Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

Labai gerai padeda plaukų galiukam kokoso riešutų aliejus. Visų pirma tai natūralus produktas, ir kaina palyginti nedidelė. Jei ką sudomintų, turiu naują stiklainėlį šalto spaudimo nerafinuoto kokosų aliejaus (ne importinio, o spausto Lietuvoje)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 05 vasario 2011 - 16:27
Kaunietes ,kur vasko radote tam alieju misiniui pagaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 02 05, 17:24)
Labai gerai padeda plaukų galiukam kokoso riešutų aliejus. Visų pirma tai natūralus produktas, ir kaina palyginti nedidelė. Jei ką sudomintų, turiu naują stiklainėlį šalto spaudimo nerafinuoto kokosų aliejaus (ne importinio, o spausto Lietuvoje)

tai gal Lietuvoj pradėjo ir kokoso riešutus auginti? bigsmile.gif biggrin.gif Lietuviški, neimportiniai cool.gif
Atsakyti
Ka manote apie Loreal Kerastase cementa plauku galiukams?
Atsakyti
man galiukams labai patinka macadamia aliejukas user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 15, 18:08)
man galiukams labai patinka macadamia aliejukas user posted image  4u.gif

Koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 02 15, 21:40)
Koks poveikis?

maitina plaukus, zvilga plaukai, lengvai sukuojasi, galiukai ne taip skilineja, sakojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 02 05, 17:24)
user posted image

o man jis sausino galiukus....
Atsakyti
Sveikos panelės wink.gif Atsiprašau kad veržiuosi čia nieko neperskaičiusi,bet labai reikia patarimo smile.gif Aš labai noriu turėti ilgus plaukus,ir bandau juos užsiauginti,bet nebežinau ką daryti su plaukų galiukais,jie siaubingai šakojasi...kai pasižiūriu tai beveik visi išsišakoję, o ant kai kurie plaukai netgi keturšaliai (išsišakojimai lipa į viršų) verysad.gif Dabar planuoju nueiti pasikirpti galiukus,ir po to įsigyti ger priemonę nuo galiukų šakojimosi.Gal kuri nors žinote tikrai gerą priemonę,kuri padėtų? (girdėjau kad geros priemonės firmos macadamia,tik nežinau ar yra specialiai šiai problemai) ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moni324 @ 2011 02 16, 00:42)
Sveikos panelės wink.gif Atsiprašau kad veržiuosi čia nieko neperskaičiusi,bet labai reikia patarimo smile.gif  Aš labai noriu turėti ilgus plaukus,ir bandau juos užsiauginti,bet nebežinau ką daryti su plaukų galiukais,jie siaubingai šakojasi...kai pasižiūriu tai beveik visi išsišakoję, o ant kai kurie plaukai netgi keturšaliai (išsišakojimai lipa į viršų) verysad.gif  Dabar planuoju nueiti pasikirpti galiukus,ir po to įsigyti ger priemonę nuo galiukų šakojimosi.Gal kuri nors žinote tikrai gerą priemonę,kuri padėtų? (girdėjau kad geros priemonės firmos macadamia,tik nežinau ar yra specialiai šiai problemai) ačiū smile.gif

as dabar naudoju ir aliejuka macadamia ir kauke ir sampuna ir sepeti tai tik geriausius atsiliepimus galiu pasakyti smile.gif) pati turiu plaukus iki liemens kazkur tai tikrai plaukai nei sakojasi nei nutrupa smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 16, 02:22)
as dabar naudoju ir aliejuka macadamia ir kauke ir sampuna ir sepeti tai tik geriausius atsiliepimus galiu pasakyti smile.gif) pati turiu plaukus iki liemens kazkur tai tikrai plaukai nei sakojasi nei nutrupa smile.gif)

Ačiū labai smile.gif Aš irgi dabar naudoju atkuriamąjį aliejuką plaukams iš macadamios.. o jau kvapas koks nuostabus,tik nežinau kaip geriau daryti,ar tepti ant šlapių plaukų ir nešukuoti,ar ant sausu bet iššukuoti smile.gif Manau reiks nusipirkti galiukams iš šitos firmos 4u.gif
Atsakyti
as ir noriu pasisakyti 4u.gif Auginu plaukus ir galiuku jau gerus metus nekerpu ..Nezinau susirasynejau su vienu kirpeju, sake nekirpt, kitaip kasu neturesiu sad.gif Na tai ir nekerpu...Ir tikrai kasos ziauriai auga, o galiukams padeda labai joico priemone skirta issisakojusiems galiukams, taip pat labai stiprus plauku drekinimas, na sakysim purskiami kondicionieriai..Naudoju ju tonomis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tikrai matosi rezultatas..Kol nedrekinau plauku tol man jie ir sakojosi...nakciai papurskiu garnier oil nutritive priemone, o ryte naudoju s factor papaju purskikli ir kartais alterna orandzini pakaitomis thumbup.gif
Atsakyti