Sveikos,
Paskaiciau jusu nusiskundimus del skystesniu gaminiu nei anksciau ir kilo man tokia mintis, ar negali buti tai del sezoniskumo, t.y. pavasari-vasara karsta, gal tai dalinai gali itakoti gaminiu konsistencija.
Taip pat noreciau konsultacijos del Rasos brandzios odos linijos. Esu riebiaode T zonoje, skruostai normalus. Siuo metu naudoju krema-geli problemines linijos dienai/nakciai. Nors tiksliau kai tokie karsciai is viso nieko dienai nenaudoju, nes blizgesys islenda dar nespejus islysti is vonios. Turiu dar melyna dienini krema su silko baltymais ir UVA, bet audziu minti apie brandzios odos linija. Taciau nezinau kuri geriau reiktu rinktis - seruma ar stangrinamaji krema???

Kuo jie skiriasi? Ir kuris geresnis (kokiam odos tipui)?
Taip pat galiu pasakyti teigiamus atsiliepimus apie Rasos atkuriamaji balzama bei plauku kauke - kartoju nuolat. O sampuno dar nebandziau, bet taip pat bus meginamas, dabar damusineju Margaritos dazytiems/pazeistiems plaukams ir laukia dar eileje dilgelinis (siais sampunais taip pat esu patenkinta).

Prie teigiamu sarasu galiu prideti Rasos paakiu geli melyname indelyje, Rasos drekinanti krema kunui, Rasos intymios higienos prausikli, Rasos veido sveitikli su apelsinais bei Rasos valomaja kauke su moliu - apie juos pakolkas tik geri atsiliepimai.
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2010 07 12, 11:11)
O kaip Rasos makiažo valiklis? Nedirgina akių?
Tuo tarpu as Rasos 2-fazio akiu makiazo valiklio nebekartosiu. Padariau isvada, kad aliejaus sudetis mano akims nepatinka.
Beje, ar i naujojo Margaritos akiu makiazo valiklio sudeti ieina aliejus? Labai lauksiu atsiliepimu apie sia naujove.