Mes galvojam kalidoriuij deti spinta didele stundomom durim...Gal galit pameteti kas geru saitu kur rasciau informacijos...Nesupykit,kad neturiu laiko skaityti nuo pradziu.....

as tai dariau spinta slenkanciose sistemose, tai esu patenkinta. labai malonus zmenes dirbo su mano baldais

siiap pati projekta pati dariau, bet tariausi su darbuotojais.
Sveikos,
Didelė čia tema, tingiu viską skaityti, bet dėl vieno neabejoju, kad tokias spintas darysiu, net nepasverdama jų pliusų -minusų. Tiesiog vieną, man atrodo, kad tai labai praktiška ir tiek.
Vieną klausimą norėjau jums užduoti, gal kuri kartais žinote kokią nors šių spintų projektavimo kompiutinę programėlę? Norėčiau parsisiūsti ir pasiprojektuoti. Už informaciją būčiau labai dėkinga.
Didelė čia tema, tingiu viską skaityti, bet dėl vieno neabejoju, kad tokias spintas darysiu, net nepasverdama jų pliusų -minusų. Tiesiog vieną, man atrodo, kad tai labai praktiška ir tiek.
Vieną klausimą norėjau jums užduoti, gal kuri kartais žinote kokią nors šių spintų projektavimo kompiutinę programėlę? Norėčiau parsisiūsti ir pasiprojektuoti. Už informaciją būčiau labai dėkinga.
QUOTE(indra* @ 2006 12 13, 13:35)
kainuoja tiek, kiek kainuoja durys + montavimas.
kai uzsisakineji spinta, tau gi ja ne metrais skaiciuoja, o kiekviena lentynele, skydeli, pakabele, stalciuka atskirai ir prideda duru kaina. tik as labai nustebau, kad pvz "Slankiojanciose sistemose" montavimo kaina ta pati, ar as uzsisakysiu visa spinta, ar tik duris savo pacios susikonstruotai spintai. uzsikosejo 255Lt uz duru istatyma. tai as jiem daug sekmyciu palinkejau
kai uzsisakineji spinta, tau gi ja ne metrais skaiciuoja, o kiekviena lentynele, skydeli, pakabele, stalciuka atskirai ir prideda duru kaina. tik as labai nustebau, kad pvz "Slankiojanciose sistemose" montavimo kaina ta pati, ar as uzsisakysiu visa spinta, ar tik duris savo pacios susikonstruotai spintai. uzsikosejo 255Lt uz duru istatyma. tai as jiem daug sekmyciu palinkejau

todėl kad Slenkančiose paskaičiavo tik durų montavimo kainą. Pačios spintos montavimo kaina įskaičiuojama į bendrą sumą, pagal plokštės kvadratūrą

as ir be galo noriu spintos su slankiojanciomis durimis ir del patogumo ir del vietos taupymo. gal zinote kur cia marijampolej kokybiskos ir nebrangios
Mes prieš savaitę užsisakėme dvi spintas iš Emiros. Dar kaip tik tą 28 % nuolaidą pritaikė, tai neblogai gavosi
O užsisakėme miegame per visą sieną, gaunasi keturių durų ir prieškambary dviejų veidrodinių durų, tai sumokėsim nemenką sumelę, bet užtat pagaliau susitvarkysim viską
Laukiam dabar, kada padarys, tikiuosi neteks nusivilti 
Beje, abejodami ar tikrai ta nuolaida ne išpūstas burbulas, pabandėm tą patį projektą pasidaryti ir Slenkančiose sistemose, tai tikrai Emiroj su nuolaida gaunasi daug mažiau

Beje, abejodami ar tikrai ta nuolaida ne išpūstas burbulas, pabandėm tą patį projektą pasidaryti ir Slenkančiose sistemose, tai tikrai Emiroj su nuolaida gaunasi daug mažiau

taip as ir nusiunciau planeli emirai na jie minejo kad mano miniatiurine spinta su 28 proc nuolaida gausis 1700-iki .......
man tai truputeli per daug. tik nesakau kad pas juos cia brangu o tai kad visur panasios kainos o pas vienus tiksliai napasakysiu kuri firma tai isvis nuo 2700. nesamone. man tai per dideles islaidos. nes mano pakankamai maza tokia i palepe.

QUOTE(lioliuke @ 2007 01 11, 23:57)
taip as ir nusiunciau planeli emirai na jie minejo kad mano miniatiurine spinta su 28 proc nuolaida gausis 1700-iki .......
man tai truputeli per daug. tik nesakau kad pas juos cia brangu o tai kad visur panasios kainos o pas vienus tiksliai napasakysiu kuri firma tai isvis nuo 2700. nesamone. man tai per dideles islaidos. nes mano pakankamai maza tokia i palepe.

pabandyk www.drabuzines.lt
nusiusk ismatavimus ir gausi proketus + kainas, kiek zinau Marijampolej jie turi atstovus. Kainos tikrai nesikandzioje, bent jau mums patiko ir aptarnavimas ir bendravimas.

matai neatsimenu
ar is ju gavau atsakyma na bet zodziu is ko jau gavau tai ne maziau 1700lt as jiems ir tame tarpe buvau jau nusiuntus. tik as atsake nzn

gal kas gaminot spinta su stumdomom durim nuo a iki z. papasakokit ka reikia zinoti svarbaus pries imantis sio darbo. ir su kuom susiduriama gamybos eigoje????
užsisakiau aš į holą emiros spinta, su nuolaida gavosi 1800, na tokia kampinę, su dviejom durim. pagamins per mėnesį. tik juokingai pasirodė, kad už spintos atvežimą reikės vairuotojui sumokėti 30lt
aš sakau tai kas montuos? viską jie sumontuos, viskas įeiną į jų kainą, bet už atvežimą atskirai vairuotojui, na nesupratau
emiroj spintas projektuoja au kompu, gali iškart matyti vaizdą erdvinį