Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

Gal Klaipedoje galite rekomenduoti koki viesbutuka pirmai nakciai ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 09, 20:16)
mes dar spėjome padovanotus pinigus suskaičiuoti

thumbup.gif biggrin.gif

Na, bet manau kiekienam savo wink.gif
Atsakyti
o musu naktis bus Londono oro uosto viesbuti ir dar atskiros lovos doh.gif
Atsakyti
o ką, irgi romantika, gulėti dviese pasispaudus viengulėje lovoje smile.gif Aišku, čia ne naktis prabangiame viešbutyje su karališka lova, na, bet turėsit ką prisiminti ir dar vaikams papasakoti, kaip netipiškai pirmąją naktį praleidot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aaSTaa @ 2008 09 04, 13:43)
o musu naktis bus Londono oro uosto viesbuti ir dar atskiros lovos  doh.gif

Tiksliai, nėra padėties be išeities bigsmile.gif o dar tokią naktį tongue.gif
Atsakyti
kadangi vestuvems uzsakem sodyboje, tai visi kartu ir miegosime. aisku- mes atskirame kambaryje. wub.gif bet as labai neromantizuoju tos nakties, nes kiek girdejau, dauguma buna tiek pavarge, kad apie meiluma negali but nei kalbos lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai nesuprantu jusu merginos smile.gif tik nesupykit smile.gif

jeigu manajam užtenka jėgu augringai nakčiai grįžus po audringo vakarėlio, tai kodėl neturėtų jų užtekti po vestuvių?

juk vestuvės yra gražiausia gyvenimo šventė, kodėl gi jos gražiai ir neužbaigus?

Mes savo vestuves švęsim "Stirnių malūne" Vilniuje. Jie jaunavedžiams dovanoja liuksa smile.gif taigi paprašysiu savo pirmosios pamergės, kad pauoštų kambarį: apibarstytų rožių žiedlapiais, padėtų ant lovos baltą korsetą man ir baltas trumpikes jam bigsmile.gif

Planuojam, kad visas veiskmas turėtų būti iki 3 nakties, nes vestuvės vieną dieną ir bus transportas, kuris išvežios visus namo smile.gif

Tikiuosi viskas bus taip kaip planuojam smile.gif be galo romatiška ir gražu wub.gif
Atsakyti
Linkiu sekmes biggrin.gif As po savo vestuviu dienos kritau kaip lapas i ta lova ir maziausiai man rupejo kazkas daugiau biggrin.gif Nes reikia pagalvot ir apie tai, kad nakti pries vestuves pamiegoti retai kuriai pavyksta (as net 1 val ismiegojau biggrin.gif ), reikia visa ta vestuvini maratona atlaikyt.. taip kad roziu ziedlapiai ir visos kitos romantiskos subtilybes nublanksta - sakau is savo patirties smile.gif Tam zmones ir sugalvojo medaus menesi, kurio metu tikrai galima dviese "atsvesti" smile.gif
Atsakyti
as irgi manau,kokia ten romantika pirma nakti! as lydejau savo vyra miegoti,nes pati dar norejau durniuoti,o vyras mazai gerentis paryciais jau padaugino. bet kai pamaciau ji saldziai mieganti kritau ir as salia...miegojom kaip lapai iki muzikantu kelimo lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Midnattssola,2008 11 20, 13:56]
aš tai nesuprantu jusu merginos smile.gif tik nesupykit smile.gif

jeigu manajam užtenka jėgu augringai nakčiai grįžus po audringo vakarėlio, tai kodėl neturėtų jų užtekti po vestuvių?

juk vestuvės yra gražiausia gyvenimo šventė, kodėl gi jos gražiai ir neužbaigus?

Pritariu pritariu pritariu drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 06 28, 14:43)
Vilniuje tai tikrai pats romantiškiausias viešbutis - ŠEKSPYRAS
Nors aš ten buvau ne savo pirmąją vestuvių naktį, bet man ten žiauriai patiko.
Labai jauku, kambariai palyginus dideli, viskas gražiai įrengta.
Duoda tokia baltas minkštutes šlepetes.
Mano vyras sakė, kad mažai kur pasaulyje net ir 5 žvaigždžių viešbučiai duoda šlepetaites....

MMMM...  wub.gif Buvo faina  wub.gif

Sekspyre thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif

Va sia vasara as su SB planuojam savo vestuvytes blush2.gif

Kadandi i vestuvine kelione nevaziuosim - tai norisi bent jau romantisko savaitgalio dviese.... wub.gif kokiam graziam kambary... su dziakuziais ir t.t. wub.gif

Gal kas žinote koki viešbuti, arba dar geriau - kokia romantišką sodyba tokiam savaitgaliui???? wub.gif
Atsakyti