Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(reeva @ 2010 07 03, 21:32)
aij,ta mano sesė neklauso protingesnės vyresnėlės hihihi.gif
vistik pajutau,kad toks daiktas kaip tonikas visai reikalingas,tai pradedu ieškotis

Aš turiu Rasa probleminei odai ir Essence probleminei odai, abu su rūgštim, essence jų mažiau, bet vistiek tik vakare galiu naudot, tai pirkt jaučiu dar dabar kai akcija bus reiks margaritos nusipirkt, tikrai prireikia man toniko, ir oda geriau atrodo kai pilną komplektą naudoju, su toniku smile.gif

QUOTE(prieblanda @ 2010 07 03, 22:39)
Ir žiūriu, kad nuo ketvirtadienio 25 proc. nuolaida Margaritai Maximose  rolleyes.gif

Dėkui Prieblanda, jaučiu reikės apsilankyt 4u.gif
Rasa man vis dar aštrus, negaliu kas vakarą naudot, 2 vakarus naudojau, vėl pratinimosi sezonas, tai visai normaliai reaguoja, bet jau daugiau nei pusę buteliuko sunaudojau ir tik dabar T zona pradeda prisileist, anksčiau tai daugiau nei 2 dienas iš eilės negalėjau naudot, erzino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 07 04, 14:03)
Rasa man vis dar aštrus, negaliu kas vakarą naudot, 2 vakarus naudojau, vėl pratinimosi sezonas, tai visai normaliai reaguoja, bet jau daugiau nei pusę buteliuko sunaudojau ir tik dabar T zona pradeda prisileist, anksčiau tai daugiau nei 2 dienas iš eilės negalėjau naudot, erzino  doh.gif

Kai pratiniesi, tai kaip ne kasdien, o kas kelias dienas reikia naudot ir po truputį dažninti.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2010 06 29, 20:15)
Esu išbandžiusi ne vieną Biok produktą. Ir šiandien nusipirkau veido toniką gaivinantį, veido kremą su išrūgomis ir intymios higienos prausiklį su alaviju.

Veidui tik kremas su išrūgomis.

Gal neatkreipiau dėmesio ar kaip, bet ar yra koks nors šampūnas slenkantiems plaukams?

Del sampuno - rekomenduoju Margaritos su dilgelem. Dilgeles nuo seno uzskaitau kaip plauku slinkima pristabdanti augaleli wink.gif
Atsakyti
Ateinu su gerom žiniom - IKI parduotuvėse nuo vakar 30 % nuolaida visai "Rasos" kosmetikai 4u.gif
Tai vakar nusipirkau toniką problematiškai odai ir kremą - gelį su BHA. Vakar nakčiai ir išmėginau šias priemones - patepus toniko ir kremuko oda šiek tiek perštėjo, bet priimu tai kaip normalią reakciją į priemones su rūgštimis. Žiūrėsiu, kaip seksis toliau odytės būklę gerint.

Dar galiu labai pagirti Margaritos drėkinantį kremą su išrūgom - prie jūros buvau, žiauriai nudegiau veidą doh.gif Tai nusipirkau šį kremuką ir patepiau juo prieš miegą veidą - iš ryto visai normaliai mano oda atrodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 07 07, 14:05)
Del sampuno - rekomenduoju Margaritos su dilgelem. Dilgeles nuo seno uzskaitau kaip plauku slinkima pristabdanti augaleli wink.gif

Man jis ilgą laiką buvo pats pačiausias thumbup.gif
Ir dabar manau man iš bandytų jis lieka geriausias, nes nesujautrina galvos odos, kvapas man patinka wub.gif
Naujose pakuotėse nebandžiau, dar mėginsiu kada norfoj susirast kur 400 ml senesnėse pakuotėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 07 08, 12:04)
Ateinu su gerom žiniom - IKI parduotuvėse nuo vakar 30 % nuolaida visai "Rasos" kosmetikai  4u.gif
Tai vakar nusipirkau toniką problematiškai odai ir kremą - gelį su BHA. Vakar nakčiai ir išmėginau šias priemones - patepus toniko ir kremuko oda šiek tiek perštėjo, bet priimu tai kaip normalią reakciją į priemones su rūgštimis. Žiūrėsiu, kaip seksis toliau odytės būklę gerint.

Dar galiu labai pagirti Margaritos drėkinantį kremą su išrūgom - prie jūros buvau, žiauriai nudegiau veidą  doh.gif  Tai nusipirkau šį kremuką ir patepiau juo prieš miegą veidą - iš ryto visai normaliai mano oda atrodė  thumbup.gif

Velnias, o visai neseniai pirkau rasos priemonių doh.gif

Visokios grietinės ir kefyrai labai padeda nuo nudegimo, ištraukia karštį, tai ir kremas taip pat suveikė smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri galetumete nurasyti Margaritos toniko sudeti? noreciau pasisniukstineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 08, 18:54)
Visokios grietinės ir kefyrai labai padeda nuo nudegimo, ištraukia karštį, tai ir kremas taip pat suveikė smile.gif

Nuo nudegimo padeda bet kas, kas vėsina odą mirksiukas.gif Jei prie vandens telkinio nudegat, tai reik lįst į vandenį ir tupėt ten panirus kol dantys kalatotis pradės. Namie galima į vėsią vonią užsimerkt, jei tik eina iškentėt, arba bent su šaltu šlapiu rakšluosčiu pagulėt. Pernai kai nusvilau tai su šaltu rankšluosčiu gulėjau, oda nenusilupo smile.gif

O į temą, tai pasinaudojau Iki nuolaidomis, bet neradau stangrinančio kremo kūnui. Gal kas kur Vilniuj užmatėt? unsure.gif
Kremus-gelius probleminei odai užsipirkau į priekį, o toniko probleminei odai jau porą savaičių reikėjo, nes pabaigiau ax.gif
Noriu išbandyti ir Margaritos naująjį, tai nežinau kaip čia daryt g.gif Gal reik pabandyt, jei nuolaida Maximoj bus.
Atsakyti
Ėėė, merginos, o dar norėjau paklaust, dabar iš visos gausybės margaritos šampūnų ir balzamų, kur su naujom pakuotėm, tiek ir bus rūšių ar kai kurių jau nebegamins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 07 08, 19:19)
Mergaites, gal kuri galetumete nurasyti Margaritos toniko sudeti? noreciau pasisniukstineti 4u.gif

Prašom 4u.gif Tai gaivinamojo toniko su alavijais sudėtis: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf, Potasium Carbonate, Propylene Glycol ( verysad.gif ), Diazolidinyl Urea, Methylparaben ( verysad.gif ), Propylparaben ( verysad.gif ), Polysorbate 20, Disodium EDTA, Allantoin, Parfum (Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal,Limonene, Linalool).
Yra kelios nekokios medžiagos verysad.gif Bet jos nėra pirmose vietose, tai turėtų būti jų ne daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 09 liepos 2010 - 00:03
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 29, 17:59)
Skaiciau atsiliepimus, kad jis palieka lipnumo jausma, lyg plevele ant veido, jums taip nera? ax.gif

na ne... man plevele jauciasi tik po produktu kur daug hialurono rugsties, bet ir tai netrukdo smile.gif
Atsakyti
Turiu kelis klausimus dėl priemonių:
1. gal bandėte "Margaritos" akių makiažo valiklį su alavijais? Kaip jis?
Ar geresnis "Rasos"?
2. kurį kremą paakiams rinktis: "Margaritos" ar "Rasos"? "Rasos" kaip supratau yra tas stangrinamasis, ar nebus per stiprus, kai man 20+?
Atsakyti