Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Solemn still @ 2010 11 07, 00:31)
Naudoju keune seruma plauku galiukams, kapsulemis (ispilstymas yra kapsulemis ir buteliuke). nusipirkau 10 kapsuliu pabandymui. na kolkas galiu pasakyi kad patinka, plauku nesulipdo, galiukai nesivelia, lengvai sukuijasi ir nera tiek isisakojusiu kiek anksciau budavo.

Turejau kapsulytes ir as, bet plaukui nelabai tiko, o gal per daug naudojau g.gif Man vienos kapsules uztekdavo dviem kartams, bet plaukai atrodydavo kaip plauti ne ta pacia diena, o ant rydienos tai pasiriebalave, sukrite sruogom..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 11 07, 10:00)
Turejau kapsulytes ir as, bet plaukui nelabai tiko, o gal per daug naudojau g.gif Man vienos kapsules uztekdavo dviem kartams, bet plaukai atrodydavo kaip plauti ne ta pacia diena, o ant rydienos tai pasiriebalave, sukrite sruogom..

man viena kapsulyte vienam kartui. mano ilgi plaukai ir apimtis... tai man vienos kapsule kaip tik.
tiesiog jums gal netiko. kip man pavz visiskai netinka nei viena Londa priemone, arba Milkshake, isskyrus apmules palukams. tikrai geras dalykas ir ne aliejukas -suplaki ampule ir gali nuo saknu per visa plauka tept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 07 lapkričio 2010 - 10:12
QUOTE(Solemn still @ 2010 11 07, 11:10)
man viena kapsulyte vienam kartui. mano ilgi plaukai ir apimtis... tai man vienos kapsule kaip tik.
tiesiog jums gal netiko. kip man pavz visiskai netinka nei viena Londa priemone, arba Milkshake, isskyrus apmules palukams. tikrai geras dalykas ir  ne aliejukas -suplaki ampule ir gali nuo saknu per visa plauka tept.

o man tos Milkshake ampules visai nepatiko, taip ir nesuratau koki poveiki jos turi ir daro?
Atsakyti
Istikruju tai reikia atrasti savo priemones, nes kaip pastebejau forume vienos labai giria ivairias priemones, o as nusipirkus jokio efekto nepastebiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 07, 09:43)
liuks serumas, tik mano plaukams svarbu jo nepadauginti, nes tada riebina plaukus.

Dar pabandziau is KAARALoBamboo seruma,tai irgi zinok nerealus,jis tipo vasarai,bet as ir dabar turiu ,kvapas jo nuostabus,poveikis labai panasus kaip TRIACTION,tik dar nuo UV spinduliu saugo,zodziu turesi proga isbandyk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mimoz@, o tik norejau jau apmazinti priemoniu kieki doh.gif biggrin.gif bet kur jau cia su SM ji sumazinsi biggrin.gif aciu uz rekomendacija, butinai isbandysiu, kaip tik "ant pavasario" jau triaction pasibaigs, reikes pas kuziuka uzsisakyti dabar. primink man dar, kokie tavo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 11 07, 14:00)
Dar pabandziau is KAARALoBamboo seruma,tai irgi zinok nerealus,jis tipo vasarai,bet as ir dabar turiu ,kvapas jo nuostabus,poveikis labai panasus kaip TRIACTION,tik dar nuo UV spinduliu saugo,zodziu turesi proga isbandyk thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O baco serumo nebandet?
as traction turejau ,tai nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 11 07, 18:15)
O baco serumo nebandet?
as traction turejau ,tai nieko ypatingo.

Baco visam plauko ilgiui,ne tik galiukams,mane domino butent galiukams,nius nerealus jis man,sulydo tesiog issisakojimus,10balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 11 07, 12:58)
Istikruju tai reikia atrasti savo priemones, nes kaip pastebejau forume vienos labai giria ivairias priemones, o as nusipirkus jokio efekto nepastebiu g.gif

Idomu dar ir tai, kad viskas vyksta labai tendencingai, pradzioj TIGI buvo hitas, tuomet ziuriu tos pacios mamkos Kerastase papirko, o dabar toji italiska kosmetika priumfuoja, ar ilgam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 07, 17:47)
mimoz@, o tik norejau jau apmazinti priemoniu kieki doh.gif  biggrin.gif  bet kur jau cia su SM ji sumazinsi biggrin.gif  aciu uz rekomendacija, butinai isbandysiu, kaip tik "ant pavasario" jau triaction pasibaigs, reikes pas kuziuka uzsisakyti dabar. primink man dar, kokie tavo plaukai?

ilgi blond smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 07, 20:47)
Idomu dar ir tai, kad viskas vyksta labai tendencingai, pradzioj TIGI buvo hitas, tuomet ziuriu tos pacios mamkos Kerastase papirko, o dabar toji italiska kosmetika priumfuoja, ar ilgam?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif aha, mada taip pat daro savo ax.gif
Kaip tau tas daikas is kvapu namu?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 07, 12:29)
o man tos Milkshake ampules visai nepatiko, taip ir nesuratau koki poveiki jos turi ir daro?

Milkshake ampules yra atkuriancios, atstatancios plauko struktura, Rekomenduojama plaukams, reikalaujantiems gilaus maistinimo (po dažymo, cheminio sušukavimo). Regeneruoja pažeistų plaukų struktūrą, gydo isisakojusius plaukus ju galiukus.
Man jos labai tiko, ypac kai buvau blondine-tai mano isigelbejimas buvo nuo plauku skilinejimo, galiuku trupejimo, as ir dabar naudoju, sunaudoju kursa, paskui pakeiciu i kokia Keune kauke, seruma (seruma pirmakart bandau).
Atsakyti