Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

O man vyras pats pažadėjo padaryti tokią spintą biggrin.gif tongue.gif Dabar baigia virtuvės komplektą daryti. Tiesą sakant niekada nemaniau, kad baldus galima patiems pasigaminti. O dar turint galvoje mano priekabumą. Bet mano vyras po 10 metų bendro gyvenimo mane laabai nustebino thumbup.gif Tai va, pasigyriau rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas turit ar matėt stumdomų durų spintą, padarytą iš bambuko pinučių širmų? Radau tokią nuotrauką žurnale "Namas". Ten parašyta, kad tokios spintos labai gerai, nes nesulaiko oro ir drabužiai gali vėdintis. Atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kazka panasaus turi firmos kurios tokias spintas daro,tiek emira,tiek oltena,tiek vesida,yra kazkokie pinti duru uzpildai. Yra ju internetiniai puslapiai,zvilgtelk ten.
Atsakyti
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 13, 17:22)
Kazka panasaus turi firmos kurios tokias spintas daro,tiek emira,tiek oltena,tiek vesida,yra kazkokie pinti duru uzpildai. Yra ju internetiniai puslapiai,zvilgtelk ten.

Ačiū, Neglaite. Jau radau ko noriu clap.gif
Atsakyti
Mes uzsisakem "Karaliski baldai" Vilniuje. Kaina maziausia pasiule- 1200 (1500 ilgis, 2500 aukstis, 55 plotis).Dabar vyksta akcija- 17% nuolaida ir jei imat issimoketinai, be pabrangimo. Kiek girdejau, nusiskundimu nera.

Kiek domejausi, tai brangiausia "Emiroj" gavosi.

O siaip viskas priklauso nuo kruopstumo, buna kad ir "Emira" ir "Vesida" nusigrybauja su kokybe.
Atsakyti
QUOTE (r@siukas @ 2004 10 14, 10:22)
Mes uzsisakem "Karaliski baldai" Vilniuje. Kaina maziausia pasiule- 1200 (1500 ilgis, 2500 aukstis, 55 plotis).Dabar vyksta akcija- 17% nuolaida ir jei imat issimoketinai, be pabrangimo. Kiek girdejau, nusiskundimu nera.

Labai idomu,kokia ten ju kokybe? O ka viduje daret,dejot kokius stalcius ar iranga ar tik lentynas ir kabyklas? Gal dar kas zinot ka nors apie Karaliskus baldus? Vis tik jie dar neseniai tuo uzsiima ir garantija mazesne nei kitur g.gif
Atsakyti
Nu ir aš radau karališkų baldų bukletėlį, bet kažkaip... g.gif Aš linkstu prie Vesidos...
Atsakyti
Sveikutes. pries metus dariausi spinta Karaliskuose balduose. tai kokybe nelabai esu patenkinta sad.gif jau 2 stalciai vos darinejasi mad.gif mad.gif o kai uzdarau duris, tai jos truputi pavaziuoja ir lieka tarpeliai... sake butas kreivas (standartinis butukas)..... gal ir butas kaltas... ten kazkaip pareguliuoti galima, tai gal pavyks, bet va kad stalciai is rikiuotes isejo, tai mad.gif
Atsakyti
[QUOTEVB]QUOTE (Stone @ 2004 10 05, 14:38)
Truputį ne į temą.
Žinokit, yra tokos stebuklingos (neperdedu) šluostės , kurios puikiai valo stiklą ir veidrodžius, ir viską be dryžių . Neturiu jokių reklaminių interesų, paprasčiausiai tokią nusipirkau, nes draugė kreizėjo, o dabar aš iš paskos. Net mano vyrelis, pats didžiausias pasaulyje konservatorius ir netikintis naujovėmis, kai valė langus negalėjo atsistebėti. Tai va, visai nebaisūs veidrodžiai.

tikrai, kur ir po kiek tas stebuklas

Yra tokia firma, kuri pardavinėja tokias visokias šluostes namuose na, prezentacijų metu. Tipo parodo, ką valo ir kaip. Ir iškarto gali nusipirkti. Aš žinojau, ko noriu, skambinau ir prašiau kad atneštų. Tą kurią turiu kainuoja apie 40 lt. wink.gif Ten yra visokių: ir poliruoti, ir plastikui, medžiui valyti, langam, veidrodžiui, grindim. Net veidui ir celiulitui šveisti. clap.gif Bet kol kas išbandžiau "auksinę" trijulę. Jei kam reikia, rašykit į až, duosiu telefoną. Žinau, kad yra kažkokių firmų, kurios turi kažką panašaus ir pigiau, bet apie jas nieko nežinau. sad.gif
Atsakyti
Buvom nuvaziave paziuret i Karaliskus baldus,tai kaip cia pasakius,ispudis nekoks dry.gif . Aisku ofisas graziai irengtas,brezinius su kompu daro,bet apziurejus duris ir lentynas...jau ekspozicijoj jos ne taip atrodo-tarpukai,siaip sau vazineja,apsilupe,nedaug ,bet vis tiek trukumas. Del ko taip skirias kaina nuo Emiros ar Vesidos-tai kad medzio imitacijos begeliai yra apklijuoti plevele,o ne nudazyti,taigi jau yra tendencija nusilupti. Po to lentynu krastai ne su pvc,o tik paprastu plonu laminatu apklijuota,greiciau nusidauzys. Ir spalvu pasirinkimas daug mazesnis,mes ir neradom tokiu kokiu mum reikia. Kokiam tamsiuke gal ir neblogai butu isirengt(ten vienas pavyzdys fainas buvo),bet lauksim gerersniu laiku rolleyes.gif
Tai va tiek pastebejimu is salies.
Atsakyti
Mes vakar nusprendem, kad vyras pats padarys prieskambaryje spinta bei drabuzines kambary, o tik uzsisakysim duris. Labiausiai linkstu prie Vesidos. Bent jau kol kas.
Atsakyti
QUOTE (sesyte @ 2004 10 19, 09:59)
Mes vakar nusprendem, kad vyras pats padarys prieskambaryje spinta bei drabuzines kambary, o tik uzsisakysim duris. Labiausiai linkstu prie Vesidos. Bent jau kol kas.

O neziurejot Oltena'oj - chia sigmos pastate prie baldu rojaus - jie daro nestandartinius baldus - mes dareme virtuve ir spinta - tai ten pigiausias variantas gavosi. Ir patarimu daug dave, nes kai buvo ateje meistrai ish vesidos ir spintu pasaulio (berods taip vadinas) - tai kai pasakeme, ko norim - tai sako - taip neisheis - gal geriau gyvenkit kaip dabar gyvenat huh.gif wacko.gif mad.gif - ir daugiau neizodzhio nepasakes ir jokiu savo pasiulymu nepasakes - trenke durim ir ishejo.
Be to - visuomet su tom "zhymiom" firmom kai kalbi telefonu - vienokias kainas sako, o paskui uzhgieda toooookias, kad net zhada atima.
Papildyta @ [mergetime]1098173435[/mergetime]
QUOTE (sesyte @ 2004 10 19, 09:59)

O neziurejot Oltena'oj - chia sigmos pastate prie baldu rojaus - jie daro nestandartinius baldus - mes dareme virtuve ir spinta - tai ten pigiausias variantas gavosi. Ir patarimu daug dave, nes kai buvo ateje meistrai ish vesidos ir spintu pasaulio (berods taip vadinas) - tai kai pasakeme, ko norim - tai sako - taip neisheis - gal geriau gyvenkit kaip dabar gyvenat huh.gif wacko.gif mad.gif - ir daugiau neizodzhio nepasakes ir jokiu savo pasiulymu nepasakes - trenke durim ir ishejo.
Be to - visuomet su tom "zhymiom" firmom kai kalbi telefonu - vienokias kainas sako, o paskui uzhgieda toooookias, kad net zhada atima.
Atsakyti