Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(sleepy hat @ 2010 09 25, 17:40)
del logikos panasumo tikrai nezinau, bet jie regis net nepardavineja kosmetikos, o tuo labiau nereklamuoja  biggrin.gif  yra ivairiu firmu gaminiu su neblogais ivertinimais. bet tema apie biok. Jus kiek zinau specializuojates sudetyse, ar galite nuraminti, kad Biok tikrai netokia ir bloga (ar gal tas kremas konkreciau, jei jau sudetis yra)?

Gal tiesiogiai ir nepardavinėja, bet reklamuoja tai tikrai... Yra sąrašas gamintojų, kuriuos jie į AŽ atsiunčia, jei žmonės paklausia, ką pirkti, kad būtų "saugu"- Aubrey Organics, Dr. Hauschka, Logona ir Nvey. O paklausus, kokios dar yra geros firmos, teigia, kad jie kitokių nerekomenduoja...

Nesispecializuoju smile.gif Pomėgis mano domėtis kosmetiniai ingredientais. Biok kosmetika nekenkia, yra normali ir saugi. Ar odai tiks, tik nuo individualaus žmogaus priklauso, kaip ir su kiekviena kosmetika. Bet tai nėra susiję su jokiais kancerogenais, toksiškumais ir imuninės sistemos pažeidimais (kad ir ką tai reikštų), kuriais ta jūsų minėta įmonė gąsdina.
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2010 09 25, 10:09)
Na,vat as jau kokia savaitele naudojuosi linija probleminiai odai.rezultatai akivaizdus ir dziuginantys smile.gif tik noretusi dar tuos randelius ir demeles panaikinti kur po spuogeliu like.merginos cia rase,kad jautriai sureguoja odele nuo kremuko spuogam,o maniske pasirodo laaabai nejautri smile.gif nes spuogus tepu su kremu geliu spuogam kelis kart i diena.toks odos tempimo jausmas atsirado nusiprausus,bet pleiskanojimu nera.tai diena padrekinu smile.gif o vakare tepuosi krema geli probleminei odai.jei atvirai,tai nelabai tikejausi tokio rezultato ir taip greit.idomu,kaip kitom mergytem,kur neseniai pirko?nes manau,kad ne visu odele tas rugstis taip gerai priima..

po savaites naudojimo irgi galiu pagirti linija probleminei odai smile.gif oda puikiai sureagavo,jau po poros dienu maciau akivaizdzius rezultatus 4u.gif aisku,nepadare taip,kad neliktu ne spuogelio,taciau viskas su laiku manau 4u.gif ir toliau naudosiu sia linija,tikrai maloniai nustebinta esu
Atsakyti
Na, matyt ir aš gausiu pagirti probleminės odos kremą, nes lyg ir pastebėjau kažkokius pokyčius ant veido rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 25, 17:36)
o jus,atsiprasau  cia apie Faberlika ar apie Bioka?

Naudoju is faberliko serija su rugstimi-mikrodermabrazija.apie tai ir rasiau faberliko temoje.poveikis panasus,nes abi serijos su rugstimis.bet tikrai ten parasiau gaminio pavadinima,nemanau kad galejau kazka suklaidinti,nes rasau tam skirtoje temoje apie tam skirtus produktus,jei pastebejote,tai ir sitoje temoje buavau uzsiminus ,kad naudoju dar kitos kosmetikos priemones su rugstimi,bet samoningai nerasiau pavadinimo,nes sioje temoje kalbame apie BIOK kosmetika ir reklamuoti kita kosmetika neturiu tikslo.
Tikiu,kad atrodo,kad rasau ta pati.Bet kaip kitaip parasyti,kad man padejo ir kad dziaugiuosi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almute80: 26 rugsėjo 2010 - 10:57
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 09 26, 11:10)
po savaites naudojimo irgi galiu pagirti linija probleminei odai smile.gif oda puikiai sureagavo,jau po poros dienu maciau akivaizdzius rezultatus 4u.gif aisku,nepadare taip,kad neliktu ne spuogelio,taciau viskas su laiku manau 4u.gif  ir toliau naudosiu sia linija,tikrai maloniai nustebinta esu
o kurias priemones naudojat is problemines serijos?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 09 26, 11:55)
o kurias priemones naudojat is problemines serijos?

tonika,prausikli ir krema-geli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 26, 12:38)
Na, matyt ir aš gausiu pagirti probleminės odos kremą, nes lyg ir pastebėjau kažkokius pokyčius ant veido  rolleyes.gif

Geras komentaras thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai noreciau atsiliepimu, jei kas isbandet naujus kremukus- drekinanti ir maitinanti, ar nera labai riebios teksturos, kaip gerias, kaip drekina. ir kur galima nusipirkti ? iki siol ziemai naudodavau rozini maitinanti, vasara rozini drekinanti( na ne istisai- su pertraukom, vis paivarinu kita produkcija), tai jei butu kazkas panasaus tai gerai butu:)
Atsakyti
Na va, baigėsi valomasis tonikas su medetkomis - labai patiko, gaila, kad nebegamina unsure.gif
Ir keliems kartams liko valomojo pienelio. Į jo vietą Margaritos dvifazis su alijošiumi. Pienelį gal dar kada nors kartosiu. Šiaip nuvalo makiažą gerai, bet vis tik graužė jis man akis... doh.gif
Atsakyti
Gal pakomentuotumet paneles, kurios naudojate/naudojote Margarita tonika? Kaip naujasis su agurkais ir ramunelemis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klapuske: 28 rugsėjo 2010 - 18:17
QUOTE(Klapuske @ 2010 09 28, 18:47)
Gal pakomentuotumet paneles, kurios naudojate/naudojote tonika? Kaip naujasis su agurkais ir ramunelemis? 4u.gif

Margaritos? Kaip tik dabar jį ir naudoju. Man patinka - odos netempia, nesausina, atgaivina, viskas gerai (bet mano oda nėra reikli ar jautri).
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 09 28, 19:03)
Margaritos? Kaip tik dabar jį ir naudoju. Man patinka - odos netempia, nesausina, atgaivina, viskas gerai (bet mano oda nėra reikli ar jautri).

Taip doh.gif uzsiziopsojau ir neparasiau 4u.gif
Atsakyti