Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(lotaa @ 2007 01 14, 13:17)
užsisakiau aš į holą emiros spinta, su nuolaida gavosi 1800, na tokia kampinę, su dviejom durim. pagamins per mėnesį. tik juokingai pasirodė, kad už spintos atvežimą reikės vairuotojui sumokėti 30lt doh.gif aš sakau tai kas montuos? viską jie sumontuos, viskas įeiną į jų kainą, bet už atvežimą atskirai vairuotojui, na nesupratau g.gif emiroj spintas projektuoja au kompu, gali iškart matyti vaizdą erdvinį thumbup.gif

gal išmatavimus gali parašyt, o kodėl būtent Emiroj? kaip lyginant kitur kainos?
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 01 14, 13:53)
gal išmatavimus gali parašyt, o kodėl būtent Emiroj? kaip lyginant kitur kainos?

ismatavimai viena siena 156 kita 136, ir kampu eis dvejos durys

l /
l /
l /
l /
l ---/
30cm
emira pasirinkau del to, kad tokia spinta norejau užsisakyti pas žmogelį be popierių, tai jis pasiulė už pigiausią plokštę 2000 lt, na galvoju pažiūrėsiu kiek gausis legaliai, su nuolaidom kokioj firmoj, tai kadangi emiroj dabar nuolaida 28 proc, tai man su gerom vokiškom plokštėm gavosi lygiai 1800 lt. kai užsakinėjau sakau, gal galit pigiau, be popierių ir PVM mokesčių, sakė jei butu didesnis užsakymas - laisvai, bet kadangi tokia "smulkmena", tai be popieriu neišeis doh.gif
Papildyta:
ech taip graziai buvau čia nusipiešusi savo spintą, bet nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2007 01 14, 22:48)
emiroj dabar nuolaida 28 proc,

pamačiau tavo spyntą ir papieštą mirksiukas.gif
o iki kada čia tokia nuolaidą ? ir su kuo čia reikia tartis kad be popierių būtų
pas mane dvi nemažos spintos
Atsakyti
bet kaip patogu tokia spinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2007 01 14, 13:17)
užsisakiau aš į holą emiros spinta, su nuolaida gavosi 1800, na tokia kampinę, su dviejom durim. pagamins per mėnesį. tik juokingai pasirodė, kad už spintos atvežimą reikės vairuotojui sumokėti 30lt doh.gif aš sakau tai kas montuos? viską jie sumontuos, viskas įeiną į jų kainą, bet už atvežimą atskirai vairuotojui, na nesupratau g.gif emiroj spintas projektuoja au kompu, gali iškart matyti vaizdą erdvinį thumbup.gif

cia gali buti del to, kad jie tiesiog neturi savo transporto, o samdo firma ir kad butu maziau popierizmu praso, kad pati sumoketum vairuotojui. As kiek zinau tai vezeju kompanijos uz valanda Vilniaus mieste ima 30-40Lt.
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2007 01 14, 01:08)
gal kas gaminot spinta su stumdomom durim nuo a iki z. papasakokit ka reikia zinoti svarbaus pries imantis sio darbo. ir su kuom susiduriama gamybos eigoje????

o ka tu konkreciau nori zinoti?
duru geriau paciam nesigaminti, jei neismanai tokiu dalyku, netgi daugelis baldininku firmu nedaro, o uzsako pas tuos, kurie specializuojasi toje srityje, tarkim, kad ir toj pacioj Emiroj.
o karkasa spintos tai nusibraizai kokio nori isplanavimo, issirasai (milimetrais) detales (su stalciukais gali buti sudetingiau be patirties), pazymi kurias briaunas laminuoti ir atiduodi pjauti i kokia firma, kuri atlieka tokia paslauga. tuomet susiskaiciuoji kiek kokios furnituros reikes, pamastai kokia pirksi ar is Seniu ar geresne ir vaziuoji pirkti biggrin.gif
Lauki kol ispjaus plokstes, pagamins duris... parsivezi viska... ir susirenki biggrin.gif

galiu bet kokiu klausimu patarti, klausk... rolleyes.gif
Atsakyti
Forma ar galėtum man patarti mirksiukas.gif - norim daryti spintą ir problema ta kad aukštis iki lubų yra 3,03 m. Tai vieni baldininkai kur darė projektą nematė tame problemos, o kiti - kadangi jie patys darę tik 2,75 m, tai siūlo daryti duris žemesnes, o viršuj antresolę su durelėm. Bet aš kategoriškai prieš. Tik po to pagalvojau kad gal jei labai aukštos durys jų eksploatacija ateity gali būti trumpesnė ar šiaip kokių problemų gali būti g.gif Šiaip visos būtų 3 durys po 1 m pločio. Ką patartum tokiu atveju, kaip geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 16, 09:40)
Forma ar galėtum man patarti  mirksiukas.gif - norim daryti spintą ir problema ta kad aukštis iki lubų yra 3,03 m. Tai vieni baldininkai kur darė projektą nematė tame problemos, o kiti - kadangi jie patys darę tik 2,75 m, tai siūlo daryti duris žemesnes, o viršuj antresolę su durelėm. Bet aš kategoriškai prieš. Tik po to pagalvojau kad gal jei labai aukštos durys jų eksploatacija ateity gali būti trumpesnė ar šiaip kokių problemų gali būti  g.gif Šiaip visos būtų 3 durys po 1 m pločio. Ką patartum tokiu atveju, kaip geriau? g.gif

su standartiniais, dazniausiai naudojamais profiliais nepatarciau, reiketu rinktis gerus begelius, kur kabinasi ant lubu , ir laiko dideli svori. Cia gali rasti kelias sistemas
tik jos tau zymiai daugiau kainuos, nei kokiose "slenkanciose sistemose" durys su metaliniu profiliu aplink.
be to nepamirsk, kad tokio aukscio ploksciu nebuna, reikes kazkaip sudalinti tas duris, bet cia jau dizainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 16 sausio 2007 - 09:43
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 09:43)
su standartiniais, dazniausiai naudojamais profiliais nepatarciau, reiketu rinktis gerus begelius, kur kabinasi ant lubu , ir laiko dideli svori. Cia gali rasti kelias sistemas
tik jos tau zymiai daugiau kainuos, nei kokiose "slenkanciose sistemose" durys su metaliniu profiliu aplink.
be to nepamirsk, kad tokio aukscio ploksciu nebuna, reikes kazkaip sudalinti tas duris, bet cia jau dizainas.

Ačiukas. Žodžiu reikia rinktis geresnę sistemą slankiojimo g.gif Reikės daugiau tuo pasidomėti, nes tie baldininkai daro pakankamai kokybiškai šiaip, bet gal paprasčiausiai dar su tuo nesusidūrė. O tai ten tipo tos labai jau reklamuojamos Stanley sistemos ar dar kokios- kaip jos? g.gif
O dėl susdalinimo-tai ir šiaip norim vidury stiklo juostą dėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 16, 11:07)
Ačiukas. Žodžiu reikia rinktis geresnę sistemą slankiojimo  g.gif Reikės daugiau tuo pasidomėti, nes tie baldininkai daro pakankamai kokybiškai šiaip, bet gal paprasčiausiai dar su tuo nesusidūrė. O tai ten tipo tos labai jau reklamuojamos Stanley sistemos ar dar kokios- kaip jos? g.gif
O dėl susdalinimo-tai ir šiaip norim vidury stiklo juostą dėti  unsure.gif

svarbiausia pasirinkti, kad svori laikytu dideli
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 10:13)
svarbiausia pasirinkti, kad svori laikytu dideli

Ale vis tiek biškį pradėjau balamūtintis- o jei iškris tos durys unsure.gif Toks svoris bliamba doh.gif , o juk tiek ir tereik iki nelaimės unsure.gif O dar stiklus norim dėti unsure.gif - nors aišku jau rinktumėmės su visom įmanomom apsaugom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 01 16, 11:31)
Ale vis tiek biškį pradėjau balamūtintis- o jei iškris tos durys  unsure.gif Toks svoris bliamba  doh.gif , o juk tiek ir tereik iki nelaimės  unsure.gif O dar stiklus norim dėti  unsure.gif - nors aišku jau rinktumėmės su visom įmanomom apsaugom    schmoll.gif

jei gerai padarys neiskris, esam tokias dare ir nieko baisaus, o stikla butinai grudinti.
Atsakyti
Labai man aktuali tema.Mes irgi zadam daryti tamsiuosiuose kambarėliuose spinta su stumd.durym. Tik va problemele kur Klaipedoje geriau uzsakyti kad graziai padarytu ir gal dar patartu kaip geriau viska isdestyti.
Nes noresi kad galima buti ieiti i toki spinta,nusirengti .
Kai padaryti kad vietos uztektu ir mano ir vyro drabuziams (ir avalinei butu vietos .....).,gal kas dare turi koki braizinuka,projekteli ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 17 sausio 2007 - 15:19