Labai gerai padeda plaukų galiukam kokoso riešutų aliejus. Visų pirma tai natūralus produktas, ir kaina palyginti nedidelė. Jei ką sudomintų, turiu naują stiklainėlį šalto spaudimo nerafinuoto kokosų aliejaus (ne importinio, o spausto Lietuvoje)

Kaunietes ,kur vasko radote tam alieju misiniui pagaminti?

QUOTE(Laola @ 2011 02 05, 17:24)
Labai gerai padeda plaukų galiukam kokoso riešutų aliejus. Visų pirma tai natūralus produktas, ir kaina palyginti nedidelė. Jei ką sudomintų, turiu naują stiklainėlį šalto spaudimo nerafinuoto kokosų aliejaus (ne importinio, o spausto Lietuvoje)
tai gal Lietuvoj pradėjo ir kokoso riešutus auginti?

Ka manote apie Loreal Kerastase cementa plauku galiukams?
man galiukams labai patinka macadamia aliejukas

QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 15, 18:08)
Koks poveikis?
QUOTE(fuksė @ 2011 02 15, 21:40)
Koks poveikis?
maitina plaukus, zvilga plaukai, lengvai sukuojasi, galiukai ne taip skilineja, sakojasi

QUOTE(Laola @ 2011 02 05, 17:24)

o man jis sausino galiukus....
Sveikos panelės
Atsiprašau kad veržiuosi čia nieko neperskaičiusi,bet labai reikia patarimo
Aš labai noriu turėti ilgus plaukus,ir bandau juos užsiauginti,bet nebežinau ką daryti su plaukų galiukais,jie siaubingai šakojasi...kai pasižiūriu tai beveik visi išsišakoję, o ant kai kurie plaukai netgi keturšaliai (išsišakojimai lipa į viršų)
Dabar planuoju nueiti pasikirpti galiukus,ir po to įsigyti ger priemonę nuo galiukų šakojimosi.Gal kuri nors žinote tikrai gerą priemonę,kuri padėtų? (girdėjau kad geros priemonės firmos macadamia,tik nežinau ar yra specialiai šiai problemai) ačiū

QUOTE(Moni324 @ 2011 02 16, 00:42)
Sveikos panelės
Atsiprašau kad veržiuosi čia nieko neperskaičiusi,bet labai reikia patarimo
Aš labai noriu turėti ilgus plaukus,ir bandau juos užsiauginti,bet nebežinau ką daryti su plaukų galiukais,jie siaubingai šakojasi...kai pasižiūriu tai beveik visi išsišakoję, o ant kai kurie plaukai netgi keturšaliai (išsišakojimai lipa į viršų)
Dabar planuoju nueiti pasikirpti galiukus,ir po to įsigyti ger priemonę nuo galiukų šakojimosi.Gal kuri nors žinote tikrai gerą priemonę,kuri padėtų? (girdėjau kad geros priemonės firmos macadamia,tik nežinau ar yra specialiai šiai problemai) ačiū 

as dabar naudoju ir aliejuka macadamia ir kauke ir sampuna ir sepeti tai tik geriausius atsiliepimus galiu pasakyti

QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 16, 02:22)
as dabar naudoju ir aliejuka macadamia ir kauke ir sampuna ir sepeti tai tik geriausius atsiliepimus galiu pasakyti
) pati turiu plaukus iki liemens kazkur tai tikrai plaukai nei sakojasi nei nutrupa
)

Ačiū labai

as ir noriu pasisakyti
Auginu plaukus ir galiuku jau gerus metus nekerpu ..Nezinau susirasynejau su vienu kirpeju, sake nekirpt, kitaip kasu neturesiu
Na tai ir nekerpu...Ir tikrai kasos ziauriai auga, o galiukams padeda labai joico priemone skirta issisakojusiems galiukams, taip pat labai stiprus plauku drekinimas, na sakysim purskiami kondicionieriai..Naudoju ju tonomis
tikrai matosi rezultatas..Kol nedrekinau plauku tol man jie ir sakojosi...nakciai papurskiu garnier oil nutritive priemone, o ryte naudoju s factor papaju purskikli ir kartais alterna orandzini pakaitomis