Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

Iki vestuviu mes metus kartu gyvenom, issiprasiau ji tik paskutine nakti lotuliukas.gif Pradzioj norejau, kad koki menesi "pabadautu" beee.gif
Po baliaus grizom 5val. Man net minties apie sexa nebuvo ! swoon.gif Luzau!
Atsakyti
As kaip tik dabar pradejau galvoti, kuom cia nustebint savo VYRA jau. Tai dairausi visokiu graziu apdareliu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
mes ir apie 5val tik miegoti nuejom, tai bau kai kritom tai vos 9val nubudom biggrin.gif butume ir toliau miegoja biggrin.gif siaip realiai jei anxiau butu nueja tai butu ir jegu ir noro stebinti vyra, bet mes nepervertinom to smile.gif ir realiai norejom saavo svente ir patis pasidziaugti wink.gif o tu naktu buvo ir bus wink.gif jei myli is sirdies, kiekviena diena gali ta pirma nakti vis ipatingesne daryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2009 07 08, 09:46)
mes ir apie 5val tik miegoti nuejom, tai bau kai kritom tai vos 9val nubudom biggrin.gif butume ir toliau miegoja biggrin.gif siaip realiai jei anxiau butu nueja tai butu ir jegu ir noro stebinti vyra, bet mes nepervertinom to smile.gif ir realiai norejom saavo svente ir patis pasidziaugti wink.gif o tu naktu buvo ir bus wink.gif jei myli is sirdies, kiekviena diena gali ta pirma nakti vis ipatingesne daryt wink.gif

stinku su nuomone
Atsakyti
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 07 04, 22:50)
As kaip tik dabar pradejau galvoti, kuom cia nustebint savo VYRA jau. Tai dairausi visokiu graziu apdareliu  blush-anim-cl.gif

Ką jau čia labai ir benustebinsi apdarėliais, na, nebent tavo vyrui tik tiek ir užteks pirmąjai vestuvių nakčiai... ax.gif
Jei jau stebinti tai tik superiniais dalykais, o ne... blush2.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi prieš vestuves nusprendėm, kad eisim miegoti ir ilsėsimės. Tik kai nuėjom miegoti vyras nusirengė, išjungė šviesą ir griuvo į lovą. Savo suknelę nusirengiau tamsoje, tik per langą blanki šviesa sklido ir vyras netyčia pamatė mane su baltais apatiniais ir baltom priklijuojamom pėdkelnėm.... hihihi.gif Jam to užteko, kad dingtų visi miegai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2009 07 11, 16:22)
Mes su vyru irgi prieš vestuves nusprendėm, kad eisim miegoti ir ilsėsimės. Tik kai nuėjom miegoti vyras nusirengė, išjungė šviesą ir griuvo į lovą. Savo suknelę nusirengiau tamsoje, tik per langą blanki šviesa sklido ir vyras netyčia pamatė mane su baltais apatiniais ir baltom priklijuojamom pėdkelnėm....  hihihi.gif Jam to užteko, kad dingtų visi miegai...  blush2.gif

hihihi.gif
Cia geriausias scenarijus "tarsi netycia" biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo, vyras norejo pats nurengti man vestuvine suknele (nors jis to niekad man nesake), taciau po vidurnakcio jam pakilo ziauriai auksta temperatura, tai gavau ji slaugyti. Jis guledamas be jegu galejo tik stebet kaip nusirengiu. Musu pirmasis vestuvinis rytas buvo pirmadieni smileysex.gif . Buvo tikrai neplanuota ir puiku biggrin.gif , nes negalvojom, kad galesim likti dviese, o ir pries vestuves abu badavom daugiau nei menesi blush2.gif .
Atsakyti
Na mes sokom irgi iki paryciu, po ketvirtos nuejom gult, o izmigom tai tik puse sesiu blush2.gif net nekalbejom pries vestuves apie ta "pirmaja nakti". Viskas gavosi labai naturaliai...jis man atsege vestruvines sukneles uztrauktuka, pamate kad deviu tik baltus stringus..ir to uzteko wub.gif biggrin.gif uch thumb_yello.gif
Atsakyti
musu pirmoji naktis prasidejo jau paryciais apie 7val biggrin.gif grize namo,atradom mano mamytes paposta miegamaji, wub.gif dar manajam buvo padeti odniai strigai ,apsiuti baltu pukeliu lotuliukas.gif ir man komplektukas,isijungem mums vest,planuotojos dovanota cd,su muzika pirmajai nakciai tongue.gif tai viskas buvo ciki wub.gif ,juokingiausia tai,kad ryte muzikantai ateje zadinti nufilmavo ant grindu mano vyro odinius stringus lotuliukas.gif ir is po pagalves istraukiau per puse delno dydzio jaunuju suri lotuliukas.gif buvo juoko visiems iki valias,nes visi laukia didelio,o cia bumt,ir maziukas thumbup.gif
Atsakyti
Nu gi smagi naktelem tiksliau rytas buvo bigsmile.gif o mes kad suspaudem suri, tai ohoho thumbup.gif 13 kg blush2.gif tai visa savaite valgem, nors per vestuves visiem sveciam padalinom, puse liko blink.gif
Atsakyti
o pas mus ir viskas gavosi naturaliai.parejom namo,o ten anyta papuosusi mums miegamaji wub.gif wub.gif vyras padejo nusirengti ne tik suknyte blush2.gif ax.gif bet ir visa kita...nors buvo jau ir ankstyvas rytas apie 5-6val. wub.gif wub.gif wub.gif tai buvo ne pirmas kartas,bet kazkuo tikrai kitoks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti