Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Na šiandien pradeda montuot mūsų spintas iš Slnkančių sistemų. Pažiūrėsim, kokis ten bus rezultatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(evrasa @ 2007 04 19, 14:25)
noriu nenoriu ir man reikia tu veidrodiniu duru. bet gal zinote kokiu idomesniu variantu su kuo derinti ta veidrodi, kad nebutu vien tik veidrodziai ar paprasciausia plokste?  doh.gif 
jei neklystu pas zingara buvo grazus variantas, bet i priekambary, ar tiks...

Man asmeniškai toks variantas pasirodė ganėtinai įdomus
http://img243.images...ldaidscfpo9.jpg
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 09, 13:07)
Man asmeniškai toks variantas pasirodė ganėtinai įdomus
http://img243.images...ldaidscfpo9.jpg

Atrodo išties įdomiai.Prie vieno pasitvarkai šukuosena , prie kito batus nužvelgti galima biggrin.gif
Man asmeniškai nieko nėra gražiau už veidrodį rėmuose , bet tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus parkete (priešais Europos centrą) yra sudėtas pavyzdys parketo irgi su tokiais rutuliukais thumbup.gif Nu labai jau wub.gif atrodo. Tik kainos tai tiksliai negalėjo pasakyt, bet iš pradžių kai pamačiau tai užsimaniau ir tokios spintos ir tokio parketo miegamajame blush2.gif
Atsakyti
NIUMA , labai patiko tos lentynėlės nesezoniniams batams.Man irgi reikia g.gif Įdomu kiek cm tarp ju ? Batai telpa normaliai?

Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 05 09, 16:26)
Vilniaus parkete (priešais Europos centrą) yra sudėtas pavyzdys parketo irgi su tokiais rutuliukais thumbup.gif Nu labai jau  wub.gif atrodo. Tik kainos tai tiksliai negalėjo pasakyt, bet iš pradžių kai pamačiau tai užsimaniau ir tokios spintos ir tokio parketo miegamajame  blush2.gif

niu nesiginčiju , kad negražu- gal reiktų realiai pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums vakar pastate spintą clap.gif .Daremes "Oltenoj", pagamino per tris sav. Labai labai liux!! thumbup.gif Darėmės trijų durų, iš jų vienas veidrodis, labai gražiai padarė, negaliu atsidžiaugt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 09, 14:43)
Mums vakar pastate spintą  clap.gif .Daremes "Oltenoj", pagamino per tris sav. Labai labai liux!!  thumbup.gif Darėmės trijų durų, iš jų vienas veidrodis, labai gražiai padarė, negaliu atsidžiaugt wub.gif

thumbup.gif Nu tai laukiam foto ir kainos blush2.gif
Atsakyti
Aš jau kokie 3m turiu spinta su stumdomom durim. nė karto nepsigailėjau thumbup.gif sutaupo ir vietą, ir praktiška.
pas mus laaabai didelė spinta. keturiu durų- dvi iš jų su stiklais. Ir šviesos daugiau, kambarys didesnis atrodo

QUOTE(niuma @ 2007 05 06, 10:22)
Pagaminti baldukai stovi savo vietose smile.gif

jau tas variantas us lentynelem nesezoniniams batams thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 09 gegužės 2007 - 14:51

thumbup.gif Nu tai laukiam foto ir kainos blush2.gif
[/quote]

Foto pabandysiu ikelt veliau, o kainavo 3700 lt, ilgis 280, aukstis 250, gylis 65 smile.gif
viduj daug daug lentynu, 2 kabyklos, antresoles thumbup.gif nu nerealiai zodziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 05 09, 14:37)
NIUMA , labai patiko tos lentynėlės nesezoniniams batams.Man irgi reikia  g.gif  Įdomu kiek cm tarp ju ? Batai telpa normaliai?

gaila, kad padarė įtvirtintas lentynas, ne reguliuojamas doh.gif tai žieminių batų neįgrūsiu. o šiaip galima būtų išimtilentynėlę ir dvigubas aukštis gautųsi. na bet tam yra batų dėžė šalia ir pačioj spintoj vietos užteks- viršuj dėžėse galima bus laikyt.
o šiaip - pilnas aukštis lentynėlės nuo plokštės iki plokštės 15 cm, tai visi vasariniai-rudeniniai batai laisvai telpa.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif kaip tik planuoju savo spintos lentynų išdėstymą.yra niša , o ten įkurdinsiu tokią pusiau ūkinę spintą ir dar batus apgyvendinsiu, nes sklepe laikyti nesinori schmoll.gif
Atsakyti
mergaites esu giliam soke unsure.gif Vesida paskaiciavo uz mano miegamojo spinta 3 metru ilgio, 60 cm gylio ir 2 m su biskiu aukscio - 4700 Lt (plius pritaike nuolaida....) stiklas, ir metalinis remelis, o viduje viskas standartiska, nieko sustro...
man atrodo ziauriai brangu blink.gif
Atsakyti