar vis planuojate????
o su laiko planuojam ta spintos dali atskirti savo treciajam zmogiukui, kuris dar tik planuojamuose planuose, todel toje vietoje gali buti, kad bus jo paltuku skyrelis, bet tik tik pamastymui.
mes savo spinta uzsisakem vesidoj, as visiskai 100 % patenkinta:
laiku atejo konstruktorius,
laiku pasiskambino (pries 2 dienas pries montavima),
laiku atejo, labai graziai ir ramiai montavo ir viska tvarkingai susitvarke isejo. tikrai didelis pagirimas VESIDAI:)
o jau pateikete galutini uzsakyma ar dar vis planuojate????