Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(bonza @ 2010 09 02, 14:56)
man tas pats  doh.gif  blyn pradejau naudot pavasari, saziningai naudojau iki berods liepos, nu tiek spuogu niekad nebuvau turejus  doh.gif  ir vis maniau nuo ko cia taip, vis maniau nu gal oda is pradziu valosi, bet kai per kelis men neisivale tai tiek to  ax.gif Meciau sita reikala, naudoju svelnesnes priemones ir anei vieno spuogo  bigsmile.gif  Tik pasilikau rozinius pieneli ir tonika, va sitie man sudetim kiek suprantu apie tai neblogi ir valo gerai, ziemai liuks  rolleyes.gif

Va va smile.gif Aš irgi grįžau prie ne itin patikusių švelnesnių ir vis tiek geriau .... ir tai kas nepatiko seniau - po Rasos atrodo stebūklas.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 02, 15:15)
Bet tuomet klausimas jadzkai ir bonzai. Kaip galima vertinti neigiamai visą Rasos produkcijos, skirtos veidui, asortimentą, jei bandėt, kiek suprantu, tik vieną liniją - probleminei odai g.gif

Na tapau kategoriška, nes bandžiau dar šveitiklį vedui: nuo jo oda irgi sujautrėja ir beria ją. Taip apt bandžiau ir drėkinamąjį kremą su mėlyna etikete - nesužavėjo. Dar bandžiau pas mamą kremą odai su ižsiplėtusiais kapiliarais - nedrėkino pakanamai. Žodžiu daugiau bandyti nebenoriu schmoll.gif:

Apie kūnui skirtą liniją atsiliepiu tik gerai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 09 02, 15:21)
Na tapau kategoriška, nes bandžiau dar šveitiklį vedui: nuo jo oda irgi sujautrėja ir beria ją. Taip apt bandžiau ir drėkinamąjį kremą su mėlyna etikete - nesužavėjo. Dar bandžiau pas mamą kremą odai su ižsiplėtusiais kapiliarais - nedrėkino pakanamai. Žodžiu daugiau bandyti nebenoriu schmoll.gif:

O beje jautriai odai, ypač jei yra išsiplėtusių kapiliarų, įprastų šveitiklių negalima naudoti, tik emulsinius. Tu tokį bandei? Turiu omeny Rasos emulsinį šveitiklį su apelsinų pluoštu. Man tai jis labai patiko thumbup.gif
Aišku, kiekvieno oda skirtingai reaguoja į tą ar kitą produktą.

Radau BIOK puslapyje naujieną - ekologišką prausiklį ir ekologišką šampūną vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 02, 16:40)
O beje jautriai odai, ypač jei yra išsiplėtusių kapiliarų, įprastų šveitiklių negalima naudoti, tik emulsinius. Tu tokį bandei? Turiu omeny Rasos emulsinį šveitiklį su apelsinų pluoštu. Man tai jis labai patiko thumbup.gif
Aišku, kiekvieno oda skirtingai reaguoja į tą ar kitą produktą.

Radau BIOK puslapyje naujieną - ekologišką prausiklį ir ekologišką šampūną vaikams.

Bandžiau su apelsinų pluoštu ax.gif
Na, įsitikinau, kad teks grįžti prie Annos lotan produkcijos... Vis pabėgu nuo jos ir vis grįžtu....
Atsakyti
Na aš pvz naudoju dabar Rasos probleminės odos priemones: kremą-gelį, toniką ir prausiklį bei stangrinamąjį paakių kremą (mėlyna serija). Probleminės odos priemonėmis esu super patenkinta, nes pastaruoju metu oda iš viso labai gražiai atrodo (lyginant su tuo, kaip atrodė anksčiau ax.gif ): lygi, stangri, atgavo drėgmės balansą, pleiskanoja mažiau, mažiau randų nuo spuogų ir pan wub.gif
Šiuo metu baiginėju toniką, tai į jo vietą stos Mario Badescu rūgštinis tonikas (vien todėl, kad noriu pamėginti šį stebuklą blush2.gif ), o Rasos prausiklį ir kremą-gelį tikrai kartosiu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,ateinu pasidalinti ispudziais po priemoniu isbandymo gausos.
1 naujasis intymios higienos prausiklis su pieno baltymais.Liux,bus kartojamas n kartu.patiko,tiko.esu naudojusi jo ir senesneje pakuoteje ir ne viena ,zodziu,kitokiu neieskosiu ir toliau.
2.ranku kremas su saltalankiais irgi naujoje pakuoteje.irgi liux.tikrai kartosiu vel.
3.aliejukas plaukams.dar tik viena karta bandziau,nes nori sena toki marmala pabaigti blush2.gif bet visumoj patiko,malonus kvapas smile.gif
3.alaus mieliu kauke plaukams.irgi patiko,plaukai lengvai sukavosi. thumbup.gif as svelniai marginta blondine blush2.gif
4.lupu balzamas su saltalankiais.taip vis neapsisprendziu ar jis geras ar ne,nes kaip tik nauja blizgi lupoms naudoju,tai nesuprantu ar cia tas blizgis sausina siek tiek lupytes,ar tas balzamas nepakankamai drekina.bus matyt veliau,kai daugiau panaudosiu.tai tiek atsiliepimu siam kartui.esu tiesiog tikra patriote,uz lietuviska produkta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 02, 16:40)

pirksiu sampuna thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2010 09 02, 19:07)
Na aš pvz naudoju dabar Rasos probleminės odos priemones: kremą-gelį, toniką ir prausiklį bei stangrinamąjį paakių kremą (mėlyna serija). Probleminės odos priemonėmis esu super patenkinta, nes pastaruoju metu oda iš viso labai gražiai atrodo (lyginant su tuo, kaip atrodė anksčiau  ax.gif ): lygi, stangri, atgavo drėgmės balansą, pleiskanoja mažiau, mažiau randų nuo spuogų ir pan  wub.gif
Šiuo metu baiginėju toniką, tai į jo vietą stos Mario Badescu rūgštinis tonikas (vien todėl, kad noriu pamėginti šį stebuklą  blush2.gif ), o Rasos prausiklį ir kremą-gelį tikrai kartosiu  bigsmile.gif

o nuo kiek metu ta paakiu kremuka galima naudot?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 03, 12:34)
4.lupu balzamas su saltalankiais.taip vis neapsisprendziu ar jis geras ar ne,nes kaip tik nauja blizgi lupoms naudoju,tai nesuprantu ar cia tas blizgis sausina siek tiek lupytes,ar tas balzamas nepakankamai drekina.bus matyt veliau,kai daugiau panaudosiu.tai tiek atsiliepimu siam kartui.esu tiesiog tikra patriote,uz lietuviska produkta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man dabar atšalus orams viršutinė lūpa nušerpetojo, tai tepliojau viskuo, kas papuolė po ranka (įskaitant forume taip giriamą Uriage balzamą ir Margaritos su alavijais), bet tik su šaltalankiais po kokių 3 patepimų sutvarkė šią bėdą. Todėl manau, kad blizgis sausina, o ne balzamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 03, 13:54)
o nuo kiek metu ta paakiu kremuka galima naudot?

Šiaip nežinau tiksliai nuo akda, gal nuo 25 m? g.gif Bet man net kosmetologė velnių davė už paakius, tai jau dabar naudoju tą stangrinamąjį, nors man nėra 25m ax.gif

Šiandien Norfoje pirkau akių makiažo valiklį naują Margaritos su alavijais (dabar akcija ten, 6,99 kainuoja), bet išmėginsiu, kai baigsiu pienelį.
Taip pat prigriebiau Margaritos kremą-gelį su agurkais, tą gaivinantį, dar senoje pakuotėje. Bet kaip supratau, jo jau ir nebebus? g.gif
Ir į virtuvę virtuvinį rankų muilą. Žiūrėsiu, ar toks pat geras, kaip Palmolive tos pačios paskirties:D

Dar Norfoj dabar intymkės pigesnės, rankų kremų ir kojų kremų mažos pakuotės, rankų muilai ir iš Rasos man rodos visų odos tipų produkcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 09 03, 14:09)
Ir į virtuvę virtuvinį rankų muilą. Žiūrėsiu, ar toks pat geras, kaip Palmolive tos pačios paskirties:D

Vat rankų muilas Palmolive man visgi labiau patinka nei Margaritos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 03, 16:01)
Beje, matau, kad savaitgalį IKI akcija asmens higienos priemonėms:
http://www.iki.lt/lt...iulymai/?id=901

O veido prausikliai turbūt priklauso? Kaip tik lašas probleminei odai teliko, bėgčiau rytoj iš ryto pirkti.

Gal kas turi atsiliepimų apie Rasos prausiklį jautriai odai (rožinį)? Švelnesnis jis už probleminei odai skirtą? Nesausina? smile.gif Pastaruoju metu ėmė reikėti kokio nors švelnaus prausiklio rytui, galvoju apie šį.
Atsakyti
ai,tiesa,prie viso to savo sarasiuko,dar isbandziau ir ranku skystaji muila.man labai patiko.gal ne tiek putoja kiek kiti,bet man patiko.nesausina ranku.bandziau su medumi.o jau mano rankos tikrai labai alergiskos,ne visi plovikliai tinka.tai,pagalvojau,ziemai labai gerai butu toks. thumbup.gif
Atsakyti
Kuklus klausimas - kada tept brandžios odos serumą: prieš kremą, po kremo ar vietoj kremo? blush2.gif
Atsakyti