Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

[quote=*zyza*,2008 11 26, 14:54]
[quote=Midnattssola,2008 11 20, 13:56]
aš tai nesuprantu jusu merginos smile.gif tik nesupykit smile.gif

jeigu manajam užtenka jėgu augringai nakčiai grįžus po audringo vakarėlio, tai kodėl neturėtų jų užtekti po vestuvių?

juk vestuvės yra gražiausia gyvenimo šventė, kodėl gi jos gražiai ir neužbaigus?

Pritariu pritariu pritariu drinks_cheers.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir as pritariu thumbup.gif nors keliaus 5 ryto, o pries tai miegojau kokias 2 valandas, taciau su savo vyreliu vestuvine nakti tikrai kaip cia kazkas minejo "kaip lapai i lova" tikrai nekritome blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingavega @ 2008 11 20, 14:25)
Linkiu sekmes biggrin.gif As po savo vestuviu dienos kritau kaip lapas i ta lova ir maziausiai man rupejo kazkas daugiau biggrin.gif Nes reikia pagalvot ir apie tai, kad nakti pries vestuves pamiegoti retai kuriai pavyksta (as net 1 val ismiegojau biggrin.gif ), reikia visa ta vestuvini maratona atlaikyt.. taip kad roziu ziedlapiai ir visos kitos romantiskos subtilybes nublanksta - sakau is savo patirties smile.gif Tam zmones ir sugalvojo medaus menesi, kurio metu tikrai galima dviese "atsvesti" smile.gif

pritariu 4u.gif mes irgi i lova kritom 5val. ryto biggrin.gif tai apie kokia nakti galima sneket doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goosia112: 24 vasario 2009 - 15:54
Merginos neisizeiskit,bet kokia cia pirmoji naktis?Gal greiciau butu 115-toji biggrin.gif .Manau kad pirmoji naktis jau senai visom praejus su busimais vyrais,ar visos tekat mergaites? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linapaulina @ 2009 05 22, 19:47)
Merginos neisizeiskit,bet kokia cia pirmoji naktis?Gal greiciau butu 115-toji biggrin.gif .Manau kad pirmoji naktis jau senai visom praejus su busimais vyrais,ar visos tekat mergaites? ax.gif

Susidaro ispudis, kad tikrai ne visos, bet galiu garantuoti, kad mergaiciu yra... ax.gif
Atsakyti
sakykite mergaites ka norite tai yra pirmoji naktis kuomet esi jau susituoke , maniskis sake kaip bebutume pavarge , bet kaip priklauso turim tureti ta nakti butu sektiek abydna praleisti sios sventes dali.
Atsakyti
manau jau čia ta "pirmoji naktis" kaip kam išeina, kaip noro ir jėgų būna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 26, 14:43)
manau jau čia ta "pirmoji naktis" kaip kam išeina, kaip noro ir jėgų būna  hihihi.gif

reikia kaip nors tu jegu atrasti, juk tai smagiausia sventes dalis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 05 22, 18:28)
Na manau jie tik tai apsidziaugtu pamate jus pasipuosusius  lotuliukas.gif  Del kambario papuosimo, tai ka as zinau  unsure.gif  Gal tiesiog uzsakant uzsiminti, kad kambarys jaunavedziams, tai gal patys dasiprotes, o dar gal ir kokia nuolaidele padarytu  g.gif  biggrin.gif

Oi, tikrai ne visi susipranta... Užsakydama kambarį kelis kartus pakartojau, kad noriu kambario jaunavedžiams, o atidarę kambario duris vis tiek išvydom dvi atskiras nesustumiamas lovas! lotuliukas.gif Sakykit tiesiai šviesiai: norim kambario su didele dvigule lova biggrin.gif
Atsakyti
Kiek su susituokusiais draugais pakalbam, pasakojo, kad po visos tos ytampos paryciais jau nusikale buvo ir baudringai nakciai jegu nelabai bebuvo. Pas mus tai tokia situacija, kad vestuviu nakti tikriausiai reiks pora sweciu pas sawe bute apnakvindinti, tai nezinia kaip ten bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE((adrija) @ 2009 05 22, 19:47)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mano vestuviu diena prasidejo 3 val nakties, kaip prabudau nuo beprotisko lijimo doh.gif . atrode dangus maisos su zeme. lietus, didelis vejas ir t.t cray.gif tai ir meldziausi ir ko as tik nedariau verysad.gif , bet aisku uzmigti daugiau nebejo. doh.gif, bet oras pasitaise ir buvo laaaaaaaaaaabai grazus drinks_cheers.gif . gryzus is visu fotosesiju i sodyba, kur sventem pradejo man skranduka skaudeti, ir kuo toliau tuo labiau blink.gif . nuejom gultis apie 4 ryto. bet kad ir kaip man blogai buvo, kad ir kaip buvau pavargus ir norejau miego (tas prakeiktas lietus) , pirmoji naktis buvo nuostabi blush2.gif wub.gif . atrode visi miegai ir skausmai isgaravo. buvo smagu pabusti nuo zodziu "Labas rytas -iene", MYLIU TAVE wub.gif
Atsakyti