Aš plaukus tiesinu, tai galiukai labai matosi visada, o ir kirpti labai pabodo, dabar išviso trumpi ir garbanojasi daugiau, žodžiu, vargas labai didelis.. Gal patartumėte, kokį veiksmingą aliejuką galams, kad nereiktų jų taip dažnai kirpti, ir kad tiktų tiesinant plaukus, nes jie nuo visko iškart susiraito, o tiesinti 5 kartus per dieną jau pavargau..
QUOTE(Lauroraaa @ 2010 08 01, 17:16)
Aš plaukus tiesinu, tai galiukai labai matosi visada, o ir kirpti labai pabodo, dabar išviso trumpi ir garbanojasi daugiau, žodžiu, vargas labai didelis.. Gal patartumėte, kokį veiksmingą aliejuką galams, kad nereiktų jų taip dažnai kirpti, ir kad tiktų tiesinant plaukus, nes jie nuo visko iškart susiraito, o tiesinti 5 kartus per dieną jau pavargau..
manau visu pirma reiketu nebetiesinti.. nes tai kenkia plaukams ypac galiukams.. o siaip as naudoju kokosu alieju galiukams.. jiems labai patinka jis..

QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 12, 12:38)
del kokoso ir as pastebejau kad plaukai pasviesejo
Kazin ar del kokoso, juk vasara, nuo saules blunka plaukai siuo metu

QUOTE(brita33 @ 2010 08 01, 20:01)

QUOTE(Lauroraaa @ 2010 08 01, 17:16)
o kokias priemones naudojate tiesindama plaukus ?
Siuo metu jau jokiu, nes tik supucia tuos plaukus ir dar labiau raitosi, o tiesinti tikrai reikia, plaukai garbanoti negraziai, o tokiomis pustomis garbanomis ir dar kai trumpi labai negraziai atrodytu
kas galetumet plciau pakomentuoti ALFAPARF aliejuka plaukams? ar gal koki kita super duper gera parekomenduotumet? galvoju nusipirkt alfaparf, nes plaukai siurkstus,puciasi, nebegaliu... busiu labai labai dekinga

QUOTE(Lauroraaa @ 2010 08 03, 17:13)
Siuo metu jau jokiu, nes tik supucia tuos plaukus ir dar labiau raitosi, o tiesinti tikrai reikia, plaukai garbanoti negraziai, o tokiomis pustomis garbanomis ir dar kai trumpi labai negraziai atrodytu
gal tavo plaukuciai samoningai priesinasi tiesinimui

QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 04, 07:34)
kas galetumet plciau pakomentuoti ALFAPARF aliejuka plaukams? ar gal koki kita super duper gera parekomenduotumet? galvoju nusipirkt alfaparf, nes plaukai siurkstus,puciasi, nebegaliu... busiu labai labai dekinga 

as esu Alfaparf plauku aliejuko fane

QUOTE(dolly` @ 2010 08 04, 10:03)
as esu Alfaparf plauku aliejuko fane
man jis geriausias is visu ...naudoju ji jau daug metu,rekomendavau sesei,jai irgi patinka... visiskai neapsunkina plauku,zvilga,svelnus ir labai maloniai kvepia
o kas svarbiausia man,ilgaplaukei,kad naudojant ji,plauku galiukai tikrai nesisakoja... vat pries puse metu pakeiciau i kita,pigesni(kirzei atejus
) ir ka,po menesio jau riekejo kirpt galus,kai su alfaparf puse metu nereikedavo
negaila net moketi tiek uz ji... anksciau pirkdavau lt,dabar radau Uk daug pigiau 

O kokia kaina ir kur galima pirkti?

QUOTE(Lyanna @ 2010 08 04, 08:08)
kalbate apie lt ar uk? lt tai visur jo yra ,kad ir sarmoj,vaistinese... o kaina svyruoja priklausomai nuo talpos buteliuko.o uk as pirkau is cia :
http://www.care4your...te-crystal-50ml
QUOTE(dolly` @ 2010 08 04, 12:13)
kalbate apie lt ar uk? lt tai visur jo yra ,kad ir sarmoj,vaistinese... o kaina svyruoja priklausomai nuo talpos buteliuko.o uk as pirkau is cia :
Klausiau apie LT, dėkoju, reiks pasižiūrėti