QUOTE(Shania @ 2011 01 28, 13:22)
Hm

mano manymu tai priklauso nuo to, ka auginam. Aisku reikia buti realistu, juk balkoniniu tarkim pomidoru derlius neprilygs siltnamio, taciau tai tikrai geriau negu nieko. Man patiko auginti dalykus is kuriu yra realios naudos, todel atsisakiau salotu, ridiku, spinatu, agurku ir panasiu dalyku, kuriu tiesiog per mazai isauga kad su jais krapsytis. Uztat patiko auginti svogunu laiskus ir siaip visokius zalumynus: krapus, petrazoles, bazilikus, laiskinius cesnakus, prieskonius. Juos naudojame kasdien ir kasdien buvo svieziu, nereikejo pirkti, o valgome mes tu zalumynu tikrai daug. Tai ir negaliu sakyti kad turejau daugiau islaidu negu naudos. O stai tokie dalykai kaip pomidorai tai buvo daugiau pasizaidimas, nors turiu pripazinti, kad derlius buvo laaabai neblogas, gal tai tebuvo pradedanciuju sekme, taciau keleta menesiu valgeme pusryciams tik savo pomidoriukus. Siemet dar noresiu su ciliais pazaisti
Tame ir esme, kad zoleliu pakanka tai dienai, pomidoriuko ar agurkiuko prie pusryciu sumustinuku

Bet prieskoniniu zoleliu,auginamu sode, tai gali pavalgyt sociai ir dar uzsisaldyt, taip kad balkonininkyste man tik hobis, atsipalaidavimo budas sukisant rankas i zeme

tik tiek, bet to ir gana

man mintys tik sukasi vis,kaip viska, ko norisi pasisodint sutalpint ir dar sutalpint,taip,kad butu grazu ir augaleliai nevargtu...

Pomidorus manau reikia kabint siemet, bent kelis, nu dar laiko yra,sumastysim kazka