Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

O man labai patinka nauju pakuociu dizainas smile.gif
Ta proga nusipirkau intymke su pieno baltymais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 17, 10:05)
1) Koki sampuna pasirinkti naturaliems rusviems, nepaklusniems ir besisiausiantiems plaukams?
2) Koki kremuka veidui pasirinkti jautriai ir sausai bei linkusiai raudonuoti odai? (Labai sudomino kremukas su isrugomis, bet artejant saltajam sezonui gal reikes kazkokio kito, nes sis, kaip suprantu, idealus turetu buti vasarai g.gif )
3) Kaip del vyriskos Aro produkcijos - norisi vyrui veido kremo (oda sausa ir jautri, ypac po skutimosi), tai noretusi suzinoti kaip jie? ax.gif
Is anksto dekui uz atsakymus 4u.gif .

Margarita gintarinis su ąžuolo ekstraktu (tamsiems plaukams)
Rasa jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais.
Balzamas jautriai odai.
Atsakyti
Norėčiau nuomonės kurį kremą reikėtų rinktis rudeniu/žiemai riebiai/mišriai odai g.gif
Galvoju apie šitą kremą

O gal kažkurį kitą rinktis? Maitinančio kažkodėl bijau, kad bus per sunkus ir kimš poras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 08 18, 15:02)
Norėčiau nuomonės kurį kremą reikėtų rinktis rudeniu/žiemai riebiai/mišriai odai  g.gif
Galvoju apie šitą kremą

O gal kažkurį kitą rinktis? Maitinančio kažkodėl bijau, kad bus per sunkus ir kimš poras  unsure.gif

Man rodos tavo iširinktasis sunkesnis už maitinantį.
Man asmeniškai žiemai geriausiai tiko dieninis iš brandžios odos serijos.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 08 18, 15:02)
Norėčiau nuomonės kurį kremą reikėtų rinktis rudeniu/žiemai riebiai/mišriai odai  g.gif
Galvoju apie šitą kremą

O gal kažkurį kitą rinktis? Maitinančio kažkodėl bijau, kad bus per sunkus ir kimš poras  unsure.gif

Maitinantis kaip tik geriau šaltu metu odai.
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 18, 10:11)
O man labai patinka nauju pakuociu dizainas  smile.gif
Ta proga nusipirkau intymke su pieno baltymais  ax.gif

Intymkes Margaritos gerules!
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 18, 14:45)
Maitinantis kaip tik geriau šaltu metu odai.

O aš gal patarčiau šaltąjam sezonui pabandyti kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais (iš serijos jautriai odai). Riebumo, kad tiktų teptis žiemą, jam pakanka, bet njis ėra ir riebus, mano mišrios odos nenuriebina. O prevencija prieš besiplečiančius kapiliarus nėvienai nepakenks.
Iš žyros serijos nesu bandžiusi nė vieno kremo, tai negaliu ir patarti. Man kažkodėl rodosi, kad jie gal sunkesni unsure.gif
Atsakyti
Pirkau ''Rasos'' dienini krema, o jis sugedes, man atrodo supelijes. Ar kam taip yra buve? gal kaltas karstis?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 18, 17:48)
O aš gal patarčiau šaltąjam sezonui pabandyti  kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais (iš serijos jautriai odai). Riebumo, kad tiktų teptis žiemą, jam pakanka, bet njis ėra ir riebus, mano mišrios odos nenuriebina. O prevencija prieš besiplečiančius kapiliarus nėvienai nepakenks.
Iš žyros serijos nesu bandžiusi nė vieno kremo, tai negaliu ir patarti. Man kažkodėl rodosi, kad jie gal sunkesni unsure.gif

Ar toks ?
Reikės pasižiūrėt man tuos kremukus. O gal žinot kur mėginukų galima būtų Rasos gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamonika @ 2010 08 18, 17:50)
Pirkau ''Rasos'' dienini krema, o jis sugedes, man atrodo supelijes. Ar kam taip yra buve? gal kaltas karstis?

Parašyk Biok, tikrai ras išeitį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2010 08 18, 18:46)
Ar toks ?
Reikės pasižiūrėt man tuos kremukus. O gal žinot kur mėginukų galima būtų Rasos gauti?  g.gif

Šitas.
Mėginukų kartais būna žurnaluose, bet dažniausiai kai naujienos pristatomos...
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 08 18, 16:24)
Intymkes Margaritos gerules!

Aš taip pat pirkau naujoje pakuotėje. Pastebėjau, kad naujoje pakuotėje intymios higienos prausiklis skystesnis nei ankstesnėse pakuotėse... Gal čia tik man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 08 18, 18:26)
Aš taip pat pirkau naujoje pakuotėje. Pastebėjau, kad naujoje pakuotėje intymios higienos prausiklis skystesnis nei ankstesnėse pakuotėse... Gal čia tik man taip atrodo?  g.gif

Per karščius tokie produktai linkę skystėti....
Atsakyti