Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(fuksė @ 2010 10 30, 17:03)
O as kaip tik siandien nusipirkau kokosu alieju ir MONOI su gardenija, tepsiu galiukus, ziuresime kaip bus.  mirksiukas.gif

cia kvapu namuose pirkote? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 10 31, 13:43)
cia kvapu namuose pirkote?  g.gif  ax.gif

agam, rinkausi-rinkausi, pagaliau issirinkau......
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 31, 20:20)
agam, rinkausi-rinkausi, pagaliau issirinkau......

drauge labai gyre sita jusu minima alieju ax.gif kita savaite galvoju ir as apsilankyt toje parduotuveje biggrin.gif truputi kitais tikslais, bet apziuresi ka jie ten siulo plaukams tuo paciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 10 31, 21:27)
drauge labai gyre sita jusu minima alieju  ax.gif kita savaite galvoju ir as apsilankyt toje parduotuveje  biggrin.gif truputi kitais tikslais, bet apziuresi ka jie ten siulo plaukams tuo paciu smile.gif

Daug ten visko..............ir visko reikia, ir visko norisi biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gavau šitą priemonę... Jau vieną kartą ir naudojau, tai plaukų nesulipino (kas man dažniausiai būna su aliejais),bet tuo pačiu tokie blizgantys ir sunkūs... Pirmas įspūdis geras bigsmile.gif O jau kvapas wub.gif
http://store.sleekhair.com/1225.html
O ir atsiliepimai internete labai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 11 05, 11:23)
Vakar gavau šitą priemonę... Jau vieną kartą ir naudojau, tai plaukų nesulipino (kas man dažniausiai būna su aliejais),bet tuo pačiu tokie blizgantys ir sunkūs... Pirmas įspūdis geras bigsmile.gif O jau kvapas wub.gif 

šitas ir man patiko, kvapas nepakartojamas, tik labai netaupiai naudojasi.. Kirpėja patikino, kad užteks metams, o man viso buteliuko (150ml) vos porai mėnesių užteko.. Palyginimui - šiuo metu turiu kitą aliejuką, kurio vos 30ml, tačiau naudoju jau trečias mėnuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gutte: 05 lapkričio 2010 - 12:35
O as savo pirmas pastabas galiu parasyti apie kokosu alieju: tepu juo galiuku, kol kas super, labai pagyvejo pats plaukas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 11 05, 11:23)

As apie si aliejuka irgi mastau, kad reiktu isigyti. Kaip supratau, tai kad jis neleidzia plaukams pustis ar taip? Nes pas mane jie pasipute tragiskai, tai noreciau lygiu ir glotniu plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 11 05, 20:21)
As apie si aliejuka irgi mastau, kad reiktu isigyti. Kaip supratau, tai kad jis neleidzia plaukams pustis ar taip? Nes pas mane jie pasipute tragiskai, tai noreciau lygiu ir glotniu plauku smile.gif

Negaliu pasakyti, ar jis tikrai padeda, kad nesipūstų, nes pakeičiau ir šampūną, tai nežinau, nuo kurios priemonės plaukai glotnesni ax.gif biggrin.gif Bet aprašyme rašo, kad turėtų padėt...
Atsakyti
Naudoju keune seruma plauku galiukams, kapsulemis (ispilstymas yra kapsulemis ir buteliuke). nusipirkau 10 kapsuliu pabandymui. na kolkas galiu pasakyi kad patinka, plauku nesulipdo, galiukai nesivelia, lengvai sukuijasi ir nera tiek isisakojusiu kiek anksciau budavo.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as,nepakeiciamas mano galiukams,neriebinantis,duodantis rezultata, kurio as tikejausi, yra KAARAL Triaction,kaina ir kokybe -puikus santykis ,man metu atradymas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoz@ @ 2010 11 07, 00:40)
Pasidalinsiu ir as,nepakeiciamas mano galiukams,neriebinantis,duodantis rezultata, kurio as tikejausi, yra KAARAL Triaction,kaina ir kokybe -puikus santykis ,man metu atradymas wub.gif

liuks serumas, tik mano plaukams svarbu jo nepadauginti, nes tada riebina plaukus.
Atsakyti