Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2010 10 02, 19:18)
Mano drauge ant veido tepa.. nu tipo tam ir yra universalus 4u.gif as tai nedrysciau gal..  biggrin.gif

Aš tai nedrįsčiau unsure.gif Tepčiau jį bet kur kitur, tik ne ant veido. O jo sudėtis ar nėra panaši į Margaritos rankų kremą su šaltalankiais?

Dar ir nuo veido odos priklauso. Jei sausa oda, gal... O kai mano kimštis ir riebaluotis linkus, bei jautri, tai kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 10 02, 18:27)
teks užsisakinėt per tarpininkes ir naudot Paulos Choice 2% BHA, nors Bioko kremą daug maloniau teptis... Ba Paulos gelis palieka lipnumo jausmą, tokį nemalonų :/

Nenori Paulos lotion formą išmėgint? Man kur kas labiau patiko už gelį. To lotion konsistencija iš esmės kaip ir Rasos kremo-gelio smile.gif

O Margaritos universalų kremą aš suprantu kaip a la tinkantį visam kūnui, ne tik rankoms. Bet veidui neeee schmoll.gif Kas su problemine oda, gali liūdnai baigt.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 02, 20:56)
O Margaritos universalų kremą aš suprantu kaip a la tinkantį visam kūnui, ne tik rankoms. Bet veidui neeee  schmoll.gif  Kas su problemine oda, gali liūdnai baigt.

Aš irgi jį taip pat suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Išbandžiau Margaritos ekologišką drėkinamąjį kremą su linų ektraktu. Super fainas. Minkštas jis toks, tepasi lengvai, susigeria gerai. Ir drėkina tikrai gerai, bent jau kol kas taip atrodo. Mano oda tokia kaip ir riebi/išsausėjusi (?), ir gana jautri, neužtepsi bet ko. Tai šitas kremukas labai labai tiko.

Ir Margaritos dušo želė su gintaro ektraktu irgi labai nebloga. Man patiko.

Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 10 03, 08:57)
Sveikutes,

Išbandžiau Margaritos ekologišką drėkinamąjį kremą su linų ekstraktu. Super fainas. Minkštas jis toks, tepasi lengvai, susigeria gerai. Ir drėkina tikrai gerai, bent jau kol kas taip atrodo. Mano oda tokia kaip ir riebi/išsausėjusi (?), ir gana jautri, neužtepsi bet ko. Tai šitas kremukas labai labai tiko.

Viskas, reikia bigsmile.gif O kur pirkote, kokia kainelė? 4u.gif
Atsakyti
Ar jau matete kas prekyboje ekologiskos linijos produktu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forever_strange: 03 spalio 2010 - 12:28
QUOTE(forever_strange @ 2010 10 03, 12:27)
Ar jau matete kas prekyboje ekologiskos linijos produktu? g.gif

Prisidėsiu prie klausimo - o gal jau matėtė Maximose tų priemonių? Nes kaip tik būtų joms nuolaida.
O mane irgi sudomino Margaritos ekologiškas drėkinamasis kremas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 03, 13:34)
Prisidėsiu prie klausimo - o gal jau matėtė Maximose tų priemonių? Nes kaip tik būtų joms nuolaida.

vakar Kauno Molo Maximoj mačiau bigsmile.gif Normali kaina 11 Lt su centais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 03, 13:34)

Mačiau Justiniškių "Maximoj", bet tik maitinamąjį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 03, 14:34)

Vilniaus Akropolio Maximoj pirkau ekologiska drekinamaji kremuka su 30% nuolaida, maciau yra ir maitinamasis, ir ekologiskas pienelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kosmadoje kaip suprantu akcijos, ar verta ten pirkti su akcija krema-geli probleminei odai, ar kokioj paprastoj parduotuvej be akcijos ta pati kaina iseina? nes kosmadoj uzkeltos man atrodo kainos buna..
Atsakyti
O man ir drėkiklių prisireikė... naujam stikliniam ofise šalia kompų siaubingai sausėja oda, ko gyvenime man nebūdavo sad.gif( tai ir prisireikė gerų drėkiklių.

pagal sudėtį universalus kremas su šaltalankių aliejum veidui labai neblogas ir net labai malonus smile.gif
labai daug drėkiklių, panthenolis (ramina, gydo), Olive oil, Seabuckthorn oil (nekemša jie man, alyvų tai tikrai, o ir patys tie aliejai daug gero turi) daug antioksidantų, nors gaila, dalis jų eina po konservantų.

Gali kimšti tik du ingredientai - sąrašo pradžioje esantys:
Caprylic/Capric Triglyceride (emollient, thickener, porų kimšimas: 2/4), ir
Stearic Acid (surfactant, emolient, thickener, kimšimas: 1/3),
nemanau, kad itin ir kimš, na, bet tikrinsim.
*ingredientai, kurių kimšimosi laipsnis 1, 2 laikomi kaip lengvai komedogeniški, o 3, 4, 5 - kaip ženkliai komedogeniški.

"MARGARITA" ekologiškas drėkinamasis kremas sudomino, bus sekantis bandymui smile.gif
P.S. Pagal sudėtį man kažkodėl drėkinamasis ir maitinamasis kremai VIENODI g.gif
na, keletos eiliškumas nedaug skiriasi, bet visi ingredientai vienodi, ir jų vienodai tiek pat :/

Prieblanda, bandžiau aš Paulos BHA losjoną, irgi buvo sunkumų su susigėrimu smile.gif) na, jis tikrai nepalieka tokio lipnumo kaip gelis, bet oi kaip ilgai mozotis reikia, kol susigeria smile.gif)))) sekantis bus liquid, ir išsirinksiu labiausiai patikusį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 03 spalio 2010 - 18:50