QUOTE(jadzka @ 2010 08 16, 14:15)
Naudojusios aliekuką plaukų galams, gal galit papasakot ar stipriai skiriasi nuo pvz Paul Mitchel, Goldwell ir pan. Su kokiu aliejuku galit palyginti ?
Turėjau Goldwell, tai pastarajame buvo daugiau silikono ir mažiau aliejaus, o Rasos - atvirkščiai, kas man labiau patinka. Dar pridėjus Rasos kainą išvis puikus derinys gaunasi

QUOTE(jadzka @ 2010 08 16, 14:15)
Naudojusios aliekuką plaukų galams, gal galit papasakot ar stipriai skiriasi nuo pvz Paul Mitchel, Goldwell ir pan. Su kokiu aliejuku galit palyginti ?
Man Rasos aliejukas nuo kitu skiriasi tuo, kad jo visiskai nesijaucia, t.y. jokio poveikio - jokio svelnumo, glotnumo ar drekinimo. Bet yra vienas diiidelis pliusas - nustojo sakotos plauku galiukai

QUOTE(Becky @ 2010 08 16, 17:52)
Man Rasos aliejukas nuo kitu skiriasi tuo, kad jo visiskai nesijaucia, t.y. jokio poveikio - jokio svelnumo, glotnumo ar drekinimo. Bet yra vienas diiidelis pliusas - nustojo sakotos plauku galiukai 

O tai jį tepti prieš plaukų plovimą ar ant švarių plaukų?

QUOTE(Becky @ 2010 08 16, 17:52)

Poveikio nesijaučia, bet galiukai nustojo šakotis. Eto kak?

QUOTE(Selga @ 2010 08 16, 19:26)
Ant švarių.
Neseniai nusipirkau Margaritos duso zele su gintaro ekstraktu - labai patiko
. Dabar "uzsikabinau" ir noreciau isigyti daugiau Biok kosmetikos sau ir vyrui, tai prasysiu patyrusiu patarimu
.
1) Koki sampuna pasirinkti naturaliems rusviems, nepaklusniems ir besisiausiantiems plaukams?
2) Koki kremuka veidui pasirinkti jautriai ir sausai bei linkusiai raudonuoti odai? (Labai sudomino kremukas su isrugomis, bet artejant saltajam sezonui gal reikes kazkokio kito, nes sis, kaip suprantu, idealus turetu buti vasarai
)
3) Kaip del vyriskos Aro produkcijos - norisi vyrui veido kremo (oda sausa ir jautri, ypac po skutimosi), tai noretusi suzinoti kaip jie?
Is anksto dekui uz atsakymus
.

1) Koki sampuna pasirinkti naturaliems rusviems, nepaklusniems ir besisiausiantiems plaukams?
2) Koki kremuka veidui pasirinkti jautriai ir sausai bei linkusiai raudonuoti odai? (Labai sudomino kremukas su isrugomis, bet artejant saltajam sezonui gal reikes kazkokio kito, nes sis, kaip suprantu, idealus turetu buti vasarai

3) Kaip del vyriskos Aro produkcijos - norisi vyrui veido kremo (oda sausa ir jautri, ypac po skutimosi), tai noretusi suzinoti kaip jie?

QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 17, 12:05)
Neseniai nusipirkau Margaritos duso zele su gintaro ekstraktu - labai patiko
. Dabar "uzsikabinau" ir noreciau isigyti daugiau Biok kosmetikos sau ir vyrui, tai prasysiu patyrusiu patarimu
.
)
.

1) mano kolege dabar labai giria gintarini sampuna tamsiems plaukams su azuolo zieve. Pas mane pacia plaukai sviesus, tai visai patiko kiausininis.
2) pagal simptomus, rekomenduociau isbandyti RASA krema jautriai odai su issipletusiais kapiliarais. Daugiau info: http://www.biok.lt/l...tri-oda?pid=380 Jis brangesnis nei Margaritos kremai, taciau tikrai vertas demesio (be parabenu, dazikliu, kvepikliu)
3) mano vyras naudoja balzama jautriai odai po skutimosi. Nors oda jo nepasakyciau, kad jautri, jam patinko, kad neriebus, kaip daugelis kitu produktu vasara malonu teptis.

Mano vyras taip pat naudoja Aro balzamą po skutimosi, tai lyginant su Nivea balzamu po skutimosi, pastarasis jam labiau patinka.
Lietuviškas palieka blizgesį ilgą laiką po patepimo, ilgokai reikia laukti kol susigeria. Nors pagal poveikį tai tinka
Lietuviškas palieka blizgesį ilgą laiką po patepimo, ilgokai reikia laukti kol susigeria. Nors pagal poveikį tai tinka

QUOTE(Beje @ 2010 08 17, 14:01)
QUOTE(Varu @ 2010 08 17, 14:14)
Aciu uz patarimus

Dabar liko sau sampuna ir kremuka veidui issirinkti

QUOTE(Sophi @ 2010 08 13, 19:37)
Rašau minusą naujoms "Margaritos" pakuotėms. Pamačiau vakar, kad "Droge" akcija, pamislijau, kad reik paimt į sandėliuką tamsiems plaukams su gintaru - ir ką? Stovi tie šampūnai išrikiuoti lentynoj ir visi kaip ir vienodi - turi imt po buteliuką ir kušlint, kur koks yra. O betgi tačiau anksčiau iš toliausiai galėjai įžiebt, kuris yra tau reikiamas
Su veido kremais irgi tas pats 

Jau seniai šitą pastebėjau

QUOTE(Undinencija @ 2010 08 14, 17:04)
gal kas esat rasos rožinį drėkinamąjį kremą bandžisios? kokie atsiliepimai?
man patiko šitos serijos kūno prausiklis (nes dušo žele dauguma man netinka arba net alergiją sukelia).. gavau dabar tą kremą ir galvoju verta bandyt ar geriau nebandyt ir kam nors atiduot
man patiko šitos serijos kūno prausiklis (nes dušo žele dauguma man netinka arba net alergiją sukelia).. gavau dabar tą kremą ir galvoju verta bandyt ar geriau nebandyt ir kam nors atiduot

Esu bandžius drėkinamą, maitinamą ir odai su ryškiai kapiliarais, jautriai odai visi tinka ir patinka, tik dėl tų kapiliarų tai teigiamo poveikio nepastebėjau.
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 17, 20:22)
Esu bandžius drėkinamą, maitinamą ir odai su ryškiai kapiliarais, jautriai odai visi tinka ir patinka, tik dėl tų kapiliarų tai teigiamo poveikio nepastebėjau.
na ką aš žinau, bet jei jau atsirado ryškūs kapiliarai, tai niekas nepadės. Nebent lazeris.
Toks kremas, atrodo, daugiau šiek tiek apsaugantis, subalansuotas būtent linkusiai į trūkinėjančius kapiliarus odai, bet nepašalina esamų trūkumų ir 100 proc. neapsaugo.
QUOTE(Meskala @ 2010 08 18, 06:46)
na ką aš žinau, bet jei jau atsirado ryškūs kapiliarai, tai niekas nepadės. Nebent lazeris.
Toks kremas, atrodo, daugiau šiek tiek apsaugantis, subalansuotas būtent linkusiai į trūkinėjančius kapiliarus odai, bet nepašalina esamų trūkumų ir 100 proc. neapsaugo.
Aš irgi būtent taip supratau

Kiek girdėjau, kapiliarai atsinaujina tik per 2 metus. Taigi būtent tiek matomai reiks kruopščios priežiūros, kad tikėtis gero rezultato.
Kremas labiau prevencijai, kad problema nestiprėtų, negilėtų.
Pati priekaištų Rasos kremui, skirtam odai su išsiplėtusiais kapliarais, aš neturiu. Man jis visai patiko.