Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

kristele10, na ir plantacija pas jus balkone thumbup.gif

Pastebėjau dar vieną dalyką - cola traukia bites ir vapsvas biggrin.gif Tai jei kam bėdų yra su dulkinimu manau irgi cola gali padėti mirksiukas.gif Šiandien kaip ir žadėjau profilaktiškai vėl cola perėjau per augalėlius ir iškarto kvapas priviliojo medaus nešėjus lotuliukas.gif O pas mane kaip tik žydi braškė ir žemuogės

Papildyta:
Štai dar įkeliu savo daržo nuotraukas smile.gif Beje matosi kaip nuėstas mano baklažanas - jis buvo išvis be lapų, o dabar jau auga tokie nedideli, tai tikiuosi, kad atsigaus. O iki erkių tai žydėjo labai ir buvo labai gražus rolleyes.gif
Atsakyti
bet tai pomidorų medis kad išbujojęs, tokiame mažame induke... thumbup.gif
pas mane mažame niekaip neaugo, buvo visai sustojęs. tada persodinau į didelį, jau tokį kibirą, tai atsigavo, ėmė lapus leisti.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 07 18, 13:04)
bet tai pomidorų medis kad išbujojęs, tokiame mažame induke...  thumbup.gif
pas mane mažame niekaip neaugo, buvo visai sustojęs. tada persodinau į didelį, jau tokį kibirą, tai atsigavo, ėmė lapus leisti.

Aha, medis labai didelis - jau beveik metrą siekia. Net negalvojau, kad jis taip išaugs, būčiau į didelį sodinusi. Jei matysiu, kad jam ten nebegerai tai keliaus iškarto į didesnį smile.gif Ir kaip suprantu daugiametis jis, tad reiks dar kokį kampą ir kambaryje jam atrsati rudeniop doh.gif
O beje pas mamą mano, jis gal tik kokių 25 cm, nors lapų kiekis toks pats ir sėti vienu laiku g.gif
Atsakyti
Nupurškiau savo amarus coca cola. Nu bet jie tik džiaugias tuo doh.gif . Nešu augaliukus į vonią, bandysiu vėl ūkišku muilu atplaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 07 18, 14:18)
Nupurškiau savo amarus coca cola. Nu bet jie tik džiaugias tuo doh.gif . Nešu augaliukus į vonią, bandysiu vėl ūkišku muilu atplaut blush2.gif

Erkės tai tikrai nesidžiaugia thumbup.gif O amarai tai nežinau g.gif O beje kai ūkininkai purškia laukus cola tai įdomu nuo kokių parazitų g.gif Gal ne nuo erkių, kažkodėl taip manau. Na bet dėl amarų tai reikia įsidėmėt, kad jų nenaikina, nes aš jau įsivaizdavau, kad su cola visus išnaikint galėčiau biggrin.gif
Tiesa viena mergina rašė, kad drėgmė padeda nuo erkių. Aš bandžiau - nešiau kelis kart į dušą kas dvi dienas - bet nepadėjo, tad net nežinau kodėl. Beje ūkinis muilas irgi nepadėjo. O cola tai super nuodas man pasirodė. Beje negaliu nuo bičių atsiginti, nors balkonas įsitiklintas, bet pravertas tai jos ir lenda smile.gif Net į vakarą vistiek viena po braškę laksto, bet galvoju gerai - tegu dirba savo darbą biggrin.gif
Atsakyti
Nuo voratinklinių erkučių labai gerai padeda toks maišalas: Šaukštas aliejaus, šaukštas fairy, litras vandens. Ir purkšti augalus.
Aš keliom dienom buvau išvažiavus, įnešiau savo čilius į virtuvę, tai matos, kad jiems ten žymiai labiau patinka, nei balkone, krauna žiedą,bando augti toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 07 18, 16:16)
Erkės tai tikrai nesidžiaugia  thumbup.gif  O amarai tai nežinau  g.gif  O beje kai ūkininkai purškia laukus cola tai įdomu nuo kokių parazitų  g.gif  Gal ne nuo erkių, kažkodėl taip manau. Na bet dėl amarų tai reikia įsidėmėt, kad jų nenaikina, nes aš jau įsivaizdavau, kad su cola visus išnaikint galėčiau  biggrin.gif
Tiesa viena mergina rašė, kad drėgmė padeda nuo erkių. Aš bandžiau - nešiau kelis kart į dušą kas dvi dienas - bet nepadėjo, tad net nežinau kodėl. Beje ūkinis muilas irgi nepadėjo. O cola tai super nuodas man pasirodė. Beje negaliu nuo bičių atsiginti, nors balkonas įsitiklintas, bet pravertas tai jos ir lenda  smile.gif Net į vakarą vistiek viena po braškę laksto, bet galvoju gerai - tegu dirba savo darbą  biggrin.gif

ne ūkinis, o žaliasis muilas ir reiktų laikytis instrukcijų. Padeda.

QUOTE(Marzde @ 2010 07 19, 11:08)
Nuo voratinklinių erkučių labai gerai padeda toks maišalas: Šaukštas aliejaus, šaukštas fairy, litras vandens. Ir purkšti augalus.
Aš keliom dienom buvau išvažiavus, įnešiau savo čilius į virtuvę, tai matos, kad jiems ten žymiai labiau patinka, nei balkone, krauna žiedą,bando augti toliau smile.gif

ir po to valgysit patys?
Atsakyti
Tai purkšti ant lapų, glima ir pridengti pipiriuką kokį.. O šiaip receptas tinkantis gėlėms, maniau pasidalinsiu, gal bus naudingas. Be to fairy galima pakeisti ūkiško muilo drožlėmis.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 07 19, 12:31)
Tai purkšti ant lapų, glima ir pridengti pipiriuką kokį.. O šiaip receptas tinkantis gėlėms, maniau pasidalinsiu, gal bus naudingas. Be to fairy galima pakeisti ūkiško muilo drožlėmis.

MARZDE, čia tik savo nuomonę pasakysiu. Nesu kategoriškai nusistačiusi prieš chemiją, kraštutiniu atveju ir pati ją naudoju, kai jau visa ekologija beviltiškai išnaudota...
Fairy nesu naudojusi, nors žinau, kad padeda.....bet, manau, jei jau pilti ar purkšti chemiją ant valgomų augalų, tai tik būtent tam skirtą. Bent jau duota kažkokia garantija, kad nuodingos medžiagos per kurį laiką išsiskaido. Bent jau taip galim užsimerkę optimistiškai galvoti tongue.gif
Na, o fairy geriau jau palikti gėlytėms.... Aš taip manau.
Atsakyti
Mano Veneriuku derlius biggrin.gif

user posted image

O cia geltonieji baklazaniukai. Labai mazai mezga. Ant vieno kol kas keturi, o ant kito tik du yra.

user posted image
Atsakyti
Koks derlius 4u.gif Jau kai visi paraus,bus labai grazu 4u.gif
Baklazano vazone niekad neauginau. Maniau labai aukstas turi uzaugti,kad vaisius augintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 07 19, 12:31)

thumbup.gif pamirstu vis colos nusipirkti, reikes isbandyt sita recepta. pas mane geles tom nelemtom erkutem aplipusios blush2.gif cola nupurskiau taip zmoniskai, bet vis tiek ne visur pakliuvo, siandien apziurejau, tai ten kur nusipurske tikrai ner erkiu thumbup.gif o va kur sausi lapukai like tai ropineja. tik nuo tos kolos labai jau lipnus augalai lieka doh.gif
o kazi nuo baltasparniu irgi padeda? radau ant pomidoru kai skyniau pirmaji prinokusi pomidoriuka biggrin.gif
Atsakyti