Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

QUOTE(xxkamane @ 2005 05 24, 14:22)
Pirmoji naktis- baisu! vestuves sventem toli nuo namu,  pas mano giminaite tokia davatka nakvojom, aisku koks  smileysex.gif po visos dienos marsruto, bet cia abjeris ivyko as buvau bebaiganti persirgti menesinem, ir oi blin blush2.gif istepiau truputi pataline, aisku negalejau jos isplauti, tai dabar ta tetule mane sventeiva laiko....
tia gi mano pirmoji naktis buvo vestuviu nakti laugh.gif

Cha cha, čia tai gerai pavyko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2005 05 24, 13:22)
Pirmoji naktis- baisu! vestuves sventem toli nuo namu,  pas mano giminaite tokia davatka nakvojom, aisku koks  smileysex.gif po visos dienos marsruto, bet cia abjeris ivyko as buvau bebaiganti persirgti menesinem, ir oi blin blush2.gif istepiau truputi pataline, aisku negalejau jos isplauti, tai dabar ta tetule mane sventeiva laiko....
tia gi mano pirmoji naktis buvo vestuviu nakti laugh.gif

nu cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi į Palangą važiuosim tik antrą vestuvių dieną, o pirmąją naktį teks praleist Kaune, norėtųsi kokio jaukaus viešbutėlio, gal kas nors žinot kokį neblogą, nes Kaune neteko būt nei vienam viešbutį.
Atsakyti
musu vestuves irgi tik viena diena, noretusi ta pirmaja nakti pazymeti kaip nors ypatingai, bet kaip atrodyttu jei paliktumem svecius linksmintis, o patys isdumtumem i viesbuti? kokia jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 02, 23:47)
musu vestuves irgi tik viena diena, noretusi ta pirmaja nakti pazymeti kaip nors ypatingai, bet kaip atrodyttu jei paliktumem svecius linksmintis, o patys isdumtumem i viesbuti? kokia jusu nuomone?

Na, jeigu man būtų tokia situacija, tai kažkaip vis tiek ilgiau su svečiais būčiau, iki kol jie pradės skirstytis ar panašiai... Na, kažkaip nežinau, man tai nefaina būtų taip išlėkti visus palikus. Ir vėl gi kitas dalykas - nenorėčiau būti tokiu svečiu, kur iš vestuvių jaunieji pabėga. Na, čia kaip filmuose rodo, kad visi lieka švęst, o jaunieji į kokią kelionę išmauna. Man atrodo, kad ir tiems svečiams, kai nelieka šalia jaunųjų, tas šventimas visai kitoks pasidaro. Todėl ir pagalvočiau dar ir apie svečius, kaip jie jausis, jei juos paimti ir palikti... Geriau jau trumpiau pamiegot tą naktį. Bus dar tų naktų visas gyvenimas prieš akis, nieko čia baisaus smile.gif.
Atsakyti
o as manu, kad jei jus 2-3 iseisit vsi jus islydes viskas bus normaliai. nieko ypatingo, nebutina su sveciais sedeti iki paryciu - jie juk zino, kad pirma naktis ir viskas puiku
Atsakyti
Na nežinau, taigi net pagal visas tradicijas, jaunieji eina miegoti anksčiau, o svečiai linksminasi vieni...
Ir kas čia tokio? Juk pirmoji naktis - viena vienintelė 4u.gif taigi jūsų šventė čia, ne svečių ir ne jūs turit juos linksmint biggrin.gif
Pabūnat, susipakuojat daiktus ir į lovytę mirksiukas.gif

Jokių problemų čia nematau...Tai ką aš sėdėsiu iki ryto, kol visi baliavos, o vyru pasidžiaugt kada?????
Atsakyti
Sveikos, mes buvom iki 5,30val. išlydėjom paskutinius svečius ir tik po to nuėjom miegučio. Nesinorėjo eiti miegoti juk mano vestuvės ir iki paryčiu buvo like patys artimiausi man žmonės. Buvo tikrai smagu. mirksiukas.gif Aš pritariu AsirTu nuomuoniai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikystės prisiminimas apie jaunųjų pirmąją naktį. Buvau tada maža mergytė, dalyvavau kažkokių giminių vesialioje. Ir nespejus nei torto pavalgyti, nei vidurnakčiui ateiti. Jaunieji prisilupo. Jaunoji savo pirmąją naktį pravėmė per laiptų turėklus persivertus, pamergė turėjo nuometą pakėlus-nuomotas daiktas visgi, pasaugoti reikia. Jaunikis kampe kažką nerišliai marmaliavo, stalo koją apkabinęs. Turėjo pabroliai darbo jaunikį lovon tįsti, o paskui patalus valyti...Man tada 14-15 buvo, bet vaizdas ir po beveik 10 metų toks pat ryškus.
Aišku, čia kraštutinumas, bet nepasidalinti įspūdžiais negalėjau.
Atsakyti
Manau, kad kiekvienas elgsis taip, kaip jam labiausiai priimtina ir tuo metu norisi.

Aš įsivaizduoju, jog man norėtųsi, kad vestuvių diena-puota tęstusi kuo ilgiau, todėl rinkčiausi variantą su svečiais pabūti kuo ilgiau.

Iš kitos pusės, jaunieji gali būti labai pavargę (juk tiek daug įspūdžių tą dieną), ir nieko čia tokio, jei jie anksčiau išlėks pailsėti nuo puotos šurmulio ir taip pailginti pirmąją naktį wub.gif

Pasirinkimo laisvė... thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2005 06 03, 09:41)
Na nežinau, taigi net pagal visas tradicijas, jaunieji eina miegoti anksčiau, o svečiai linksminasi vieni...
Ir kas čia tokio? Juk pirmoji naktis - viena vienintelė 4u.gif  taigi jūsų šventė čia, ne svečių ir ne jūs turit juos linksmint biggrin.gif
Pabūnat, susipakuojat daiktus ir į lovytę mirksiukas.gif

Jokių problemų čia nematau...Tai ką aš sėdėsiu iki ryto, kol visi baliavos, o vyru pasidžiaugt kada?????

O man tai kažkaip atrodo, kad bus dar tų naktų biggrin.gif. Taigi niekas nesako, kad paskui taip nemiegojus ir visą kitą dieną sedėti reikės, neturėjus tos pirmos nakties. Tik, paprasčiausiai, ne pirmą valandą galima atsigulti, o vėliau... Laikas tik prasislinks truputėlį. Juk tokios šventės tai vis tiek jau niekada nepakartosi, tai kažkaip ta lovytė gali ir palaukti truputį, norėtųsi ir ilgiau su suknele pabūti, ilgiau pabaliavoti. Nuo to lūkesčio dar labiau įkaisite biggrin.gif. Niekur jau nedings tas vyras, dar atsidžiaugsi juo ax.gif . Na, bet čia kiekvieno teisė rinktis. Negalima absoliučiai visiems vienodų taisyklių taikyti... Aš tik parašiau kaip aš elgčiausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 03 birželio 2005 - 10:42
QUOTE(nomi @ 2005 06 03, 09:56)
Sveikos, mes buvom iki 5,30val. išlydėjom paskutinius svečius ir tik po to nuėjom miegučio. Nesinorėjo eiti miegoti juk mano vestuvės ir iki paryčiu buvo like patys artimiausi  man žmonės. Buvo tikrai smagu. mirksiukas.gif Aš pritariu AsirTu nuomuoniai. mirksiukas.gif

Uh, šaunu, kad yra ir panašiai mąstančių 4u.gif biggrin.gif . O tai jau galvojau, gal čia tik viena taip galvoju... Kažkaip juk tikrai norėtųsi ir su artimais žmonėmis ilgiau pabūti ir pasidžiaugti su jais kartu savo laime... mirksiukas.gif
Atsakyti