QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 21:46)
O kažina ar tiktų kremas-gelis probleminei odai ne veidui? Nugarą, krūtinę kažkaip pradėjo berti paskutiniu metu, gal tiktų pasitepliot, kol praeis 

Jei kulnams tinka, tai ko kitoms kūno vietoms neturėtų tikt?

QUOTE(Sophi @ 2010 10 19, 19:58)
Perkant per akcijas reikia būtinai tikrint galiojimo laiką, nes tikrai kartais stumdo likučius 

Panašu į tiesą

Aš savaitgalį pirkau dar su akcija Rasos kremą jautriai kapiliarinei odai. Pasiėmiau artimiausią pakuotę, ogi žiūriu - iki galiojimo pabaigos kokie 4 mėn. belikę

Šiaip visąlaik reikia tikrinti prieš perkant galiojimą.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 19, 22:29)
Panašu į tiesą
Aš savaitgalį pirkau dar su akcija Rasos kremą jautriai kapiliarinei odai. Pasiėmiau artimiausią pakuotę, ogi žiūriu - iki galiojimo pabaigos kokie 4 mėn. belikę
Pasiknisau lentynos gale ir radau tokį pat kremą su kur kas ilgesne galiojimo data.

Aš galiojimus žiūriu nepriklausomai akcijos ar ne

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 22:46)
O kažina ar tiktų kremas-gelis probleminei odai ne veidui? Nugarą, krūtinę kažkaip pradėjo berti paskutiniu metu, gal tiktų pasitepliot, kol praeis 

As nugara tepu ir viskas gerai

QUOTE(Beje @ 2010 10 20, 10:28)
As nugara tepu ir viskas gerai
Kai pradejau nesioti vilnos megstinius rudeni, visuomet isberia... tai cia pirmoji pagalba.

Bandysiu ir aš, gal padės

Nusipirkau ta nauja margaritos ekologiska krema drekinanti su linu ekstraktu.
Kol kas galiu pasakyt kad kvapas idomus, toks naturalus, lyg jogurtas butu
Susigeria greitai.
Ziuresiu kaip ilgiau panaudojus.
Dar labai nustebino margaritos duso zele su saltalankiais, buvo akcija ir paciupau, nu labai patiko ir kvapas ir viskas liuks
Kol kas galiu pasakyt kad kvapas idomus, toks naturalus, lyg jogurtas butu

Ziuresiu kaip ilgiau panaudojus.
Dar labai nustebino margaritos duso zele su saltalankiais, buvo akcija ir paciupau, nu labai patiko ir kvapas ir viskas liuks

Sveikos. Prašau pagalbos.
Turiu tokią problemą- spuoguota ir inkštiruota kaktos oda. Niekaip nepavyksta sumažint spuogelių. Ką patartumėt naudot? Ar tinka Rasos priemonės probleminei odai? Nenusausins odos? Girdėjau tokią nuomonę, kad riebios odos negalima sausint, nes tada dar daugiau riebaluojasi. Ją reikia drėkint arba maitint. Ačiū merginoms kas patars.
Turiu tokią problemą- spuoguota ir inkštiruota kaktos oda. Niekaip nepavyksta sumažint spuogelių. Ką patartumėt naudot? Ar tinka Rasos priemonės probleminei odai? Nenusausins odos? Girdėjau tokią nuomonę, kad riebios odos negalima sausint, nes tada dar daugiau riebaluojasi. Ją reikia drėkint arba maitint. Ačiū merginoms kas patars.

QUOTE(vilbur @ 2010 10 22, 07:57)

Drėkinti - taip. O maitinti jokiu būdu ne

QUOTE(vilbur @ 2010 10 22, 08:57)
1) Ką patartumėt naudot? Ar tinka Rasos priemonės probleminei odai?
2) Nenusausins odos?
2) Nenusausins odos?
1) Priemones su rūgštimis (veido priežiūros subforume, man rodos, galima rasti plačiau), tinka ir Rasos. Iš probleminės odos priežiūros priemonių patarčiau pirkti kremą-gelį ir toniką (lokaliam vartojimui tepant problemines zonas), dar prausiklį galima, paprastas ir švelnus. Bet tos serijos gelio (mažam indely, 15 ml) nepatariu, sudėty turi alkoholio, veido odai nelabai tinkamas daiktas.
2) Gali sausinti, reikėtų žiūrėti pagal odos būklę. Kremas-gelis drėkina prastai, gera išeitis yra užtepus palaukti kol susigers ir ant viršaus tepti įprastą drėkinamąjį kremą.
Dar naudojant priemones su rūgštimis, jei to anksčiau neteko daryti, gali tekti pratinti odą po truputį priklausomai nuo jos jautrumo. O konkrečiai apie Rasos priemones, tai yra atsiliepimų, kad ne visiems tinka sudėtyje esanti siera vėlgi reikia žiūrėti pagal odos reakciją.
Gal dar kas mane pataisys/papildys.
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 17, 14:39)
Niekad nenaudoju maitinančio kremo, žiemą man reikia drėkinimo, drėkinimo ir dar kartą drėkinimo
Tam reikalui man puikiai tinka Rasos dieninis kremas iš serijos brandžiai odai.

Ieškau žieminio drėkinamojo kremo. Brandžiai odai drėkina geriau, nei skirtas jautriai odai? Nėra per riebus, lipnus etc.? Kažkaip mažai atsiliepimų apie jį.
Ir žiūriu atsirado naujų Rasos produktų visų tipų veido odai.
QUOTE(asphalt @ 2010 10 22, 10:08)
Ieškau žieminio drėkinamojo kremo. Brandžiai odai drėkina geriau, nei skirtas jautriai odai? Nėra per riebus, lipnus etc.? Kažkaip mažai atsiliepimų apie jį.
Aha, geriau

QUOTE(vilbur @ 2010 10 22, 09:57)

Bandykit Rasa probleminei odai veido prausikli ir krema-geli. Taip pat yra ir geliukas, kuri verta naudoti lokaliai, ant spuogeliu. Toniko kol kas nepirkit, jis astrokas. Jei tiks kitos probleminei odai skirtos priemones, tuomet verta pabandyti ir tonika

sekmes!