Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

na,skelbiasi ir Emira ir Vesida,taip,kad skelbtiasi visi baldininkai...
O jei yra kur paziureti kaip atlikti darbai ir yra galimybe sulyginti ta pacia Vesida ar Emira,tai taip ir reikia daryti,o ne permoketi pastarosiose 30 procentu daugiau.
Cia mano nuomone
Atsakyti
Taip, širmos tikrai deficitas, pasirodo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 20, 13:51)
Vesidos konsultante super nemaloni moteriske,jei nenorit nuotaikos susigadint ten geriau nesikreipt. Kai atvaziuoja projektuotojas i namus ,jis dar tiksliau paskaiciuoja ir kaina gali pakilti,kazkur apie 100 lt,nes ekspozicijoj nepaskaiciuoja tokiu darbu kaip sienu grezimas,sepeteliai ant duru ir pan.
O is paprasciausio medzio tai tau tokia kaina uzplestu kad ojojoj. Dabar reikia sakyt -is paprasciausios plokstes rolleyes.gif . Beto pigiau kai vidu daro is paprastos baltos plokstes,o ne medzio imitacijos.

Na mes ilgai galvojom ir greit nusprendėm - užsisakėm Vesidoj. Gal kaip kas užtaiko, bet mes nepaprastai patenkinti aptarnavimu. Su konsultante bendravom Domus Galerijoj, puiki moteris, prasivaziojo su mumis daugiau kaip valandą. Pasiūlė puikų projektą. Meistras atvažiavo irgi be galo malonus, man tai net nesmagu kai žmogus taip "ant pirštų galiukų" aplink šokinėja, pats dar pasiūlė 100 Lt nuolaidą - vat tau ir "chamai"....
O kainą irgi galiu papasakoti. Mums suprojektavo drabužinės tipo spintą. Ąžuolo plokštės, dvejos veidrodinės durys, vidinės lentynos tas pats ąžuolas. Spintos gylis - 1,15; plotis 2,80 ir aukštis 2,44. Kaina 2200 su montavimu.
Atsakyti
QUOTE (Daiva @ 2004 11 08, 17:40)
[O kainą irgi galiu papasakoti. Mums suprojektavo drabužinės tipo spintą. Ąžuolo plokštės, dvejos veidrodinės durys, vidinės lentynos tas pats ąžuolas. Spintos gylis - 1,15; plotis 2,80 ir aukštis 2,44. Kaina 2200 su montavimu.

Aš šeštadienį irgi buvau Domus Galerijoje "Vesidoje". Aptarnavimas labai patiko, suderinom viską, bet dėl kainos likau nesupratus, ypač po šio posto.
Mums paskaičiavo už spintą 2.76х2.5х0.7 beveik 3000 lt, ir tai pritaikius visas įmanomas nuolaidas. O profilis net ne aliuminis g.gif
Va ir sukam makaulę, kur rinktis blink.gif (Emiroj pasiūlė pigiau).
Atsakyti
QUOTE (Liu @ 2004 11 08, 17:32)
Mums paskaičiavo už spintą 2.76х2.5х0.7 beveik 3000 lt, ir tai pritaikius visas įmanomas nuolaidas. O profilis net ne aliuminis g.gif
Va ir sukam makaulę, kur rinktis blink.gif (Emiroj pasiūlė pigiau).

Nu tikrai nesupratau...Na asiku, pas mus siek tiek tu profilių susitaupo, nes gaunasi kaip ir drabužinė - iš abiejų šonų po 60 cm ne durys, o stacionarios sienelės, tai sutaupom, nes nereikia bėgių...Profiliai - aliuminio. Žinai, gal panašiai ir gautųsi, jei būtų pilnos durys...Nors žinai, ten Vesidoj vitrinoj buvo tokia trijų durų spinta (vienos durys veidrosis, dvi - alksnis, su aliuminio profiliais) - mums sakė, kad tokia kainuoja 1700 Lt. Biški jie matyt iš piršto laužia...Šiaip mes irgi "iš pirštp išlaužėm", kad ketinam mokėti iki 2000, tai jie ir priskaičiavo 2300 (100 nuleido meistras). Matyt reikia gudrauti...
Atsakyti
Jo, greičiausiai būsim per daug atsipalaidavę ir savo sąlygų neišdėstę iš pat karto blink.gif Hm, gal reikia bandyti derėtis? Aptarnavimas man patiko wink.gif
Iš kitos pusės, Emiroj dizainerė nupaišė visą projektą, patarė, kaip ergonomiškiau ir pigiau padaryti. Reikia mąstyti g.gif
Atsakyti
QUOTE (Liu @ 2004 11 09, 08:18)
Jo, greičiausiai būsim per daug atsipalaidavę ir savo sąlygų neišdėstę iš pat karto blink.gif Hm, gal reikia bandyti derėtis? Aptarnavimas man patiko wink.gif
Iš kitos pusės, Emiroj dizainerė nupaišė visą projektą, patarė, kaip ergonomiškiau ir pigiau padaryti. Reikia mąstyti g.gif

Liu, taigi Emira pagal mane irgi patikima firma - jeigu tiko, jeigu patiko, tai ir užsakinėkit tenai...Jei mums Vesidoj būtų per didelę kainą pasakę mes irgi būtume bandę ir kitur...
O šiaip, kiek žinau, derasi žmonės...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2004 10 06, 10:04)
O koks kainų santykis VESIDOJ ir EMIROJ? Ar skiriasi spintų kokybė? Aptarnavimo lygis?

Pradinę kainą pigiau man pasiūlė EMIROJ. bet ten suskaičiavo visas pigiausias medžiagas. Tai kai pasirinkau geras medžiagas kaina gavosi solidi. Kokybė buvo nekokia kol nesukėliau triukšmo. po to kai padarė pakenčiamai. Pareiškė Taip: kad aš turiu mokėti už benziną, kuriuo jie važinėjo savo pačių klaidų taisyti, ir iš viso aš turiu būti dėkinga, kad jie savo klaidų taisyti ateidavo po darbo ir kaip man pasakė aš turėjau kokiai tai babulkai raktus palikti ir juos įsileisti dieną, nesvarbu, kad aš dirbu ir jau buvau vieną laisvadienį pasiėmus. Pareiškė, kad jie ir mėnesį gali dėti spintą ir dar ilgiau. Ir jokio jiems skirtumo, kad aš irgi pusę nakties nemiegojus likau.Man tai pikta dėl to, kad aš likau kalta dėl jų pačių klaidos. Tik NE EMIROJ.
P.S. patys vyrai ir vadybininkas šaunūs žmonės (geriečiai), bet jų valdžia tai košmaras. baisu.
Atsakyti
Beje, dar pamiršau pagirti Vesidą tuo, kad spinta buvo sumontuota savaite anksčiau nei turėjo pagal sutartį. Žodžiu, bent jau mums tikrai pasisekė smile.gif
Atsakyti
Mes rudenį užsisakėme spintą slankiojančiomis durimis Vilniuje iš Karališkų baldų 4 durų 2 veidrodinės durys, o kitos plokštė - plotis 2,60 m., aukštis 2,50 m., gylis 0,80 m. Mokėjom 1930 lt. su montavimu. Kol kas esu labai patenkinta, nes labai greitai ir padarė. Sakė reiks laukti mėn., bet padarė po 2 savaičių.
Atsakyti
radau nauja firmą gaminančią spintas stumdomom durim(jie gamina nestandartinius kietus baldus)-RINORAS,KAUNE PETRAUSKO G,VILNIUI-LUKŠIO.MES prašėme tik spintai duris 3m pločio.dvi durys plokštė ir dvi veidrodžiai su pastatymu paskaičiavo apie 1300 lt.Ar neatrodo per mažai?ir dar veidrodžiai kampu nupjauti.sakė duoda 10 metų garantiją g.gif gal ką esat apie juos girdėję,kažkaip įtartinai pigiai atrodo
Atsakyti
Nepaisant visų privalumų šios spintos turi vieną rimtą trūkumą - jų durys nesandarios ir į jas labai lenda dulkės.
Atsakyti