Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

hmm, ir su sveciais pabut noris, ir ta pirmaja nakti kazkaip ypatingai paminet... tai gal i sale, kur vyks puota lova pasistatyt! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 03, 11:48)
hmm, ir su sveciais pabut noris, ir ta pirmaja nakti kazkaip ypatingai paminet... tai gal i sale, kur vyks puota lova pasistatyt! biggrin.gif  biggrin.gif

Jo, gera mintis wink.gif. Ir, kaip piršliai arba liūdininkai, mokys Jus bučiuotis, tai galės kas nors pamokyti ir ką toje lovoje reikia veikti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juk iš kur gi Jums žinoti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš papasakosiu biggrin.gif
Rugsėjo mėnesį buvome draugų vestuvėse. 12 val. nakties kaip priimta sudeginom nuotakos rūtų vainikėlį..kuris nelabai noriai užsidegė. blink.gif ..Pašokom, padainavom. drinks_cheers.gif ..Autobusiukas svečiams buvo užsakytas 00:30 nakties, bet nieks nenorėjo važiuoti schmoll.gif biggrin.gif
Tačiau po vieno nelabai gero įvykio, kai vienas pabrolis sumušė pamergę (savo merginą), nuotaiką visi prarado ir išvažiavo..Liko tik jaunieji ir dar dvi poros...Pabuvojom pirty, atsipalaidavom, jaunoji persirengė ir lakstė po namuką su vyro marškinėliais biggrin.gif pamergių drabužiai buvo panašūs 4u.gif
7:30 iškvietėm taksi, aprengėm jaunąją (jau žmoną...) ir nuvažiavom namo biggrin.gif Taksistas buvo apakęs..sako dar neteko nuotaką ankstyvą rytą namo vežti po baliaus blink.gif
Tai va tokia buvo pirmoji jaunavedžių naktis smile.gif Su draugais, pirty thumbup.gif
Kitą dieną .. tai yra tą pačią dieną tik truputį vėliau...nuvarėm į gamtą prie ežero..bet čia jau kita istorija smile.gif

O dabar pati galvoju, ar norėčiau tokios nakties...gal...
Bet...nemanau, kad būsimasis nepagrobs mane vidury nakties iš baliaus...mūsų pirmąjai nakčiai... wub.gif
Atsakyti
O už ką tą vargšiukę sulupo pabrolys. Bijau būti pamerge dabar. Didelis pabrolys, tai kaip lups..iš šventės dantukus saujoje parsinešiu...
Atsakyti
QUOTE(Lemon @ 2005 06 03, 13:31)
O už ką tą vargšiukę sulupo pabrolys. Bijau būti pamerge dabar. Didelis pabrolys, tai kaip lups..iš šventės dantukus saujoje parsinešiu...

Nenoriu gilintis, nes labai jau nemaloni situacija. Esmė, kad čia vaikinas ir merginas-iš tikrųjų pora. Jis kartais ją taip "pamuša"..švelniai sakant...
Šį kartą tiesiog ji nusprendė namo grįžti viena...Išėjo...O pakeliui sustabdė kažkokią tai mašiną su jaunais vaikinukais ir paprašė ją nuvežt atgal...Pati atsisėdo už vairo...Va tokią grįžtančią ją ir pamatė jos draugas....Kas buvo paskui jau parašiau doh.gif
Liūdna labai...O dar liūdniausia, kad prieš mėnesį jie susituokė...Ir galvojat jis nustojo ranką kelti sad.gif
Nu nesuprantu aš tokių nei vyrų, kurie pakelia ranką prieš moterį, nei moterų, kurie tai leidžia tai daryti ir dar išteka už tokių vyrų...
Liūdna...
Atsakyti
mūsų vestuvės bus 20 km nuo Vilniaus, ten nakvynė ant geru čiužinių, bet visiems vienoj patalpoj, tai mes nutarėm, kad su taxu važiuosim namo. Namuose (kadangi iš jų išeisiu paskutinė) nupirkau šilkinę (iž Maximos, gal jinai ten ir ne šilkinė, tik švelni ir blizga) patalynę už 36 litus, pervilksiu, pamerksiu pora baltų rožių į taures, perrišiu kaspinu ir ... manau, kad mano vyras bus tikrai maloniai nustebintas ir tai nebus eiline naktis:))) Dar vaisiai, šampanas ir žvakės, ko daugiau truks. Nesvarbu, kad tokiu vakaru buna, bet staigmena bus ta, kad tokios lovos jis nesitikes.
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 06 03, 16:39)
mūsų vestuvės bus 20 km nuo Vilniaus, ten nakvynė ant geru čiužinių, bet visiems vienoj patalpoj, tai mes nutarėm, kad su taxu važiuosim namo. Namuose (kadangi iš jų išeisiu paskutinė) nupirkau šilkinę (iž Maximos, gal jinai ten ir ne šilkinė, tik švelni ir blizga) patalynę už 36 litus, pervilksiu, pamerksiu pora baltų rožių į taures, perrišiu kaspinu ir ... manau, kad mano vyras bus tikrai maloniai nustebintas ir tai nebus eiline naktis:))) Dar vaisiai, šampanas ir žvakės, ko daugiau truks. Nesvarbu, kad tokiu vakaru buna, bet staigmena bus ta, kad tokios lovos jis nesitikes.

Kaip šauniai sugalvojai wub.gif
Atsakyti
o mes tai juokavome, akd as tai su suknia ir miegosiu nesirengsiu ir antra diena busiu, suploju tokius pinigus ir ka tik vienai dienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 03, 22:27)
o mes tai juokavome, akd as tai su suknia ir miegosiu nesirengsiu ir antra diena busiu, suploju tokius pinigus ir ka tik vienai dienai  thumbup.gif

Cha cha, teisingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
si naktis tikrai yra labai svarbi.reikia pasistengti,kad paskui ir po 30 metu prisimintumet kaip nuostabu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Jo norisi kuo nuostabesnes nakties wub.gif ...bet manau busim tiek nuvarge,kad tik pagalve pasieke uzknarksim blush-anim-cl.gif bent jau mano vyrelis,tai tikrai blink.gif
Atsakyti
O aš savo pirmosios nakties kažkaip nelaukiu smile.gif nes ne taip ją įsivaizdavau....
Mes švęsime kaimo sodyboje gerokai už Kauno. Miegosime toje sodyboje antrajame aukšte kartu su svečiais. Musu lova bus dvigule tokio senovinio tipo (lyginant su šiuolaikine, tai ji man pusė dydžio mažesnė cry.gif )
Aš kažkaip pirmą naktį įsivaizduoju viestutyje, su jakuzzi, lovoje per visą kambarį wub.gif
Bet, kad tuose viešbučiuose kambarių kainos nemažos ir be to naktį reiktų kažkaip iki jo nusigauti... vadinasi mašiną atskirą su vairuotoju samdyti... nu žodžiu nei vienas nei du gaunasi cry.gif
Atsakyti