Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

QUOTE(amber123 @ 2007 05 19, 18:17)
kaip miela.. smile.gif  as ir tuos zodzius tikiuosi ryte isgirst..  smile.gif  gal galetumet man patart..? busimo vyro tevai miegos per vestuves pas mus name.. tai mes planuojam viesbuti Kaune issinuomuot.. gal galit patart kox geriausias...? kad butu ir jauku ir ne mln kainuotu..  smile.gif  ir beja sorry galbut uz kvaila kls, bet nelabai suprantu.. taip reik ir vaziuot su vestuvine suknele i viesbuti..?  ir tik vestis kazka rytui persirengt ar kaip?  smile.gif

Na manau galesi pries vestuves i viesbutuka nuvezti kokiu rubeliu persirengti kitam rytui, o ten vaziuoti po baliaus su vestuvine smile.gif Bent jau as taip isivaizduoju, kad darysiu g.gif
O jai pati negalesi ar neturesi laiko, tai gali paprasyti ko nors, kad nuveztu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 19 gegužės 2007 - 19:53
QUOTE(tikurila @ 2007 05 19, 20:52)
Na manau galesi pries vestuves i viesbutuka nuvezti kokiu rubeliu persirengti kitam rytui, o ten vaziuoti po baliaus su vestuvine  smile.gif  Bent jau as taip isivaizduoju, kad darysiu  g.gif
O jai pati negalesi ar neturesi laiko, tai gali paprasyti ko nors, kad nuveztu  smile.gif

na tai ir as taip galvojau, kad su vestuvine suknele ir veztis persirengt.. bet kazkaip man nejauku kazkiek su vest suknele vaziuot.. jauciu geras vaizdas.. kokia 03 h nakties isirauna su vestuvine suknele jaunoji ir jaunikis.. bet jauciu pas juos daznai taip buna.. smile.gif nu net nzn.. o pvz galima paprasyt, kad tarkim administratore kambary papuostu ar reik patiem? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 05 22, 18:40)
na tai ir as taip galvojau, kad su vestuvine suknele ir veztis persirengt.. bet kazkaip man nejauku kazkiek su vest suknele vaziuot.. jauciu geras vaizdas.. kokia 03 h nakties isirauna su vestuvine suknele jaunoji ir jaunikis.. bet jauciu pas juos daznai taip buna..  smile.gif  nu net nzn.. o pvz galima paprasyt, kad tarkim administratore kambary papuostu ar reik patiem?  ax.gif

Na manau jie tik tai apsidziaugtu pamate jus pasipuosusius lotuliukas.gif Del kambario papuosimo, tai ka as zinau unsure.gif Gal tiesiog uzsakant uzsiminti, kad kambarys jaunavedziams, tai gal patys dasiprotes, o dar gal ir kokia nuolaidele padarytu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 05 22, 19:28)
Na manau jie tik tai apsidziaugtu pamate jus pasipuosusius  lotuliukas.gif  Del kambario papuosimo, tai ka as zinau  unsure.gif  Gal tiesiog uzsakant uzsiminti, kad kambarys jaunavedziams, tai gal patys dasiprotes, o dar gal ir kokia nuolaidele padarytu  g.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man kaip tik grazu wub.gif As eiciau su suknele ir visai net nemastyciau apie kita varianta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 05 22, 19:29)
drinks_cheers.gif man kaip tik grazu wub.gif As eiciau su suknele ir visai net nemastyciau apie kita varianta wub.gif

Butent drinks_cheers.gif o pamate dar gal ir ryte palepintu, pvz. pusryciais i kambari bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 05 22, 19:29)

as irgi su suknele eisiu, o ryte i kitus rubus persirengsiu
Atsakyti
keliu temele i virsu. Nagi mergaites pasisakom, pasipasakojam kokiam viesbutuki zadat praleist savo povestuvine nakti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 06 07, 08:34)
keliu temele i virsu. Nagi mergaites pasisakom, pasipasakojam kokiam viesbutuki zadat praleist savo povestuvine nakti. biggrin.gif

mes cia: www.contihotel.lt smile.gif
Atsakyti
mmmm...grazu...kas dar zino koki jauku viesbutuka povestuvinei nakciai?
Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2007 06 07, 14:08)
mmmm...grazu...kas dar zino koki jauku viesbutuka povestuvinei nakciai?

mums irgi paieskos dar pries akis
Atsakyti
Mes rezervavom'Santaka' viesbuti Kaune,savo vestuvinei nakciai,tiksliau gavosi romantiskas savaitgalis.dvi naktys,du pusryciai,viena vakariene,butelis sampano i kambari ir valanda saunoj ir baseine.gal kas jau buvot siame viesbutyje?
Atsakyti
Mes savo vestuvine nakti praleisim Crown Plazoj.. blush2.gif
Atsakyti