Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

pas mane visa kakta isberta,smilkiniai,smulkiais nematomais,bet juntamais maziukais spuogeliais,manau tai tikrai alergija,pirma ko atsisakysiu-tai sio gelio ir clean&clear prausiklio,kuris irgi man kazkos keistas g.gif jau nusipirkau siasndien N-ji margaritos prausikli,labai jis man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 14 spalio 2010 - 19:14
norėjau paklausti naudojančių margaritos ekologišką drėkinamąjį kremą, kaip pudra ant jo laikosi? ar šeip, kaip tepasi kitos priemonės ant kremo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amichetta @ 2010 10 15, 11:19)
norėjau paklausti naudojančių margaritos ekologišką drėkinamąjį kremą, kaip pudra ant jo laikosi? ar šeip, kaip tepasi kitos priemonės ant kremo? g.gif
Aš kol kas išbandžiau tik kompaktinę pudrą. Tai man ji laikosi gerai ir oda nepleiskanoja, kas labai dažnai būna jei kremas per liesas. Krempudros ant šito kremos kol kas neišbandžiau.

Reikia pasakyti, kad šitas Margaritos ekologiškas drėkinamasis kremas kuo toliau, tuo labiau jis man patinka. Kol kas tikrai u-tenka drėkinimo, patinka, kad greitai įsigeria ir labai maloni oda būna, kai juo pasitepu.
Atsakyti
Vakar nusipirkau Rasos stangrinamąją želė. smile.gif Visai nieko.
Kol akcijos Maximoje, žiūrėjau dar ką nors veidui prigriebti - kokį prausiklį, bet pabijojau, kad ir kitų bus tokia skysta konsistencija kaip ir prausiklio probleminei odai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 10 15, 11:28)
Aš kol kas išbandžiau tik kompaktinę pudrą. Tai man ji laikosi gerai ir oda nepleiskanoja, kas labai dažnai būna jei kremas per liesas. Krempudros ant šito kremos kol kas neišbandžiau.
Reikia pasakyti, kad šitas Margaritos ekologiškas drėkinamasis kremas kuo toliau, tuo labiau jis man patinka. Kol kas tikrai u-tenka drėkinimo, patinka, kad greitai įsigeria ir labai maloni oda būna, kai juo pasitepu.

va va, aš tą ir norėjau sužinoti smile.gif kaip kad pvz naudojant rasos dieninį kremą, kreminė pudra tiesiog veliasi, ir nupleiskanoja oda.
Ačiū, apsisprendžiau - pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 14, 20:14)
pas mane visa kakta isberta,smilkiniai,smulkiais nematomais,bet juntamais maziukais spuogeliais,manau tai tikrai alergija,pirma ko atsisakysiu-tai sio gelio ir clean&clear prausiklio,kuris irgi man kazkos keistas g.gif jau nusipirkau siasndien N-ji margaritos prausikli,labai jis man tinka  thumbup.gif

O gal jums vien tik nuo to Clean&Clear išbėrė? g.gif man keistoki tie produktai.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 15, 12:36)
O gal jums vien tik nuo to Clean&Clear išbėrė?  g.gif  man keistoki tie produktai.... schmoll.gif

gal ir nuo jo,man irgi jis keistokas,toks jausmas,kad nenuplauna gerai makijazo,putoja prastai.nenaudoju dabar nei jo,nei gelio,nei naujo kremo,ziuresiu,kaip bus per savaitgali,ar pageres.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 15 spalio 2010 - 10:42
QUOTE(hobite @ 2010 10 15, 10:28)

Aš pudros nenaudoju, tai nepasakysiu smile.gif
O dėl ekologiško drėkinamojo, tai ir aš esu patenkinta thumbup.gif Kaina jo juokinga, o sudrėkina tikrai pakankamai. Jokios dehidratacijos požymių nebepastebiu. Tikrai veiksmingesnis drėkinimas nei Rasos drėk. kremo jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Amichetta @ 2010 10 15, 11:34)
va va, aš tą ir norėjau sužinoti smile.gif kaip kad pvz naudojant rasos dieninį kremą, kreminė pudra tiesiog veliasi, ir nupleiskanoja oda.
Ačiū, apsisprendžiau - pirksiu smile.gif
Manau, labai daug priklauso ir nuo odos tipo, krepudros bei kompaktinės pudros kokybės. Man visada būna problema, kad kremas per liesas, nes kai užtepu krempudrą, veidas nupleiskanoja. Šiuo atveju Margaritos ekologiškas krepmas tinka man. Kai jį išbandysiu su krmepudrą, parašysiu savo atsiliepimus.

Ingėnas teisingai sako, kaina išties nedidelė. Ir drasiai galima bandyti, nebus baisiai gaila, jei jis netiks.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 15, 11:42)
gal ir nuo jo,man irgi jis keistokas,toks jausmas,kad nenuplauna gerai makijazo,putoja prastai.nenaudoju dabar nei jo,nei gelio,nei naujo kremo,ziuresiu,kaip bus per savaitgali,ar pageres.

manote taip greitai pastebėsite pagerėjimą? ax.gif smile.gif
nes kai man buvo uždėjusi ta spuogų puolimo banga, ji tęsėsi savaitę su virš, po to nieko nekeičiant ėmė ir praėjo smile.gif ir vėl viskas kaip po senovei... stupid.gif nesuprasi čia.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 10 15, 11:28)

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 11:50)
O dėl ekologiško drėkinamojo, tai ir aš esu patenkinta thumbup.gif  Kaina jo juokinga, o sudrėkina tikrai pakankamai. Jokios dehidratacijos požymių nebepastebiu. Tikrai veiksmingesnis drėkinimas nei Rasos drėk. kremo jautriai odai.

Aš taip pat noriu tarti pagiriamąjį žodį Margaritos ekologiškam drėkinajam kremui rolleyes.gif Naudoju jau gal savaitę laiko g.gif Man patinka drėkinimas, nepalieka plėvelės jausmo ant veiduko, gerai įsigeria, skalsus ir labai patinka kvapas bigsmile.gif Ir kol kas nesulaukiau jokių spuogiukų, kaip bus ateityje, matysim ax.gif
Atsakyti
gal galit imesti kokia fotke to isgirtojo kremuko?aciu 4u.gif
Atsakyti