Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

as galiukais pradejau rupintis pries kokius tris metu, nes pagaliau supratau, kad jei nepriziuresi galiuku, tai ilgu plauku niekad neturesi. Tai pradejau juos lepint galiuku aliejukais kiekviena diena ir reguliariu pakirpimu kas pora menesiu ( ka anksciau darydavau karta i puse metu ar net reciau)
taigi is tokiu plauku:
http://www.ipix.lt/desc/16224279
dabar tokie:
http://www.ipix.lt/desc/48196670
p.s. sorry uz prasta nuotrauku kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ant_smugio @ 2011 02 19, 16:02)
as ir noriu pasisakyti  4u.gif  Auginu plaukus ir galiuku jau gerus metus nekerpu ..Nezinau susirasynejau su vienu kirpeju, sake nekirpt, kitaip kasu neturesiu sad.gif Na tai ir nekerpu...Ir tikrai kasos ziauriai auga, o galiukams padeda labai joico priemone skirta issisakojusiems galiukams, taip pat labai stiprus plauku drekinimas, na sakysim purskiami kondicionieriai..Naudoju ju tonomis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tikrai matosi rezultatas..Kol nedrekinau plauku tol man jie ir sakojosi...nakciai papurskiu garnier oil nutritive priemone, o ryte naudoju s factor papaju purskikli ir kartais alterna orandzini pakaitomis  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif reiks pasinaudoti tavo patarimais,nes jau labai aš tų ilgų plaukučių noriu smile.gif
Atsakyti
Joa butinai pasinaudok...Viskas imanoma ir tikrai nekirpk galu, nes jei dar plius ilgai tau auga tie plaukai tai nieko gero, cia mitas, kad kirpsi ir greiciau augs- nesamone visiska;D Aisku plaukai gal ir graziau atrodo, bet man geriau ilgi nei biski pasisakoja, o prieziura tai nesunki juk. Aisku biski investuoti gal reikia, bet rezultatas poto bus super thumbup.gif thumbup.gif Augimui tai Apelsin losjonas nepakeiciamas yra wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu,kaip galima nutriususius plauku galus ,,puoseleti" ir nekirpti ,neva, saugom ilgi,saugom ilgi. Is tu triusenu nieko gero ar taip ar taip nebus, veliau teks nukirpti ar anksciau doh.gif Na,bet cia turbut skonio reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 20, 14:52)
Nesuprantu,kaip galima nutriususius plauku galus ,,puoseleti" ir nekirpti ,neva, saugom ilgi,saugom ilgi. Is tu triusenu nieko gero ar taip ar taip nebus, veliau teks nukirpti ar anksciau doh.gif Na,bet cia turbut skonio reikalas...

nesuprantu ir as schmoll.gif nieko nera baisiau, kaip ilgi plaukai, nuo puses ilgio nutriususiais galais schmoll.gif
Atsakyti
Man geriau ilgi biggrin.gif biggrin.gif beto kai garbanoti tai ir tas nutriusimas nelabai matosi ....kai uzaugs iki siknos tada ir pakirpsiu galus ;DD Nu gi nelauksiu 10 metu kol uzaugs jei letai auga, geriau nekirpt kazkiek wink.gif biggrin.gif biggrin.gif O prieziura juk ir duoda rezultata akivaizdu ne taip baisiai atrodo, jau daugiau, kaip metai nekerpu, nu nera baisus tie galai, niekam neuzkliuvo dar ...;D Bet aisku kiekvieno nuomone yra svarbi ir gerbtina.
Atsakyti
QUOTE(ant_smugio @ 2011 02 20, 16:04)
prieziura juk ir duoda rezultata akivaizdu

Pritariu,prieziura tikrai duoda puiku rezultata,bet jei plauko kazkuri dalis yra pazeista,tai tepk ka nori,jos jau nesutvarkysi,issisakojimu nesuklijuosi,nusiurimo niekaip nepanaikinsi.
Atsakyti
Na tai as ir visiskai sutinku, bet o ka daryt jei ilgu ziauriai norisi...Anksciau tai vapse nesirupinau plaukais visai, bet dabar daug visokiu piremoniu kai prisipirkau tai iskart rezultatas thumbup.gif thumbup.gif ir galu nereik kirpt, nu bent kolkas sakau nera tragiska situacija...Aisku man labai grazu, kai panele ilgais plaukais ir dar galiukai nuostabus, bet ne visuoms duota toks greitas augimas verysad.gif Kol kirpau - tik kirpau ir mazai priziurejau plaukai tik iki krutines buvo, o dabar jau zemiau zymiai zemiau smile.gif
Atsakyti
Aš dabar kaip tik pradedu ilgą ir nuobodžią plaukų atsiauginimo procedūrą rolleyes.gif o galiukai mano tragiškai šakojasi, ir dar prieš keletą mėnesių lūžinėt pradėjo doh.gif plaukučiai kol kas dar tik vos pečius siekia (kirpdavausi kare).
Iš pradžių buvau pasimetus ir sutrikus, nežinojau, kurią plaukų auginimo strategiją pasirinkt g.gif šiaip man labiau imponuoja lėtesnis procesas, bet sveiki plaukai. o bet tačiau, taip pasiilgau tų kasų, kad net verkt norisi verysad.gif Taigi padariau išvadą, kad įmanomas kompromisas šioje situacijoje - kirpti ne dažniau nei kas tris mėnesius, bet labai, LABAI LABAI prižiūrėti galiukus.

Pati paskutinį kartą kirpausi prieš du mėn., nuo to laiko lepinu plaukus aliejų kaukėmis, naudoju Alfaparf Semi di lino po kiekvieno plovimo (tai išeina beveik kiekvieną dieną), nebedžiovinu fenu (nebent šalta srove, nes šiaip natūraliai išdžiuvę mano plaukai atrodo tragiškai) ir tiesinu tik labai special progomis (anksčiau tai darydavau kasdien, kare reikalavo aukų). Ir galiu pasakyt, kad galiukai dar tikrai nereikalauja pakirpimo, išsišakojęs vienas kitas smile.gif

O apskritai tai ar kirpti ar ne, kieviena renkamės pagal savo prioritetus, ir negalime prikibt prie kitos pasirinkimo. Kas kam gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ant_smugio @ 2011 02 20, 15:16)
Augimui tai Apelsin losjonas nepakeiciamas yra  wub.gif

jooo, tik ir plauka jis pasausina irgi kaip reikalas smile.gif
Atsakyti
Man kazkaip nesausina g.gif rolleyes.gif Tik pakelia nuo saknu net pasakyciau ...Gal nesausina, nes tonom tu kondicionieriu naudoju purskiamu g.gif Nu kiekvienai matyt skirtingai ir nuo plauku priklauso ..
Atsakyti
QUOTE(ant_smugio @ 2011 02 20, 18:19)
Man kazkaip nesausina  g.gif  rolleyes.gif  Tik pakelia nuo saknu net pasakyciau ...Gal nesausina, nes tonom tu kondicionieriu naudoju purskiamu g.gif Nu kiekvienai matyt skirtingai ir nuo plauku priklauso ..

man ir sausina, ir baisingai plaukus suvelia doh.gif
Atsakyti