Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

mirksiukas.gif sveikos, pagelbekit neismaneliams, papasakokit kokia eiles tvarka turi buti ? doh.gif g.gif spinta ir po to grindys, ar atvirksciai, pirma grindys ir po to spinta? laminatas dedemas iki begelio ar ir po juo? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2006 11 12, 17:19)
mirksiukas.gif  sveikos, pagelbekit neismaneliams, papasakokit kokia eiles tvarka turi buti ? doh.gif  g.gif spinta ir po to grindys, ar atvirksciai, pirma grindys ir po to spinta? laminatas dedemas iki begelio ar ir po juo? blink.gif  g.gif

Spintos matuojamos ir montuojamos tik po grindu sudejimo.
Atsakyti
O mums Vesida vėluoja verysad.gif, nors bendrauja tikrai maloniai
Atsakyti
Besyte, tai tikrai didelis tas jūsų ūkinis skyrius smile.gif Man tokio nepavyks pasidaryti, nes koridorinės spintos vienos dalies plotis - 68cm (kitaip neišeina, atkertam koridoriaus galą, ir dalinam į dvi dalis). Visą plotį išnaudoti vien tam - gaila, o dar padalinus vėlgi ne tiek daug gaunasi.
Daugiau žaisti su pločiais galima miegamajame, bet nelabai norisi ten visokius tokius dalykus laikyti smile.gif Tai vat ir lieku vis dar tokiose abejonėse ax.gif - baisiai norisi tokio skyriaus, bet niekaip nesugalvoju, kaip jį įkombinuoti smile.gif
Tik kol kas toks įtarimas, kad jei pati nesugalvosiu, tai SS man padėt nesiruošia smile.gif Dar su jais nieko nesutarėm, nes brėžinių nesuderinom (paskaičiuotos kainos, beje, irgi nesužinojau).
Kai pamačiau, ką jie su mano brėžinukais padarė - pakraupau, liko mažai panašumų į tai, ko aš norėjau doh.gif Taip ir likau nesupratus, kodėl nepasiūlė kažko kitaip daryti blink.gif Gal ten pas juos projektavimas į tą pačią kainą neįeina, atskirai nesusimokėjau, tai ir nesistengia g.gif smile.gif Na, bet negaliu labai pykt, nes paties vadybininko nemačiau, mačiau tik brėžinius, tai dar pažiūrėsiu, ką jis šįvakar pasakys smile.gif
Atsakyti
Lorelei215 spratau, kad pas tave kitokia situacija, musu kievienos durys po 108cm, todel vietos buvo, nors ir noro sutalpinti buvo dar daugiau:)o mums Vesida ir braize ir skaciavo ir perbraize. ta moteriske, tai labai menkai ka gale pasiulyti, kazkokia be fantazijos papuole, tai beveik pati ir susidejau, tik vat kai konstruktorius atejo ismatuoti, tai tada ir padare jis dar kelius naujus sprendimus is patirties.tai pat paliko laiko dar pergalvoti, atsiunte pasiulyma i meila ir dar buvo galima ka nors keisti, bet jau tada mum viskas tiko:)
o tu nebijok ir klausk visko, o jei netinka, tai varyk i kita firma ar bet jau filiala, nes juk tai ilgesniam laikui toks dalykas.
sekmes konstruojant 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ar kas nors planuojate deti virs spintos duru apsvietimo "begeli",o gal turite jau pasidare,man tai visai grazu ir gal praktiska :rolleyes:galvoju ar verta deti g.gif patarkit kas nors smile.gif
Atsakyti
pas mum tai uztenka pilnai sviesos nuo pagrindines lempos. bet man ir grazu 4u.gif tik idomu kiek papildomo darbo ir pinigeliu tai kainuoja g.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2006 11 15, 18:12)
4u.gif ar kas nors planuojate deti virs spintos duru apsvietimo "begeli",o gal turite jau pasidare,man tai visai grazu ir gal praktiska :rolleyes:galvoju ar verta deti g.gif patarkit kas nors smile.gif

Mes prieš darant remontą, buvom suplanavę spintai vietą, tai ties ta vieta į lubas įmontavo halogeninių šviestuvų eilę. Man tai thumbup.gif dalykas. Tikrai patogu atidarius gerai matyti spintos turinį ir save veidrodyje. Jeigu nebūtų lubose paruošto specialaus spintai apšvietimo, tikrai tokį montuočiau pačioje spintoje arba į tą bėgelį. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gaminote spinta stumdomomis durimis Oltenoje? ten kainos lyg ir mazesnes nei kitur... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 10 27, 11:01)
O man reikia 4 metru spintos  ax.gif  na ta prasme zadu miegamam per visa sienos ilgi pasidaryti spinta, ji nebus gili, gal kokio metro gilumo, bet mane baugina stumdomu duru aukstis, nes jis bus kiokiu 265 ir plotis 4 m.  blink.gif  gal geriau daryti kokia nisa  doh.gif net nezinau ir ka begalvoti, gal kas nors turi kazka panasaus, o gal galit patarti kaip geriau daryti  blush2.gif

sveikutės, pas mane tokio pat dydžio spinta miegamajame, dariau 4 duru, vienos, šoninės durys su veidrodžiu. dariau vesidoj, pries kelis metus, esu patenkinta. susiprojektavau pati. gražu, praktiška. thumbup.gif
Papildyta:
ir gylis 60cm, tikrai gilesnės nereikia, nes nepasieksi, kas bus gilaiu lentynose, ir viršuje lentynose blush2.gif
Atsakyti
lotaa, tesa20, thumbup.gif
musu spinta irgi 4 m, tik kolidoriuje. darem irgi vesidoj ir likom labai patenkinti:)
o musu gylis 70cm, o pacios lentynos tai 60cm.
na seip tai liuksika spinta:) thumbup.gif
Atsakyti
O nuotraukyte ax.gif nuotraukyte butu galima pamatyti??? O kiek jums duru isejo ir kokio plocio bigsmile.gif
Papildyta:
O siaubeli labai atsiprasau uz savo klausima 4u.gif patingejau atversti puslapiuka atgal ax.gif jau viska perskaiciau ir viska zinau apie tavo spintos ismatavimus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lotaa @ 2006 11 23, 21:30)
sveikutės, pas mane tokio pat dydžio spinta miegamajame, dariau 4 duru, vienos, šoninės durys su veidrodžiu. dariau vesidoj, pries kelis metus, esu patenkinta. susiprojektavau pati. gražu, praktiška.  thumbup.gif
Papildyta:
ir gylis 60cm, tikrai gilesnės nereikia, nes nepasieksi, kas bus gilaiu lentynose, ir viršuje lentynose blush2.gif

Kaip faina tai galiu ramia galva ir as darytis spinta 4 m. bigsmile.gif O kaip patvarumas nekliba tos durys kai jas stumdai ax.gif
Atsakyti