Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Naudojusios aliekuką plaukų galams, gal galit papasakot ar stipriai skiriasi nuo pvz Paul Mitchel, Goldwell ir pan. Su kokiu aliejuku galit palyginti ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 16, 14:15)
Naudojusios aliekuką plaukų galams, gal galit papasakot ar stipriai skiriasi nuo pvz Paul Mitchel, Goldwell ir pan. Su kokiu aliejuku galit palyginti ?

Turėjau Goldwell, tai pastarajame buvo daugiau silikono ir mažiau aliejaus, o Rasos - atvirkščiai, kas man labiau patinka. Dar pridėjus Rasos kainą išvis puikus derinys gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 08 16, 14:15)

Man Rasos aliejukas nuo kitu skiriasi tuo, kad jo visiskai nesijaucia, t.y. jokio poveikio - jokio svelnumo, glotnumo ar drekinimo. Bet yra vienas diiidelis pliusas - nustojo sakotos plauku galiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 08 16, 17:52)
Man Rasos aliejukas nuo kitu skiriasi tuo, kad jo visiskai nesijaucia, t.y. jokio poveikio -  jokio svelnumo, glotnumo ar drekinimo. Bet yra vienas diiidelis pliusas - nustojo sakotos plauku galiukai  ax.gif

O tai jį tepti prieš plaukų plovimą ar ant švarių plaukų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 08 16, 17:52)
Man Rasos aliejukas nuo kitu skiriasi tuo, kad jo visiskai nesijaucia, t.y. jokio poveikio -  jokio svelnumo, glotnumo ar drekinimo. Bet yra vienas diiidelis pliusas - nustojo sakotos plauku galiukai  ax.gif

Poveikio nesijaučia, bet galiukai nustojo šakotis. Eto kak? biggrin.gif

QUOTE(Selga @ 2010 08 16, 19:26)
O tai jį tepti prieš plaukų plovimą ar ant švarių plaukų? blush2.gif

Ant švarių.
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Margaritos duso zele su gintaro ekstraktu - labai patiko wub.gif . Dabar "uzsikabinau" ir noreciau isigyti daugiau Biok kosmetikos sau ir vyrui, tai prasysiu patyrusiu patarimu 4u.gif .
1) Koki sampuna pasirinkti naturaliems rusviems, nepaklusniems ir besisiausiantiems plaukams?
2) Koki kremuka veidui pasirinkti jautriai ir sausai bei linkusiai raudonuoti odai? (Labai sudomino kremukas su isrugomis, bet artejant saltajam sezonui gal reikes kazkokio kito, nes sis, kaip suprantu, idealus turetu buti vasarai g.gif )
3) Kaip del vyriskos Aro produkcijos - norisi vyrui veido kremo (oda sausa ir jautri, ypac po skutimosi), tai noretusi suzinoti kaip jie? ax.gif
Is anksto dekui uz atsakymus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 08 17, 12:05)
Neseniai nusipirkau Margaritos duso zele su gintaro ekstraktu - labai patiko wub.gif . Dabar "uzsikabinau" ir noreciau isigyti daugiau Biok kosmetikos sau ir vyrui, tai prasysiu patyrusiu patarimu 4u.gif .
1) Koki sampuna pasirinkti naturaliems rusviems, nepaklusniems ir besisiausiantiems plaukams?
2) Koki kremuka veidui pasirinkti jautriai ir sausai bei linkusiai raudonuoti odai? (Labai sudomino kremukas su isrugomis, bet artejant saltajam sezonui gal reikes kazkokio kito, nes sis, kaip suprantu, idealus turetu buti vasarai g.gif )
3) Kaip del vyriskos Aro produkcijos - norisi vyrui veido kremo (oda sausa ir jautri, ypac po skutimosi), tai noretusi suzinoti kaip jie? ax.gif
Is anksto dekui uz atsakymus 4u.gif .

1) mano kolege dabar labai giria gintarini sampuna tamsiems plaukams su azuolo zieve. Pas mane pacia plaukai sviesus, tai visai patiko kiausininis.
2) pagal simptomus, rekomenduociau isbandyti RASA krema jautriai odai su issipletusiais kapiliarais. Daugiau info: http://www.biok.lt/l...tri-oda?pid=380 Jis brangesnis nei Margaritos kremai, taciau tikrai vertas demesio (be parabenu, dazikliu, kvepikliu)
3) mano vyras naudoja balzama jautriai odai po skutimosi. Nors oda jo nepasakyciau, kad jautri, jam patinko, kad neriebus, kaip daugelis kitu produktu vasara malonu teptis.
wink.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat naudoja Aro balzamą po skutimosi, tai lyginant su Nivea balzamu po skutimosi, pastarasis jam labiau patinka.
Lietuviškas palieka blizgesį ilgą laiką po patepimo, ilgokai reikia laukti kol susigeria. Nors pagal poveikį tai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 08 17, 14:01)

QUOTE(Varu @ 2010 08 17, 14:14)

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif. Jau buvau nulekusi iki parduotuves ir prigriebiau pabandymui Aro Trys viename kuno prausikli ir šampuna su kondicionieriumi bei dvi priemones po skutimosi (balzama po skutimosi jautriai odai ir drėkinamaji krema po skutimosi normaliai odai). Kai MB isbadys - prasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif .
Dabar liko sau sampuna ir kremuka veidui issirinkti nail.gif.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 13, 19:37)
Rašau minusą naujoms "Margaritos" pakuotėms. Pamačiau vakar, kad "Droge" akcija, pamislijau, kad reik paimt į sandėliuką tamsiems plaukams su gintaru - ir ką? Stovi tie šampūnai išrikiuoti lentynoj ir visi kaip ir vienodi - turi imt po buteliuką ir kušlint, kur koks yra. O betgi tačiau anksčiau iš toliausiai galėjai įžiebt, kuris yra tau reikiamas ax.gif Su veido kremais irgi tas pats ax.gif

Jau seniai šitą pastebėjau doh.gif

QUOTE(Undinencija @ 2010 08 14, 17:04)
gal kas esat rasos rožinį drėkinamąjį kremą bandžisios? kokie atsiliepimai?
man patiko šitos serijos  kūno prausiklis (nes dušo žele dauguma man netinka arba net alergiją sukelia).. gavau dabar tą kremą ir galvoju verta bandyt ar geriau nebandyt ir kam nors atiduot  g.gif

Esu bandžius drėkinamą, maitinamą ir odai su ryškiai kapiliarais, jautriai odai visi tinka ir patinka, tik dėl tų kapiliarų tai teigiamo poveikio nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 17, 20:22)
Esu bandžius drėkinamą, maitinamą ir odai su ryškiai kapiliarais, jautriai odai visi tinka ir patinka, tik dėl tų kapiliarų tai teigiamo poveikio nepastebėjau.

na ką aš žinau, bet jei jau atsirado ryškūs kapiliarai, tai niekas nepadės. Nebent lazeris.
Toks kremas, atrodo, daugiau šiek tiek apsaugantis, subalansuotas būtent linkusiai į trūkinėjančius kapiliarus odai, bet nepašalina esamų trūkumų ir 100 proc. neapsaugo.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 18, 06:46)
na ką aš žinau, bet jei jau atsirado ryškūs kapiliarai, tai niekas nepadės. Nebent lazeris.
Toks kremas, atrodo, daugiau šiek tiek apsaugantis, subalansuotas būtent linkusiai į trūkinėjančius kapiliarus odai, bet nepašalina esamų trūkumų ir 100 proc. neapsaugo.

Aš irgi būtent taip supratau drinks_cheers.gif
Kiek girdėjau, kapiliarai atsinaujina tik per 2 metus. Taigi būtent tiek matomai reiks kruopščios priežiūros, kad tikėtis gero rezultato.
Kremas labiau prevencijai, kad problema nestiprėtų, negilėtų.
Pati priekaištų Rasos kremui, skirtam odai su išsiplėtusiais kapliarais, aš neturiu. Man jis visai patiko.
Atsakyti