Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(kioske @ 2007 05 14, 12:32)
mergaites esu giliam soke  unsure.gif  Vesida paskaiciavo uz mano miegamojo spinta 3 metru ilgio, 60 cm gylio ir 2 m su biskiu aukscio - 4700 Lt (plius pritaike nuolaida....) stiklas, ir metalinis remelis, o viduje viskas standartiska, nieko sustro...
man atrodo ziauriai brangu  blink.gif

nera ziauriai brangu. O vidus nelabai kaina itakoja
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 05 14, 15:32)
mergaites esu giliam soke  unsure.gif  Vesida paskaiciavo uz mano miegamojo spinta 3 metru ilgio, 60 cm gylio ir 2 m su biskiu aukscio - 4700 Lt (plius pritaike nuolaida....) stiklas, ir metalinis remelis, o viduje viskas standartiska, nieko sustro...

Man irgi atrodo, kad gana normali kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 05 14, 15:32)

normali kaina mirksiukas.gif
aisku galima ir pigiau rasti, bet galima ir brangiau ax.gif
Atsakyti
Man tai irgi baisios tų spintų kainos, nežinau, už ką taip lupa, o žmonės ir moka g.gif

Čia pigesnis variantas, kam reikia veidrodžio galima prisiklijuoti arba pasikeisti durų užpildą, galima apsiklijuoti bambukiniu kokiu ar kitokiu tapetu, jegiu spalva nežavi, bet man atrodo čia visai neblogas variantas cool.gif
SBA baldai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 05 14, 14:34)
nera ziauriai brangu. O vidus nelabai kaina itakoja

QUOTE(Akorus @ 2007 05 14, 14:36)
Man irgi atrodo, kad gana normali kaina g.gif

QUOTE(Forma @ 2007 05 14, 14:36)
normali kaina  mirksiukas.gif 
aisku galima ir pigiau rasti, bet galima ir brangiau  ax.gif

taip sakot 4u.gif na gal ir normalios, bet kazkaip baisiai brangu atrodo... aisku, pasirinkus vietoj stiklo plokste kaina iseina 3500 Lt bet, kad nesinori tos plokstes... stiklas man taip grazu wub.gif
Atsakyti
planuoju koridoriuje į sienspintę dėti stumdomas duris, gal kas susidūrėte su tokia problema g.gif gal patartumėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 05 14, 16:50)
taip sakot  4u.gif  na gal ir normalios, bet kazkaip baisiai brangu atrodo... aisku, pasirinkus vietoj stiklo plokste kaina iseina 3500 Lt bet, kad nesinori tos plokstes... stiklas man taip grazu  wub.gif

pabandyk www.drabuzines.lt
jie irgi gamina ir duris ir vidu, nusiusk ismatavimus ir paskaiciuos kainele 4u.gif
Atsakyti
o ka manot jei tokia spinta padaryt svetaineje-gyvenamajame kambaryje?
turim svetaine, kurios vienas galas lieka- sunku kam panaudoti. negilus apie 45cm bet ilgas 3,75cm
siulau darant remonta ismesti sena svetaines komplekta ir padaryt per visa siena iki lubu spinta.. miegamasis mazas- ten spintos nebesinori, tik maza pakaba rytojaus drabuziams nupirkciau. didzioji dalis daigtu butu sudeta toje spintoje. (bute yra kelios sienines spintos nemazos ir ilga skoridorius, kuriame taip pat bus spinta..

as tik toki varianta isivaizduoju, o va man priestarauja ir nenori keisti sekcijos.. grazi ji, tvarkiga ir tinka kambariui,bet jos talpumas manau tikrai ne toks, koks butu tos spintos..
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 05 14, 14:32)

Žinok tikrai kaina normali :irnesakyk Aplamai šiais laikais baldai ne pigūs, o dar ir kokybiškus rasti nelengva schmoll.gif Mes prieš pora sav. irgi užsisakinėjom Vesidoje spintą, panašių išmatavimų, kaip taviškė, tik gylis 70 cm. Ir pas mus ne stiklas, o veidrodinės ir paprastos durys, viduje tik daugiau dalykėlių (stalčių nemažai, batų krepšių, vieta lyginimo lentai, lygintuvui ir t.t). Tai kaina skiriasi nuo jūsų keliais šimtais litų (mūsų į mažesnę pusę).
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2007 05 22, 09:33)
Žinok tikrai kaina normali :irnesakyk Aplamai šiais laikais baldai ne pigūs, o dar ir kokybiškus rasti nelengva schmoll.gif Mes prieš pora sav. irgi užsisakinėjom Vesidoje spintą, panašių išmatavimų, kaip taviškė, tik gylis 70 cm. Ir pas mus ne stiklas, o veidrodinės ir paprastos durys, viduje tik daugiau dalykėlių (stalčių nemažai, batų krepšių, vieta lyginimo lentai, lygintuvui ir t.t). Tai kaina skiriasi nuo jūsų keliais šimtais litų (mūsų į mažesnę pusę).

sveikos,as pres pora metu vesidoi uzsakiau visa miegamaji,stumdoma spinta komoda,lova dvigule ir pora maziuku spinteliu pre lovos tai sumokejau 3000lt.aisku man pritaike nuolaida ir leido kiekviena menesi po 1000moketi,nes as dirbau gretimoi firmelei:) tai net tada atsimenu kaip sake man apie spinta kad labai brangus tie apvadai metaliniai visoke,ir dar kaz kas,pas mus standartine spinta su tamsiu veidrodziu,kainavo 1500lt,kokybe as patenkinta,tik dabar jei uzsakyneciau nedeciau viso veidrodzio o tik horizontaliai padaryciau tokia juosta,nes su vaiku nespesi valyti,va. tai as cia paliginau kainas,tai mes dar labai gerai sumokejom:)
Atsakyti
man pasiskaicius jusu patarimus, nusiskundimus del kainos, kyla klausimas: o kodel jus neieskot, kaip buvo pasakyta vienam komentare "jurgelio meistrelio"? asmeniskai as taipogi nelabai pasitikiu tokiu meistreliu darbu, visgi kokybe, garantijos ir visa kita... g.gif aisku dar sunku rasti ir patikima meistreli. man jau parekomendavo drauge viena toki meistreli, kuris jai dare sienine spinta su stumdomomis durimis pries metus ir ji neturi jokiu nusiskundimu, kokybe prilygsta firmos kokybei, o kaina per pus mazesne nei firmos. dabar galiu drasiai teigti kad kainos firmose nezmoniskai uzkeltos, man tas vaikinukas padare ir istate duris uz 1200 lt, o ivairiose firmose vilniuje svyravo tarp 2000-2300lt nes mano duru uzpildas ne vientisas, o is keliu rusiu, spalvu ploksciu ir dar tarp ju su veidrodziu, duru aukstis 2,4 m plotis 2 m, is aliuminio profilio. nepatariu daryt duru is plieninio profilio, nors ir kaip ten ji lygina su aliuminiu ir grozis kitas ir patikimumas. dar tokiu meistreliu privalumas, jog tas duris gali padaryti ne tik tam paciam mieste, kaip pavyzdziui as dabar uzsisakiau jas kad padarytu kaime, 90 km nuo vilniaus, o kaina nedaug nuo to pasikeicia.

kas norite sutaupyti tikrai patariu meistreliu ieskoti, bet tik ne bet kokiu kur skelbimu lentose prisiraso, koks as kruopstu ir taip toliau biggrin.gif pasiklausinekit, kad kai kas parekomenduotu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vika.bra@gmail.com @ 2007 05 23, 08:40)
man pasiskaicius jusu patarimus, nusiskundimus del kainos, kyla klausimas: o kodel jus neieskot, kaip buvo pasakyta vienam komentare "jurgelio meistrelio"? asmeniskai as taipogi nelabai pasitikiu tokiu meistreliu darbu, visgi kokybe, garantijos ir visa kita...  g.gif aisku dar sunku rasti ir patikima meistreli. man jau parekomendavo drauge viena toki meistreli, kuris jai dare sienine spinta su stumdomomis durimis pries metus ir ji neturi jokiu nusiskundimu, kokybe prilygsta firmos kokybei, o kaina per pus mazesne nei firmos. dabar galiu drasiai teigti kad kainos firmose nezmoniskai uzkeltos, man tas vaikinukas padare ir istate duris uz 1200 lt, o ivairiose firmose vilniuje svyravo tarp 2000-2300lt nes mano duru uzpildas ne vientisas, o is keliu rusiu, spalvu  ploksciu ir dar tarp ju su veidrodziu, duru aukstis 2,4 m plotis 2 m, is aliuminio profilio. nepatariu daryt duru is plieninio profilio, nors ir kaip ten ji lygina su aliuminiu ir grozis kitas ir patikimumas. dar tokiu meistreliu privalumas, jog tas duris gali padaryti ne tik tam paciam mieste, kaip pavyzdziui as dabar uzsisakiau jas kad padarytu kaime, 90 km nuo vilniaus, o kaina nedaug nuo to pasikeicia.

kas norite sutaupyti tikrai patariu meistreliu ieskoti, bet tik ne bet kokiu kur skelbimu lentose prisiraso, koks as kruopstu ir taip toliau  biggrin.gif pasiklausinekit, kad kai kas parekomenduotu  thumbup.gif

Gal galima to meistrelio kontaktus sužinot ? blush2.gif
Atsakyti