Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

pries einant miegot teptis tada gal reiktu, o ryte galva plauti ..Taip issisprestu si beda g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 20, 18:35)
man ir sausina, ir baisingai plaukus suvelia doh.gif

bet juk tas losjonas naudojamas tik galvos odai ,ant plauku nelabai patenka,tad neturetu jaustis sausinimas g.gif
Apelsin sampunas va labai sausina plaukus.
Atsakyti
Aš naudoju Alpecin šampūną ir losjoną tik po aliejinių kaukių (2-3 k. per savaitę), tada beveik nesausina plauko ir gerai nuplauna riebalą. Aišku, jeigu reikia labai švelnių ir slidžių plaukų, nepakenkia ir kondicionierius
Atsakyti
QUOTE(zazaiful @ 2011 02 20, 19:55)
Aš naudoju Alpecin šampūną ir losjoną tik po aliejinių kaukių (2-3 k. per savaitę), tada beveik nesausina plauko ir gerai nuplauna riebalą. Aišku, jeigu reikia labai švelnių ir slidžių plaukų, nepakenkia ir kondicionierius

sampunas gerai aliejines kaukes nuplauna, bet stengiuosi retai ji naudoti, nes kad ir koki po to deciau kondicioneriu/kauke - labai velia plaukus rolleyes.gif
bet po visu, visu sampunu visada naudoju kauke/kondicioneriu ax.gif
Atsakyti
As galiuku sakojima issprendziau nusipirkusi gera sepeti medini tikrai nebesisakoja taip galiukai smile.gif o kaip viena panele sake kad krauna tonom tai irgi nera gerai nes plauka apsunkini smile.gif o geriau nusikirpt iki tne kur sveiki plaukai ir tada priziuret augint saugot plaukus o ne ant nesveiku plauku viska kraut smile.gif na bet cia tik mano nuomone smile.gif be to mano plaukai iki liemens beveik ir kerpu visad kas du menesius nes pakirpt butinai reikia kad ir nedaug bet reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2011 02 21, 21:09)
As galiuku sakojima issprendziau nusipirkusi gera sepeti medini tikrai nebesisakoja taip galiukai smile.gif o kaip viena panele sake kad krauna tonom tai irgi nera gerai nes plauka apsunkini smile.gif o geriau nusikirpt iki tne kur sveiki plaukai ir tada priziuret augint saugot plaukus o ne ant nesveiku plauku viska kraut smile.gif na bet cia tik mano nuomone smile.gif be to mano plaukai iki liemens beveik ir kerpu visad kas du menesius nes pakirpt butinai reikia kad ir nedaug bet reikia smile.gif

teisingai, krauti negerai. ypac priemones su silikonu. o tos, kurias krauna paprastai, visada turi silikono. silikonas veiksmingas trumpam laikui.. o veliau, kai plaukai jo persisotina, jie tiesiog issauseja ir dar labiau skylineja. zinoma, cia irgi mano nuomone, bet labai gerai man tas pasimate, kai pradejau naudot naturalias priemones smile.gif skirias plauku galai kaip diena ir naktis, lyginant su tais laikais, kai irgi kroviau visokius sintetinius aliejukus smile.gif
o kad pakirpt butina, tai nesigincyju drinks_cheers.gif neikas nesuklijuos suskilusio plauko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 16, 10:51)
Laukiu parkeliaujant garsiojo makaliuko plaukų galams  biggrin.gif  Tepsiu, žiūrėsiu, kas gausis, auginsiu kasas  flirt.gif

O kokios konsistencijos tas ,,makaliukas", kietas ar skystas?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 22, 00:28)

kietas
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 21, 23:28)

Dezutej toks minkstas,kaip sviestas mazdaug,bet vos prilietus istirpsta ir pasidaro skystas.
Atsakyti

merginos reikia Jusu patarimo., dariau "makaliuka" is sios temutes 6psl.

bet man gavosi labai kieta mase 4u.gif nzn kodel taip gavosi ar taip ir turi buti?
nes skaitau vienoms sviestas, kitoms kieta.

kaip istirpdyti tada ji?? ir keik ilgai naudoti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 22 vasario 2011 - 11:30
Bandysiu ir aš daryt tą "makaliuką" pagal receptą;D Bet beveik jokių produktų nebeturiu, tik alyvuogių aliejų. blush2.gif Kiek maždaug kainuos viską susipirkt? g.gif
Skaičiau temą iki ~17psl, tai čia toms, kurios nesupranta kokosų aliejaus "efekto", taaaaip, kokosų aliejus iš tiesų šviesina plaukus, užtat reikia tepti tik galus. Man kirpėja sakė, kad tai vienintelis aliejus, kuris taip šviesina. Aš šviesindavau plaukus visad sruogomis, tačiau atsibodo nesveiki plaukai ir pradėjau dažyt natūralia spalva ir po truputį atauginėt, aišku, kaip gerą gydymo priemonę, naudodavau aliejų kaukę, kurioje labai dominuodavo kokosas, tai žiauriai nušviesino plaukus, ir mano rudieji dažai nuėjo beveik perniek ;D Tai dabar po plovimo tiktai drėgnus galus patepu ir labai liux ;}
Šiaip visai galvai darydavau kaukę: Kiaušinis, ricina, citrinos sultys ir dar visokių aliejukų primaišydavau, tai labai plaukai atsigavo ir nesveikai švelnūs tapo, tik užknisa, kad ricina plauką kietina, tai pradėjau apsieiti su šia kauke tik plaukų galams. Dar daugeliui sunkiai ši kaukė išsiplauna, nors aš dėl to nesiskundžiu, jau šlapinant plaukus, kaukė dingdavo, nuslysdavo nuo plaukų, tačiau kažkada per naktį laikiau, tai sunkiai plovėsi, porą kartų teko perplaut ;D O plaudavo su kuo natūralesniu šampūnų į jį įlašinus eterinio rozmarino aliejaus, kvapas nekoks, bet efektas geras.smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nepigiai gaunasi ta marmaliuka pasigamint neturint produktu. As pati tai turiu tik kokosu aliejaus ir neaiskaus valgomo alyvuogiu (neapsisprendziu ar ji naudoti ar nauja pirkt, bet gaila brangu alyvuogiu pirkt nes nlb man jis daugiau kosmetikai reikalingas). Vietoj migdolu aliejaus nusprendziau kad jojobos panaudosiu sikart. Pirkt ingridientus galvoju AN ir nebrangu ir aiski kokybe.
Atsakyti