Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Eleina @ 2010 10 26, 22:16)
naudojau kokosu netrumpai. nulis efekto. sakyciau net dar sausesni plauku galiukai. dabar bandau arganu, veliau bandysiu pagal sios temos 6 psl aprasyta recepta pasidaryt misini rolleyes.gif

as panaudojau kokoso tai siaubas plaukai taip pradejo veltis kaip veltnis ypac galukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 27, 16:59)
Tiesiog nepadauginti ir pastoviai išvalyti plaukus nuo jų.

o kaip išvalyti galima? gal tai spec šampūnais kur būna skirti naudot kartą per mėnesį ir pan? g.gif ar ir kitų būdų yra?
Aš silikoninę tik vieną priemonę naudoju- aliejuką galams, nes kitokio nerandu..
Atsakyti
man patinka COMPAGNIA DEL COLORE aliejukas. tikrai nėra koks "vandeniukas" .
laaaabai skalsiai naudojasi ir tikrai neleidžia šakotis plaukams.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 27, 12:39)
o kaip išvalyti galima? gal tai spec šampūnais kur būna skirti naudot kartą per mėnesį ir pan? g.gif ar ir kitų būdų yra?
Aš silikoninę tik vieną priemonę naudoju- aliejuką galams, nes kitokio nerandu..

Aš tiesiog kaitalioju paprastą šampūną su šampūnu be kondicionuojančių medžiagų, silikonų ir t.t. Žodžiu, be ingredientų, kurie palieka kažką ant plauko. Nes valomieji šampūnai man dažniausiai taip "išvalo", kad neįmanoma paskui net piršto įkišt į plaukus, kaip vielos.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 27, 20:41)
Aš tiesiog kaitalioju paprastą šampūną su šampūnu be kondicionuojančių medžiagų, silikonų ir t.t. Žodžiu, be ingredientų, kurie palieka kažką ant plauko. Nes valomieji šampūnai man dažniausiai taip "išvalo", kad neįmanoma paskui net piršto įkišt į plaukus, kaip vielos.

na aš su silikonais nenaudoju šampūnų, perku be jų, pvz iš urtekram kąnors. Tik gal jie per švelnūs, kad normaliai išvalytų g.gif Valomųjų nebandžius esu, bet gundaus pabandyt, tik vat nežinau ar tikrai iš jų nebus daugiau žalos nei naudos smile.gif
Atsakyti
naudojau joico spec. sampuna, kuris nuvalo visas chemijas, brudus, ir visus tuos dalykus, bet jau tokio slykstaus kvapo, kad schmoll.gif gal pabandyti panasaus paieskoti g.gif
o del naturaliu sampunu, kai per nakti palaikau alieju kauke, man pvz druide purity sampuns nieko visiskai tu alieju neisplauna doh.gif butinai turiu "chemini" panaudoti
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 29, 09:26)
o del naturaliu sampunu, kai per nakti palaikau alieju kauke, man pvz druide purity sampuns nieko visiskai tu alieju neisplauna doh.gif  butinai turiu "chemini" panaudoti

man išplauna ir natūralūs. Kartais sunkiau kartais lengviau (priklausomai nuo naudojamų aliejų), bet visada 2 plovimų pilnai užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 29, 12:23)
man išplauna ir natūralūs. Kartais sunkiau kartais lengviau (priklausomai nuo naudojamų aliejų), bet visada 2 plovimų pilnai užtenka smile.gif

as su cheminiu visada 2kart plaunu, o su naturaliu ir 2 per mazai, neisplauna man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 29, 13:26)
as su cheminiu visada 2kart plaunu, o su naturaliu ir 2 per mazai, neisplauna man schmoll.gif

man is vieno sykio isplauna ir as plaunu tik putom ar tuo kas nubega nuo saknu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 29 spalio 2010 - 11:38
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 27, 21:19)
man patinka COMPAGNIA DEL COLORE aliejukas. tikrai nėra koks "vandeniukas" .
laaaabai skalsiai naudojasi ir tikrai neleidžia šakotis plaukams.

o kur toki isigyti?Labai megstu aliejukus smile.gif Po galwos plovimo neisivaizduoju kitospriemones smile.gif
Atsakyti
Tas Compagnia Del Colore tai neblogas, bet man nuo jo plaukai garbanojosi smile.gif Niekaip juo pasitepus neissitiesindavau ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 10 27, 19:12)
as panaudojau kokoso tai siaubas plaukai taip pradejo veltis kaip veltnis ypac galukai  doh.gif

O as kaip tik siandien nusipirkau kokosu alieju ir MONOI su gardenija, tepsiu galiukus, ziuresime kaip bus. mirksiukas.gif
Atsakyti