Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

na ir mes numeriuka paimsim tam paciam viesbuty kur ir ir vestuves bus smile.gif
tik as dar ko nors paprasysiu kad jaunavedziams dar papuostu kambari smile.gif to galima ir draugu paprasyt.
Atsakyti
na aš irgi galvoju apie pirmąją naktį. Mes irgi planuojam traukt į pajūrį bet tik kitą dieną. Todėl vestuvinė naktis bus namie, kur bus ir mano tėvai. sad.gif na nelabai smagu kai mama miegos už sienos o mes negalėsim atsipalaiduoti ir viską užmiršus mėgautis pirmąją naktim... wub.gif
Ukmergėj yra tik vienas viešbutis ir labai paprastutis niekuom neypatingas. na bet jei pavyks tai būtinai ten užsisakysim kambariuką. rolleyes.gif
Atsakyti
na jau geriau nors ir paprastutis kmbariukas,bet uztat tik dviese busit.
mes irgi spruksim nuo visu ir viso pasaulio :gedo uzsisakysim numeriuka viesbuty
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2004 05 19, 14:50)

Prie viso to reikia prideti, kad net TIKROSIOS pirmosios nakties neprisimenu... Ir visai ne todel, pie ka jus galbut pagalvojote... Ne alkoholis kaltas. Tiesiog nebuvo jokiu pozymiu, kad tai atsitiko. Ir dabar visa gyvenima galvoju: kada tai galejo atsitikti... Ar yra taip dar kam buve? g.gif

ir man taip buvo. blush2.gif porą metu visai apie tai net nebuvo kalbų, dar per jauna tam buvau. o paskui laaaabai po truputį prie to pratinausi, vis pamažu pamažu ir... dabar net nežinau kada tai įvyko. nei skausmo nei kraujo.....
o visada iki tol maniau kaip TAI BUS KAŽKAS TOKIO wub.gif
Bet nesigailiu nieko. Dėkinga užtai kad nespaudė ir dabar už to žmogaus išteku smile.gif
Atsakyti
Nu man kazkaip keistai skamba "neatsimenu kada buvo pirmas kartas" g.gif kaip galima neatsiminti kada pirma karta pasimylejai? Gal ir neatsimenat su kuo, a?. Nenorejau as cia nieko izeisti, bet keista man...
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 30, 01:23)
Nu man kazkaip keistai skamba "neatsimenu kada buvo pirmas kartas" g.gif kaip galima neatsiminti kada pirma karta pasimylejai? Gal ir neatsimenat su kuo, a?. Nenorejau as cia nieko izeisti, bet keista man...

Astulenka, čia labiau tiktų sakyti ne 'neatsimenu...', o nesupratau, kad tai buvo TAI". Kada ir su kuo mergaitės prisimena, tik esmė tame, kad tas pimas kartas VISIŠKAI nesiskytė nuo kitų. Nebuvo nei KRAUJO, nei SKAUSMO, nei keisto jausmo. Lengva, paprasta ir tiek.

Man beje, irgi taip buvo. KAi įėjo, nustebusi paklausiau 'Tai čia jau VISKAS? Tu įėjai?"
Paprasčiausiai tai prisimeni tik kaip faktą, kad tu pirmą kartą pasimylėjai. Tačiau neprisimeni to kaip YPATINGOS nakties, kai turėjo įvykti kažkas tai TOKIO. Nebent pati sau sureikšmini. Toms, kurios jautė skausmą (o ypač stiprų), ar buvo kraujo tą ar kitą dieną, tos prisimena visiškai kitaip. Beje, daug dažniau kaip košmarą, kurio nenorėtų pakartoti.
Atsakyti
QUOTE(heide(0) @ 2005 05 01, 02:52)
Astulenka, čia labiau tiktų sakyti ne 'neatsimenu...', o nesupratau, kad tai buvo TAI". Kada ir su kuo mergaitės prisimena, tik esmė tame, kad tas pimas kartas VISIŠKAI nesiskytė nuo kitų. Nebuvo nei KRAUJO, nei SKAUSMO, nei keisto jausmo. Lengva, paprasta ir tiek.

Man beje, irgi taip buvo. KAi įėjo, nustebusi paklausiau 'Tai čia jau VISKAS? Tu įėjai?"
Paprasčiausiai tai prisimeni tik kaip faktą, kad tu pirmą kartą pasimylėjai. Tačiau neprisimeni to kaip YPATINGOS nakties, kai turėjo įvykti kažkas tai TOKIO. Nebent pati sau sureikšmini. Toms, kurios jautė skausmą (o ypač stiprų), ar buvo kraujo tą ar kitą dieną, tos prisimena visiškai kitaip. Beje, daug dažniau kaip košmarą, kurio nenorėtų pakartoti.

tai tada tegu ir raso "nejutau skausmo ir t.t.". Beje, tokiu atveju ne liudeti reikia o dziaugtis, nes pirmo karto pozymiai tikrai nieko gero...
Atsakyti
biggrin.gif nu gi žinai, mes moterys - viskas mums turi būti REIKŠMINGA, net jei tai ir pirmosios nakties skausmas ax.gif Nors šiaip esi teisi - tuo reikėtų tik džiaugtis..
Atsakyti
Mergelikės,
kažkaip jūs čia jau ne visai į temą. ax.gif Ši tema apie pirmąją vestuvinę naktį thumbup.gif
Atsakyti
O mums sodybos seimininkai sake, kad patys papuos kambariuka, turetu buti grazu...
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 05 04, 14:13)
O mums sodybos seimininkai sake, kad patys papuos kambariuka, turetu buti grazu...

niu bet tu nepamirsk tai ir iamzinti biggrin.gif
Atsakyti
Pirmoji naktis- baisu! vestuves sventem toli nuo namu, pas mano giminaite tokia davatka nakvojom, aisku koks smileysex.gif po visos dienos marsruto, bet cia abjeris ivyko as buvau bebaiganti persirgti menesinem, ir oi blin blush2.gif istepiau truputi pataline, aisku negalejau jos isplauti, tai dabar ta tetule mane sventeiva laiko....
tia gi mano pirmoji naktis buvo vestuviu nakti laugh.gif
Atsakyti