Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Saunia temele aptikau biggrin.gif As tai siemet balkone auginu pomidorus ir cili pipirus. Tikiuosi bus derlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 07 18, 11:24)
Aha, medis labai didelis - jau beveik metrą siekia. Net negalvojau, kad jis taip išaugs, būčiau į didelį sodinusi. Jei matysiu, kad jam ten nebegerai tai keliaus iškarto į didesnį  smile.gif  Ir kaip suprantu daugiametis jis, tad reiks dar kokį kampą ir kambaryje jam atrsati rudeniop  doh.gif
O beje pas mamą mano, jis gal tik kokių 25 cm, nors lapų kiekis toks pats ir sėti vienu laiku  g.gif

tai pas mane tik kokio pusmetrio kol kas. pas mamą šiltnamį tai ohohoo. viena forume suskaičiau, kad trijų metrų aukščio išaugo, galiausiai šeimininkė jį nugalabyjo, nes vaisių tai nevedė. na, aš tai tempsiuos jį į namus ir auginsiu, žiūrėsim kas gausis, vistiek lauke nežiemoja jis, negali.
mane labai suintrigavo galimybė jį įskiepyti su mėgiama pomidorų rūšimi ir tada jis neva vaisius veda kiaurus metus. nu ką aš žinau. gal su RAF pavyktų įskiepyti lotuliukas.gif

QUOTE(simbail @ 2010 07 18, 15:16)
O beje kai ūkininkai purškia laukus cola tai įdomu nuo kokių parazitų 

o tai jiems ne per brangu toks malonumas?

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 19, 10:21)
ir po to valgysit patys?

jei indus su fairy plauna tai jo dar ne tiek suvalgo, jo gi labai daug lieka ant indų...
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 07 19, 23:21)
Koks derlius  4u.gif Jau kai visi paraus,bus labai grazu  4u.gif
Baklazano vazone niekad neauginau. Maniau labai aukstas turi uzaugti,kad vaisius augintu  blush2.gif

Pamatavau vakar savo baklažanus. Apie 25 cm. jų aukštis. Tik kotai tokie tvirti, stiprūs, ir į plotį labiau pasinešę, nei į aukštį. Tai kad ir ant pokučio parašyta, kad galima auginti vazone. g.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2010 07 19, 22:56)
Saunia temele aptikau  biggrin.gif  As tai siemet balkone auginu pomidorus ir cili pipirus. Tikiuosi bus derlius  biggrin.gif

Zinoma,kad bus mirksiukas.gif Ir daug dziaugsmo atnes thumbup.gif

Mano melotrijos issikerojo po visa balkona bigsmile.gif Pas mane balkonas grotuotas,tai sakiau kita met reiks vis del to tu afrikiniu agurkeliu uzsisodint,ir leist jiems visas grotas paslept smile.gif Is tikro is pradziu buvau nusivylusi siuo augalu,db jau jis mane dziugina,vaisiukai labai simpatiski,ju pakankamai daug,o mano vaikams jie dar ir skanus thumbup.gif Man asmeniskai,tai tas skonis toks idomus,bet valgyti tikrai galima,turi agurko skoni ir rugsteles kazkiek smile.gif Cia palyginimui nufotografavau as juos su degtuku dezute,gal jus juos didesnius auginat?Gal mes anksti skinti pradejom,bet vaikai mano jau nebeislaukia kitaip biggrin.gif
http://picasaweb.goo...359130885639410
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 21, 17:11)

Mano melotrijos issikerojo po visa balkona bigsmile.gif  gal jus juos didesnius auginat?Gal mes anksti skinti pradejom,bet vaikai mano jau nebeislaukia kitaip biggrin.gif

Rašo, kad juos ir reikia skinti jaunus, nes paskui sukietėja ir skonis jau nebe toks geras būna.
Aš savo tai išroviau ir išmečiau, šiltnamyje didžiausias kupstas išsikeverzojo, genėjau, skabiau, nesusitvarkiau niekaip, visus kitus augalus užgožia su savo šiuršelynu...tai sakiau kitąmet kitaip darysiu. Rimčiau vietas pasiplanuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 21, 17:39)
Rašo, kad juos ir reikia skinti jaunus, nes paskui sukietėja ir skonis jau nebe toks geras būna.
Aš savo tai išroviau ir išmečiau, šiltnamyje didžiausias kupstas išsikeverzojo, genėjau, skabiau, nesusitvarkiau niekaip, visus kitus augalus užgožia su savo šiuršelynu...tai sakiau kitąmet kitaip darysiu. Rimčiau vietas pasiplanuosiu.

Ir as nemaniau,kad jis taip issikeros,bet ten man kampe stovi,tai nieko smile.gif O kad siurselynas,tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kokia spalva turetu buti sunokusiu ciliu Hungarian... (toliau neprisimenu) Nežinau ar jau skinti, ar dar palaukti. Dabar jie tokie zalsvai geltoni...
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 07 22, 09:14)
Mergaites, kokia spalva turetu buti sunokusiu ciliu Hungarian... (toliau neprisimenu) Nežinau ar jau skinti, ar dar palaukti. Dabar jie tokie zalsvai geltoni...

Geltonai oranžiniai...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 22, 10:17)
Geltonai oranžiniai...

aciuks.gif
Atsakyti
Mano agurkas - mutantas pagaliau prazydo. Virsune nustojo augti,sonuose atzalas augina. Storiausia koto vieta 4cm.Tiksliai nepamenu ka sejau,bet ne visai paprastas bus agurko vaisius g.gif
user posted image
Melotrijos ziedelis zydi 1d,o sitas jau 3-cia diena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 07 22, 11:40)
Tiksliai nepamenu ka sejau,bet ne visai paprastas bus agurko vaisius g.gif

Idomu,kas cia per vaisiai bus bigsmile.gif
Atsakyti
Parasyta - juoda,bet abejoju g.gif
user posted image
Jau rausta mirksiukas.gif
user posted image