Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai , 5 dalis

QUOTE(Kristi_25 @ 2010 08 23, 19:51)
yra yra, pati naudoju dbr ir lb geras daiktas thumbup.gif

tik kad labai greit susibaigia rolleyes.gif dar droge esu macius Nivea plauku alieju,buteliukas daug didesnis siaip,idomu kas bande 4u.gif
Atsakyti
gal galit palyginti, kuris geresnis:
user posted image
ar
user posted image

biosilk turiu, siaip lyg nieko, visai patnka, kad neriebina plauku (imasazavus i plaukus net ant delnu riebios pleveles nelieka). Idomu, kaip tas brelil su semenu aliejum? Atsiliepimu neblogu skaiciau, bet apie riebala nieko konkretaus neradau... dabar eurovaistinej nuolaidos, tad svarstau ar verta pirkt... g.gif
Patarkit, miargiukai, prasau 4u.gif
Atsakyti
biotreiment turiu ir buvau rasius jau, del riebalo tikrai jauciasi issispaudus ant delnu riebi plevele, perbraukus per slapiu s plaukus nelieka, plaukai buna sudrekinti, daugiau kaip cia pasakius, suklijuoja issisakojusius galiukus taciau negydo, ir man lieka toks keistas ant plauku sausumo jausmas kai isdziusta,
Atsakyti
pilveliukas, o dar karta pirktumet? aplamai, pirkinys vertas demesio ar nelabai? ka pati naudojate siuo metu?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 06 13, 11:24)
Kazkaip ntyciai neseniai papuoliau i kirpeju foruma rusu kalba. Man labai patiko atsakymai vieno kirpejo profesionalo, kuris dirba sioje srityje jau 30 metu.
Taigi jis parase, kad pagrindine priezastis skylinejanciu galiuku yra blogas meistro instrumentas. jeigu zirkliai yra neastrus, galai prades skilyneti jau po 2 savaiciu kazkur.
Cituoju cia

"Одна из основных причин секущихся и покрытых микротрещинами волос, из которых выделяется кератин и влага, плохой инструмент мастера и самое важное неумение профессионально пользоваться средствами производства. Нет ничего проще, как определить те ножницы, которые пригодны для стрижки волос. Достаточно использовать их клинки подобно опасной бритве и сбрить ими пушковый волос на руке."

jeigu kam idomu, galite paskaityti cia placiau, taip pat apie kirpyma karstomis zirklemis

Apie plaukus

tikra teisybe,man anksciau tik nukirpus po keliu dienu vel suskilineja galai buvo, o dabar pakeiciau kirpeja ir galiukai atrodo puikiai net praejus 2 men thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 08 25, 13:37)
pilveliukas, o dar karta pirktumet? aplamai, pirkinys vertas demesio ar nelabai? ka pati naudojate siuo metu?

ne tikrai antra karta nepirkciau dar uz tokia kaina,jau gal net sakau avon buvo geresnis uz si ir zymiai pigesnis, o kol kas esu ieskojimuose, nezinau gal dabar pirkciau alfapar tongue.gif jei ne klystu toks pav. kiek domejausi ir ieskojau info tai jis daugumai naudojusiu pasiteisino neriebino ir ir apgyde galiukus .
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 08 25, 06:52)
user posted image
ar
user posted image

nei vieno nepirkciau antra karta,nes nei tas nei tas nesuteike norimo poveikio schmoll.gif alfaparf vietoj abieju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 08 26, 11:01)
nei vieno nepirkciau antra karta,nes nei tas nei tas nesuteike norimo poveikio schmoll.gif  alfaparf vietoj abieju mirksiukas.gif  4u.gif

o ten tik vienas aliejukas ar tai serumukas yra? Gal nuotraukyte galima butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 08 25, 10:52)
user posted image
ar
user posted image

biosilk turiu, siaip lyg nieko, visai patnka, kad neriebina plauku (imasazavus i plaukus net ant delnu riebios pleveles nelieka). Idomu, kaip tas brelil su semenu aliejum? Atsiliepimu neblogu skaiciau, bet apie riebala nieko konkretaus neradau... dabar eurovaistinej nuolaidos, tad svarstau ar verta pirkt...  g.gif
Patarkit, miargiukai, prasau  4u.gif

abu dabar turiu biosilk man labiau patinka, jis glotnina , o biotreatment naudoju galiukams tiesiog.. bet šiaip aš biotreatment nebepirkčiau antrą kartuką 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,as 4 metus naudojau BODY SHOP plauku galiuku seruma su alyvuogem patiko labai skaniai kvepia ir plaukai graziai zvilga,bet pabodo norejau isbandyti ka kita nusipirkau LAKME sausu pazeistu plauku aliejuka, na visai nieko,bet kai pabaigsiu grysiu prie BODY SHOPO nes plaukai geriau zvilga.
Atsakyti
sveikos, kokie atsiliepimai apie si purskikli? poveikis yra?
user posted image

mano plaukai rieboki, o galai sausi ir skilineja smile.gif
Atsakyti
Man šis iš naudotų labiausiai patiko ir poveikis jautėsi ax.gif
QUOTE(Tik$a @ 2010 08 25, 09:52)

Sakykit, gal kuri bandėt šitą? Ar veiksmingas? O apskritai gal kuri naudojat kokosų aliejų galiukams?
user posted image

Gal esat bandę ir kitų šios firmos priemonių plaukams su kokosais? g.gif
Atsakyti