Na ką, mano draugystė su BIOK kosmetika mažėja ir vėl...
Margartiso dušo gelis su gintaru laaaaabai sausina odą. Va tik Rasos jautriai odai dušo gelį užskaitau. Tas nesausino.
QUOTE(jadzka @ 2010 09 12, 13:07)
Na ką, mano draugystė su BIOK kosmetika mažėja ir vėl...
Margartiso dušo gelis su gintaru laaaaabai sausina odą. Va tik Rasos jautriai odai dušo gelį užskaitau. Tas nesausino.
Ar bandei Rasos drėkinantį dušo gelį? Man tas labai patinka

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 12, 14:10)
Bandžiau stangrinantį. Bet tas irgi kiek sausino odą... Aišku mažiau nei MArgaritos, bet tikrai geresnis buvo tas rausvoje bonkutėje.
QUOTE(jadzka @ 2010 09 12, 13:32)
Bandžiau stangrinantį. Bet tas irgi kiek sausino odą... Aišku mažiau nei MArgaritos, bet tikrai geresnis buvo tas rausvoje bonkutėje.
Drėkinamasis, tai, kiek pamenu, žydroje bonkutėje. Man jis visai nedžiovino

Kaip Margaritos kremas paakiu su alaviju tas lengvesnis?
nes kitas yra su kalogenu atrodo

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 10:03)
Aš mačiau pas save mieste Camelia vaistinėj, 4,99Lt kainuoja, bet reikia bent vieną turimą pabaigt, nes likučiai po to mėtysis, eucerin likę vos kruopelytė, todėl nenoriu apsikraut, geriau jau vitrinoj tegu pastovi negu namie nervuotų

Papildyta:
Tarp kitko vaistinė nedidukė, net nustebau ten radus, užėjau tik vaistų nuo slogos

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 11, 14:17)
Labai gerai susigeria Rasa rankų kremas su šilko baltymais
Man jie abu labai patinka. Tik šaltuoju sezonu tas su šilko baltymais man jau per lengvas, tuomet naudoju riebesnius (vienas iš jų - Margaritos su šaltalankiais).

Man jie abu labai patinka. Tik šaltuoju sezonu tas su šilko baltymais man jau per lengvas, tuomet naudoju riebesnius (vienas iš jų - Margaritos su šaltalankiais).
Ačiū, reikės išbandyti

Rasos kremą-gelį problematiškai odai naudoju jau kelias dienas tai jaučiu tik tai, kad naujai iškilusius spuogelius jis išdžiovina. Bet jų naujų vis atsiranda.

Beje prausiklis problematiškai odai nervina savo kvapu ir kad nelabai putoja jis ir nėra skalsus (prie kokių aš šiaip pripratusi), na bet gal taip turi būti...

ir išvis...kaip sunku suprasti odos poreikius

QUOTE(agnite @ 2010 09 12, 15:59)
Prausiklis gana skalsus, jo tiesiog reikia priprasti nedaug dėti, nes jis nors ir neputoja labai gausiai bet prausia tikrai gerai

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 15:59)
Vilniuj anksčiau irgi būdavo "Camelijose", bet dabar keliose žiūrėjau - nėra
"Gintarinėse" taip pat nerasta 

Aš anksčiau nesu pastebėjusi, šiaip tik vienoj vaistinėj ir mačiau

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 09 12, 16:04)
Prausiklis gana skalsus, jo tiesiog reikia priprasti nedaug dėti, nes jis nors ir neputoja labai gausiai bet prausia tikrai gerai

Kitų konsistencija būna tokia labiau kaip gelio... O šis man per skystas

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 15:40)
Kurios Vilniuj priklauso prie didesnių? Retai lankausi vaistinėse, neturiu supratimo 

Esu pirkusi Karoliniškėse prie poliklinikos ir ortopedijos kur yra, lyg dar kažkur, bet užkrito ir neprisimenu

QUOTE(Sophi @ 2010 09 12, 10:03)
Dar Švaros prekėse būna

QUOTE(Austuja @ 2010 09 13, 11:49)
Bet Vilniuj lyg nėra tokių parduotuvių