Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

as naudoju linu semenu alieju specialu pirktas sarmoj. mano plaukai ilgi, bet man 50 ml buteliuko metams uztenka. Semi di lino - diamante. Cristalli liquidi. Tepu dregnus plaukus iki puses su vienu, dviem lasiukais. plaukai zvilga, o galiuku bukle pagerejusi.
Atsakyti
QUOTE(Dalika @ 2010 08 21, 16:09)
as naudoju linu semenu alieju specialu pirktas sarmoj. mano plaukai ilgi, bet man 50 ml buteliuko metams uztenka. Semi di lino - diamante. Cristalli liquidi. Tepu dregnus plaukus iki puses su vienu, dviem lasiukais. plaukai zvilga, o galiuku bukle pagerejusi.

cia apie alfaparf ko gero rasai? turejau ji, isai neblogas, tik daug kam uzkliuna, kad jo kvapas, kaip vyrisku kvepalu, nors man tai visai patiko
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 17, 11:13)
man nuo visų aliejų tas pats efektas būna, jei nedaug laiko po dažymo praeina smile.gif  Nesvarbu kokį tepu, nuplaunant bėga dažai. Todėl ir yra patartina aliejines kaukes iškart po dažymo nenaudot, o daryt pertrauką 4u.gif
O jums tik išskirtinai nuo kokosų aliejaus? g.gif su kitais nebėga dažai?

Aha, as labiausiai pastebejau nuo kokoso aliejaus toki reiskini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 21, 13:21)
cia apie alfaparf ko gero rasai? turejau ji, isai neblogas, tik daug kam uzkliuna, kad jo kvapas, kaip vyrisku kvepalu, nors man tai visai patiko

man tai jis kazkokiu shienu lyg kvepia,gaiva,nors pats kvapas gan intensyvus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 08 22, 16:17)
man tai jis kazkokiu shienu lyg kvepia,gaiva,nors pats kvapas gan intensyvus bigsmile.gif

tai kas liecia kvapa, kiekvienai savo asociacijos kyla biggrin.gif labiau poveikis domina.
Atsakyti
QUOTE(ircia555 @ 2010 08 20, 14:34)
Douglase galima nusipirkti toki Biosilk thumbup.gif  isligina galiukus ir plaukai minksti buna 4u.gif

mačiau tą biosilk, idomus pasirodė, bet ar apsaugo jis galiukus nuo lūžinėjimo? ilgai naudojat gal? ar sumažino skilinėjimą? neapsisprendžiu niekaip dėl jo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 22, 16:49)
mačiau tą biosilk, idomus pasirodė, bet ar apsaugo jis galiukus nuo lūžinėjimo? ilgai naudojat gal? ar sumažino skilinėjimą? neapsisprendžiu niekaip dėl jo... unsure.gif

Aš nusipirkau, prieš tai naudojau Wella Lifetex Extra Rich Hair Ends Elixir. na nežinau, man jokio įspūdžio nepadarė. Tiesą pasakius, sausumą netgi kažkokį duoda. nei aš to blizgesio matau, nei man plaukus suglotnina. Kitą kartą nebepirkčiau. Iš mano turėtų man geriausias buvo L'Oreal Absolut Repair
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 08 23, 11:59)
Aš nusipirkau, prieš tai naudojau Wella Lifetex Extra Rich Hair Ends Elixir. na nežinau, man jokio įspūdžio nepadarė. Tiesą pasakius, sausumą netgi kažkokį duoda. nei aš to blizgesio matau, nei man plaukus suglotnina. Kitą kartą nebepirkčiau. Iš mano turėtų man geriausias buvo L'Oreal Absolut Repair

aišku... na vadinasi nepirksiu. Ačiū už nuomonę 4u.gif
man tai nei to blizgesio nei suglotninimo nereik, man mano plaukai ir taip patinka, noriu tik nuo lūžinėjimo kažko, nes nu kaip besaugočiau, vistiek lūžinėja kažkiek verysad.gif
Atsakyti
O man labai patikdavo Avon plauku galiuku serumas..zaliu dangteliu rolleyes.gif idomu dar buna pirkt ar ne...
Atsakyti
po ilgesnio naudojimo galiu pasakyti apie biotreiment sulipdo besisakojancius galiukus taciau problemos neisprendzia, ir plaukai po jo man tokie sausi blink.gif o turejau avon ta seruma tai dabar galvoju kad pigesnis ir nesausino taip plauko bet ji suglotnindavo na ji naudojant pavyko atsiauginbti plaukus nuo peciu iki liemenuko, bet ir man atrodo kad toks jo efektras pavirsinis
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 22, 14:49)

as ji naudojau,kai neturejau galimybes isigyti Alfaparf,tai ant plauku is kart pasijaute-pradejo sakotis doh.gif neapsaugojo maniskiu visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 08 23, 18:38)
O man labai patikdavo Avon plauku galiuku serumas..zaliu dangteliu  rolleyes.gif idomu dar buna pirkt ar ne...

yra yra, pati naudoju dbr ir lb geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti