Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Sophi @ 2010 09 04, 16:10)
Kuklus klausimas - kada tept brandžios odos serumą: prieš kremą, po kremo ar vietoj kremo? blush2.gif

Prieš kremą. Serumas - giluminiams odos sluoksniams. Tada galima ant viršaus kremą (nors nebūtina) - sulaiko serumą giliau ir ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Prie serumo turėtų parašyt naudojimosi instrukciją doh.gif
tik pradėjus naudot man ta pipetė labai nepatiko, nes kol išlašėdavo, neturėdavau kantrybės laukt , tai pildavau į delną.
O po kelių dienų sau pasidariau didelį atradimą didis.gif "knopkė" ant užsukamo dangtelio spaudos norint išlašint iš pipetės vienu kartu, o paskui įtraukt į pipetę ax.gif
Atsakyti
Išmėginau šiandien giavinamąjį Margaritos kremą su agurkais, tai likau patenkinta. Bandysiu naudoti toliau ir žiūrėsim, kaip bus bigsmile.gif

Dar norėjau paklausti, ar teko bandyti Margaritos plaukų laką ir putas? Kaip atlieka savo funkciją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 04, 19:03)
Prie serumo turėtų parašyt naudojimosi instrukciją  doh.gif
tik pradėjus naudot man ta pipetė labai nepatiko, nes kol išlašėdavo, neturėdavau kantrybės laukt , tai pildavau į delną.
O po kelių dienų sau pasidariau didelį atradimą didis.gif "knopkė" ant užsukamo dangtelio spaudos  norint išlašint iš pipetės vienu kartu, o paskui įtraukt į pipetę  ax.gif

Nu tai čia visų pipečių toks veikimo principas biggrin.gif Net nepagalvojau, kad kam gali kilti neaiškumų unsure.gif

Vakar pabaigiau savo Rasos serumą, galvojau, kad gal dabar padarysiu pertraukėlę, betgi jis vienintelis daiktas, kuris kartu su Rasos kremu-geliu man ustvarko šerpetojančios nosies bėdą. Gerai, kad dabar akcijos, tai galėsiu nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Gal patarsit, kuris geresnis
http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=350
ar
http://www.biok.lt/l...ndi-oda?pid=390

man 25 m., bet paakiu oda kazkaip isdziuvus paskutiniu metu atrodo, nezinau kuo tept doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi šiandien norfoj žiūrinėjau daug Margaritos produktų, vis dėlto nusprendžiau, kad senosios pakuotės man patiko kur kas labiau g.gif
Pirmas aspektas - spalvos, anksčiau jau iš toli buvo galima žinoti, kur kokios rūšies produktas yra, dabar reikia jau kilnot, aišku išskyrus kai kurias grupeles
Antras - tas jų chaltūrinimas su skystesniais produktais doh.gif kadangi ten dar buvo likęs maitinamojo muilo rankoms senas vienas įpakavimas, tai palyginau, naujasis buvo maždaug trigubai skystesnis.
Na ir kiekių sumažinimas, na čia tik dušo želėms galioja, bet vistiek, 400 ml, skystesnė ir brangesnė, kadangi pas mus dar yra senojo leidimo duškių, tai pasiėmiau dar vieną su gintaru papildyt atsargas, nes naujosios nesužavėjo

Bet vienaip ar kitaip, turiu keletą produktų, kuriuos pirkau ir pirksiu, tai pienelis, tonikas, bei šampūnai ir kaukė, tačiau esu nusiminus, kad jie patys suprastina savo produktus. Galbūt jau yra pirkusių lūpų balzamą naujose pakuotėse? Labai įdomūs atsiliepimai, jau senokai noriu išbandyti juos smile.gif
Atsakyti
Pradėjau naudoti intymkę naujoj pakuotėj, tai tikrai pritariu, kad žiauriai skystos priemonės, kaip vandenį į delną pilti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 09 05, 20:08)
Galbūt jau yra pirkusių lūpų balzamą naujose pakuotėse? Labai įdomūs atsiliepimai, jau senokai noriu išbandyti juos smile.gif

Kiek įžvelgiu nuotraukoje, nauja tik ta popierinė pakuotė, o pats plastmasinis pieštukas toks pats kaip ir senasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 05, 19:35)
Kiek įžvelgiu nuotraukoje, nauja tik ta popierinė pakuotė, o pats plastmasinis pieštukas toks pats kaip ir senasis smile.gif

taip taip,tikrai taip ir yra.na,as negaliu lyginti senoje pakuoteje,nes nebuvau bandzius.bandziau tik toki,koks cia parodytas nuotraukoje.komentaras gal vienas pusl.atgal.na,nezinau,naujoje pakuoteje intymiu vietu zele gal kiek ir skystesne,bet tikrai pilasi ne kaip vanduo. mirksiukas.gif
Atsakyti
na, mes negalim patikrinti, ar pablogėjo produktų kokybė, jų konsistencijai tapus skystesne. Gal mažiau tirštiklių deda? Arba kitokius? Perkūnas žino, to mes jau negalėsim patikrinti.
Bet kiek pastebėjau komentarus, skystėja dušo želės, kai kurie Margaritos šampūnai, intymios higienos želės, skysti rankų muilai. Tai tokie produktai, kurie užima tikrai nemažus ml.
Tačiau faktas, kad "suskystėjęs" produktas ne toks skalsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 06 rugsėjo 2010 - 09:01
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 05, 12:18)
Nu tai čia visų pipečių toks veikimo principas biggrin.gif  Net nepagalvojau, kad kam gali kilti neaiškumų  unsure.gif

Vakar pabaigiau savo Rasos serumą, galvojau, kad gal dabar padarysiu pertraukėlę, betgi jis vienintelis daiktas, kuris kartu su Rasos kremu-geliu man ustvarko šerpetojančios nosies bėdą. Gerai, kad dabar akcijos, tai galėsiu nusipirkt  ax.gif

Kalbi apie sita? mirksiukas.gif
http://www.biok.lt/l...ndi-oda?pid=389
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 02, 16:40)
Radau BIOK puslapyje naujieną - ekologišką prausiklį ir ekologišką šampūną vaikams.

maciau maximose po ~9-10lt,sampunas skaniai kvepia.Tik itarima sukele,kad rasoma- tinkamas vaikams nuo 3 metu.
Kodel?Jei jau ekologiskas... g.gif
Ekologiska weleda tinkama net kudikiams....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 06 rugsėjo 2010 - 21:36