Na šiandien pradeda montuot mūsų spintas iš Slnkančių sistemų. Pažiūrėsim, kokis ten bus rezultatas

QUOTE(evrasa @ 2007 04 19, 14:25)
noriu nenoriu ir man reikia tu veidrodiniu duru. bet gal zinote kokiu idomesniu variantu su kuo derinti ta veidrodi, kad nebutu vien tik veidrodziai ar paprasciausia plokste?
jei neklystu pas zingara buvo grazus variantas, bet i priekambary, ar tiks...

jei neklystu pas zingara buvo grazus variantas, bet i priekambary, ar tiks...
Man asmeniškai toks variantas pasirodė ganėtinai įdomus
http://img243.images...ldaidscfpo9.jpg
QUOTE(SoJa @ 2007 05 09, 13:07)
Atrodo išties įdomiai.Prie vieno pasitvarkai šukuosena , prie kito batus nužvelgti galima

Man asmeniškai nieko nėra gražiau už veidrodį rėmuose , bet tai tik mano nuomonė

Vilniaus parkete (priešais Europos centrą) yra sudėtas pavyzdys parketo irgi su tokiais rutuliukais
Nu labai jau
atrodo. Tik kainos tai tiksliai negalėjo pasakyt, bet iš pradžių kai pamačiau tai užsimaniau ir tokios spintos ir tokio parketo miegamajame

NIUMA , labai patiko tos lentynėlės nesezoniniams batams.Man irgi reikia
Įdomu kiek cm tarp ju ? Batai telpa normaliai?
Papildyta:
niu nesiginčiju , kad negražu- gal reiktų realiai pamatyti

Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 05 09, 16:26)
Vilniaus parkete (priešais Europos centrą) yra sudėtas pavyzdys parketo irgi su tokiais rutuliukais
Nu labai jau
atrodo. Tik kainos tai tiksliai negalėjo pasakyt, bet iš pradžių kai pamačiau tai užsimaniau ir tokios spintos ir tokio parketo miegamajame 

niu nesiginčiju , kad negražu- gal reiktų realiai pamatyti

Mums vakar pastate spintą
.Daremes "Oltenoj", pagamino per tris sav. Labai labai liux!!
Darėmės trijų durų, iš jų vienas veidrodis, labai gražiai padarė, negaliu atsidžiaugt

QUOTE(carvalho @ 2007 05 09, 14:43)
Mums vakar pastate spintą
.Daremes "Oltenoj", pagamino per tris sav. Labai labai liux!!
Darėmės trijų durų, iš jų vienas veidrodis, labai gražiai padarė, negaliu atsidžiaugt 

Aš jau kokie 3m turiu spinta su stumdomom durim. nė karto nepsigailėjau
sutaupo ir vietą, ir praktiška.
pas mus laaabai didelė spinta. keturiu durų- dvi iš jų su stiklais. Ir šviesos daugiau, kambarys didesnis atrodo
jau tas variantas us lentynelem nesezoniniams batams

pas mus laaabai didelė spinta. keturiu durų- dvi iš jų su stiklais. Ir šviesos daugiau, kambarys didesnis atrodo
QUOTE(niuma @ 2007 05 06, 10:22)
jau tas variantas us lentynelem nesezoniniams batams

[/quote]
Foto pabandysiu ikelt veliau, o kainavo 3700 lt, ilgis 280, aukstis 250, gylis 65

viduj daug daug lentynu, 2 kabyklos, antresoles

QUOTE(einareja @ 2007 05 09, 14:37)
NIUMA , labai patiko tos lentynėlės nesezoniniams batams.Man irgi reikia
Įdomu kiek cm tarp ju ? Batai telpa normaliai?

gaila, kad padarė įtvirtintas lentynas, ne reguliuojamas

o šiaip - pilnas aukštis lentynėlės nuo plokštės iki plokštės 15 cm, tai visi vasariniai-rudeniniai batai laisvai telpa.
Ačiū
kaip tik planuoju savo spintos lentynų išdėstymą.yra niša , o ten įkurdinsiu tokią pusiau ūkinę spintą ir dar batus apgyvendinsiu, nes sklepe laikyti nesinori

mergaites esu giliam soke
Vesida paskaiciavo uz mano miegamojo spinta 3 metru ilgio, 60 cm gylio ir 2 m su biskiu aukscio - 4700 Lt (plius pritaike nuolaida....) stiklas, ir metalinis remelis, o viduje viskas standartiska, nieko sustro...
man atrodo ziauriai brangu

man atrodo ziauriai brangu