as naudoju linu semenu alieju specialu pirktas sarmoj. mano plaukai ilgi, bet man 50 ml buteliuko metams uztenka. Semi di lino - diamante. Cristalli liquidi. Tepu dregnus plaukus iki puses su vienu, dviem lasiukais. plaukai zvilga, o galiuku bukle pagerejusi.
QUOTE(Dalika @ 2010 08 21, 16:09)
as naudoju linu semenu alieju specialu pirktas sarmoj. mano plaukai ilgi, bet man 50 ml buteliuko metams uztenka. Semi di lino - diamante. Cristalli liquidi. Tepu dregnus plaukus iki puses su vienu, dviem lasiukais. plaukai zvilga, o galiuku bukle pagerejusi.
cia apie alfaparf ko gero rasai? turejau ji, isai neblogas, tik daug kam uzkliuna, kad jo kvapas, kaip vyrisku kvepalu, nors man tai visai patiko
QUOTE(bamba @ 2010 08 17, 11:13)
man nuo visų aliejų tas pats efektas būna, jei nedaug laiko po dažymo praeina
Nesvarbu kokį tepu, nuplaunant bėga dažai. Todėl ir yra patartina aliejines kaukes iškart po dažymo nenaudot, o daryt pertrauką
O jums tik išskirtinai nuo kokosų aliejaus?
su kitais nebėga dažai?

O jums tik išskirtinai nuo kokosų aliejaus?

Aha, as labiausiai pastebejau nuo kokoso aliejaus toki reiskini

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 21, 13:21)
cia apie alfaparf ko gero rasai? turejau ji, isai neblogas, tik daug kam uzkliuna, kad jo kvapas, kaip vyrisku kvepalu, nors man tai visai patiko
man tai jis kazkokiu shienu lyg kvepia,gaiva,nors pats kvapas gan intensyvus

QUOTE(dolly` @ 2010 08 22, 16:17)
tai kas liecia kvapa, kiekvienai savo asociacijos kyla

QUOTE(ircia555 @ 2010 08 20, 14:34)
mačiau tą biosilk, idomus pasirodė, bet ar apsaugo jis galiukus nuo lūžinėjimo? ilgai naudojat gal? ar sumažino skilinėjimą? neapsisprendžiu niekaip dėl jo...

QUOTE(bamba @ 2010 08 22, 16:49)
mačiau tą biosilk, idomus pasirodė, bet ar apsaugo jis galiukus nuo lūžinėjimo? ilgai naudojat gal? ar sumažino skilinėjimą? neapsisprendžiu niekaip dėl jo... 

Aš nusipirkau, prieš tai naudojau Wella Lifetex Extra Rich Hair Ends Elixir. na nežinau, man jokio įspūdžio nepadarė. Tiesą pasakius, sausumą netgi kažkokį duoda. nei aš to blizgesio matau, nei man plaukus suglotnina. Kitą kartą nebepirkčiau. Iš mano turėtų man geriausias buvo L'Oreal Absolut Repair
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 08 23, 11:59)
Aš nusipirkau, prieš tai naudojau Wella Lifetex Extra Rich Hair Ends Elixir. na nežinau, man jokio įspūdžio nepadarė. Tiesą pasakius, sausumą netgi kažkokį duoda. nei aš to blizgesio matau, nei man plaukus suglotnina. Kitą kartą nebepirkčiau. Iš mano turėtų man geriausias buvo L'Oreal Absolut Repair
aišku... na vadinasi nepirksiu. Ačiū už nuomonę

man tai nei to blizgesio nei suglotninimo nereik, man mano plaukai ir taip patinka, noriu tik nuo lūžinėjimo kažko, nes nu kaip besaugočiau, vistiek lūžinėja kažkiek

O man labai patikdavo Avon plauku galiuku serumas..zaliu dangteliu
idomu dar buna pirkt ar ne...

po ilgesnio naudojimo galiu pasakyti apie biotreiment sulipdo besisakojancius galiukus taciau problemos neisprendzia, ir plaukai po jo man tokie sausi
o turejau avon ta seruma tai dabar galvoju kad pigesnis ir nesausino taip plauko bet ji suglotnindavo na ji naudojant pavyko atsiauginbti plaukus nuo peciu iki liemenuko, bet ir man atrodo kad toks jo efektras pavirsinis

QUOTE(bamba @ 2010 08 22, 14:49)

as ji naudojau,kai neturejau galimybes isigyti Alfaparf,tai ant plauku is kart pasijaute-pradejo sakotis

QUOTE(sauleleee_ @ 2010 08 23, 18:38)
O man labai patikdavo Avon plauku galiuku serumas..zaliu dangteliu
idomu dar buna pirkt ar ne...

yra yra, pati naudoju dbr ir lb geras daiktas