Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Varu @ 2010 07 11, 13:22)

Nes aš jau klausiau atsiliepimų...  doh.gif Ir dar: taip kaip yra su Margaritos ir Rasos paakių kremais?

Man Rasos degino paakių odą. Atidaviau mamai, jai viskas buvo ok, tik kad jokios naudos iš kremo, nei drėkino, nei dar ką nors, tik kad nedegino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 07 12, 12:11)
O kaip Rasos makiažo valiklis? Nedirgina akių?

Graužė tik kartą kai užmiršau vandeniu nusiplaut doh.gif o šiaip man jis patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 07 11, 12:22)
Ir dar: taip kaip yra su Margaritos ir Rasos paakių kremais?

Margaritos paakiu kremas labai "sunkus", o is melynos Rasa serijos man grauze paakiu oda, o brandziai tiko, nors dar anksti toki naudoti ax.gif

Nusipirkau intymke su alavijais, likau patenkinta ax.gif
Atsakyti
Na aš vis tik nusipirkau Rasos mėlynąjį paakių kremą. Vakar pirmą kartą patepiau, tai bent jau kol kas nepajaučiau jokio dirginimo. Žiūrėsim, kaip bus toliau ax.gif
Dabar noriu pabandyti Margaritos akių makiažo valiklį, bet jo niekur dar nemačiau blink.gif
Atsakyti
o man pvz.margaritos kremukas paakiams labai patiko.kaip tik pasakyciau lengvas.zinoma,ryte nesitepdavau.tik nakciai.sunaudojau net ne viena pakuote.jau kaip ir sakiau ne karta sitoje temukeje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 07 12, 21:45)
Na aš vis tik nusipirkau Rasos mėlynąjį paakių kremą. Vakar pirmą kartą patepiau, tai bent jau kol kas nepajaučiau jokio dirginimo. Žiūrėsim, kaip bus toliau  ax.gif
Dabar noriu pabandyti Margaritos akių makiažo valiklį, bet jo niekur dar nemačiau  blink.gif

Man patiko tas naukas Margaritinis akiu makiazo valiklis. Internete truputi pigiau nei Maximose http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=404

Bet siaip didziosiose Maximose jau pati maciau, kad buvo.
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 07 14, 11:39)
Man patiko tas naukas Margaritinis akiu makiazo valiklis. Internete truputi pigiau nei Maximose http://www.biok.lt/i...?id=234&pid=404

Bet siaip didziosiose Maximose jau pati maciau, kad buvo.

Ar gerai nuvalo makiažą? Ko gero vandeniui atsparaus tušo vis tiek nepaima? g.gif
Nes vieną tokį tušą turiu, tai jo beveik niekas nepaima, tai guli kol kas nenaudojamas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 07 14, 12:29)
Ar gerai nuvalo makiažą? Ko gero vandeniui atsparaus tušo vis tiek nepaima?  g.gif
Nes vieną tokį tušą turiu, tai jo beveik niekas nepaima, tai guli kol kas nenaudojamas...  doh.gif

biggrin.gif na jei jau niekas to tuso nenuima, ta turbut ir sis valiklis nepades! Ir gerai darot, kad nenaudojat, speju akis net alergizuotu toks "stipruolis".
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2010 07 15, 11:39)
biggrin.gif na jei jau niekas to tuso nenuima, ta turbut ir sis valiklis nepades! Ir gerai darot, kad nenaudojat, speju akis net alergizuotu toks "stipruolis".

Esu turėjusi ne vieną vandeniui atsparų tušą, bet kažkaip kitus paimdavo net ir paprastas valiklis. O šitas - tai stebuklas kažkoks blink.gif Kai pirmą kartą juo pasidažiau ir vakare ėjau makiažo valytis, tai rimtai išsigandus buvau,nes NIEKAS jo nenuvalė doh.gif Tai vakarą vaikščiojau su paraudusiom akim nuo visų valymo priemonių ir tušu lotuliukas.gif Galiausiai miegant nutrupėjo doh.gif Žodžiu, baisiau negu baisu...
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Margarita duso zele su gintaro ekstraktu, tai kolkas tinka ir patinka smile.gif Makiazui nuvalyti naudoju Rasos svelnu vaistazoliu pieneli, tai negaliu atsidziaugti kiek patinka biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

Paskaiciau jusu nusiskundimus del skystesniu gaminiu nei anksciau ir kilo man tokia mintis, ar negali buti tai del sezoniskumo, t.y. pavasari-vasara karsta, gal tai dalinai gali itakoti gaminiu konsistencija. g.gif
Taip pat noreciau konsultacijos del Rasos brandzios odos linijos. Esu riebiaode T zonoje, skruostai normalus. Siuo metu naudoju krema-geli problemines linijos dienai/nakciai. Nors tiksliau kai tokie karsciai is viso nieko dienai nenaudoju, nes blizgesys islenda dar nespejus islysti is vonios. Turiu dar melyna dienini krema su silko baltymais ir UVA, bet audziu minti apie brandzios odos linija. Taciau nezinau kuri geriau reiktu rinktis - seruma ar stangrinamaji krema??? g.gif Kuo jie skiriasi? Ir kuris geresnis (kokiam odos tipui)? g.gif
Taip pat galiu pasakyti teigiamus atsiliepimus apie Rasos atkuriamaji balzama bei plauku kauke - kartoju nuolat. O sampuno dar nebandziau, bet taip pat bus meginamas, dabar damusineju Margaritos dazytiems/pazeistiems plaukams ir laukia dar eileje dilgelinis (siais sampunais taip pat esu patenkinta). biggrin.gif
Prie teigiamu sarasu galiu prideti Rasos paakiu geli melyname indelyje, Rasos drekinanti krema kunui, Rasos intymios higienos prausikli, Rasos veido sveitikli su apelsinais bei Rasos valomaja kauke su moliu - apie juos pakolkas tik geri atsiliepimai. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2010 07 12, 11:11)
O kaip Rasos makiažo valiklis? Nedirgina akių?

Tuo tarpu as Rasos 2-fazio akiu makiazo valiklio nebekartosiu. Padariau isvada, kad aliejaus sudetis mano akims nepatinka. schmoll.gif
Beje, ar i naujojo Margaritos akiu makiazo valiklio sudeti ieina aliejus? Labai lauksiu atsiliepimu apie sia naujove. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinelle: 15 liepos 2010 - 22:03
QUOTE(Undinelle @ 2010 07 15, 23:08)
Taip pat noreciau konsultacijos del Rasos brandzios odos linijos. Esu riebiaode T zonoje, skruostai normalus. Siuo metu naudoju krema-geli problemines linijos dienai/nakciai.  Nors tiksliau kai tokie karsciai is viso nieko dienai nenaudoju, nes blizgesys islenda dar nespejus islysti is vonios. Turiu dar melyna dienini krema su silko baltymais ir UVA, bet audziu minti apie brandzios odos linija. Taciau nezinau kuri geriau reiktu rinktis - seruma ar stangrinamaji krema???  g.gif  Kuo jie skiriasi? Ir kuris geresnis (kokiam odos tipui)?  g.gif

Apie kremą-gelį lieku tos pačios nuomonės: jis labiau tinkamas naudoti kaip pagalbinis produktas dėl BHA, o ne kaip koks pagerintas matinantis kremas, nes jame per mažai drėkinimo. Taigi šiuo metu mano ora rieboka, vakare naudoju kremą-gelį, kol valausi dantis, susigeria, tada drėkinimui ant viršaus tepu serumą brandžiai odai. Kremas brandžiai odai man tiko žiemą, kai oda buvo normali, kiek linkusi pasausėti. Šiam metų laikui man jis per sunkus. Mėlynas Rasos kremas irgi rodosi šiam laikui per sunkus. Jei tik tiks, tai serumas geriausia išeitis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 16 liepos 2010 - 07:18