Sveikos. Mano plauku galiukai labai issisakoje, ir net kai pakerpu, neilgai trukus vel ima sakotis
uzsirasiau dabar i kirpykla pakirpt galiukus, nes auginu plaukus, ir nusipirkau plauku galiuku seruma Joanna Rzepa. Gal kas esat naudoje?
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 08 10, 19:11)
turiu, man labai smirdi, todel netepu
Draugė padovanojo kažkokį rusišką seruma, sakė jai super duper jis, man plaukai nesišakoja, tik sausėja, tai pažiūrėsiu ar jis tik nuo šakojimosi yra(nor taip yra parašyta) ar ir nuo sausėjimo padeda
QUOTE(it's not me @ 2010 08 10, 23:32)
turiu, man labai smirdi, todel netepu
kelis kart pabandziau, tai nepajutau noro tai pakartoti
Nezinau ar padejo, bet... nu toks mano ispudis apie si daikta 
Na kvapo kolkas nepajauciau, bet siandien bandysiu uzsitept, matysiu kaip ten bus
Man visai patiko iš AVON plaukų galiukų serumas žaliame buteliuke
O jau koks kvapas
QUOTE(Bambūčia @ 2010 08 13, 18:25)
Man visai patiko iš AVON plaukų galiukų serumas žaliame buteliuke
O jau koks kvapas 
o jis jums padejo nuo luzinejimo galiuku? nuieme putimasi gal plauku galiuku?
TUREJAU IR AS I AVONO KAINA SUPERINE PALYGINUS SU KITAIS ALIEJUKAIS PUTIMASI TIKRAI NUEME NES MANO POLAUKAI TUO METU LABAII SAUSI BUVO IR SUKOSI ATRODZIAU KAIP SUSIVELUSI TAI SUGLOTNINO TAUPIAI NAUDOJASI TACIAU, ISSISAKOJIMO TIKRAI NEGYDE
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 08 10, 19:11)
Sveikos. Mano plauku galiukai labai issisakoje, ir net kai pakerpu, neilgai trukus vel ima sakotis
uzsirasiau dabar i kirpykla pakirpt galiukus, nes auginu plaukus, ir nusipirkau plauku galiuku seruma Joanna Rzepa. Gal kas esat naudoje?

Naudojau, poveikio jokio. Kvapas labai greitai isgaruoja, tad bandykite, gal Jums tiks.
QUOTE(fuksė @ 2010 08 15, 07:58)
Naudojau, poveikio jokio. Kvapas labai greitai isgaruoja, tad bandykite, gal Jums tiks.
Na man kvapas tai nera nemalonus, kaip saket, greit isgaruoja, bet efektas tam kartui matosi.
QUOTE(brita33 @ 2010 08 01, 19:01)
as taip pat esu pastebejusi, kad nuo kokosi plaukai truputi svieseja
QUOTE(Jorky @ 2010 08 17, 09:41)
as taip pat esu pastebejusi, kad nuo kokosi plaukai truputi svieseja
nes pvz. jei nakciai uzsitepi, o ryte plauni, tai labai bega nuo plauku dazai. mano plaukai sviesus, bet patinuoju ivairiais atspalviais, tai kaip naudoju kokosa nakciai, tai zymiai greiciau nusiplauna 
man nuo visų aliejų tas pats efektas būna, jei nedaug laiko po dažymo praeina
O jums tik išskirtinai nuo kokosų aliejaus?
Douglase galima nusipirkti toki Biosilk
isligina galiukus ir plaukai minksti buna