Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

QUOTE (Oleska @ 2004 06 30, 12:08)
O pati planuoju paruosti brangiausiam siurpriza: nupirksiu apatinius su pukeliais ir padarysiu intymios vietos "vestuvine" sukuosena thumbup.gif
As jau isivaizduoju jo reakcija thumbup.gif thumbup.gif heart.gif thumbup.gif thumbup.gif

man toks siurprizas dirbtinas, is filmu ir zurnalu nukopintas, jokio siltumo.Bet tai tik mano nuomone...as noreciau, kad vestuvine nakti vyras nuo mano akiu silumos, nuo mano kuno kvapo apaktu, o ne nuo dirbtines p ....... sukuosenos.Beje, apie tuos apatinius su pukeliais.drauge norejo pradziuginti vyra per valentynke, tai paskui keikesi, nes pilnas kambarys ir burna buvo puku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (spurgyte @ 2004 06 30, 22:35)
QUOTE (Oleska @ 2004 06 30, 12:08)
O pati planuoju paruosti brangiausiam siurpriza: nupirksiu apatinius su pukeliais ir padarysiu intymios vietos "vestuvine" sukuosena thumbup.gif
As jau isivaizduoju jo reakcija thumbup.gif  thumbup.gif  heart.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man toks siurprizas dirbtinas, is filmu ir zurnalu nukopintas, jokio siltumo.Bet tai tik mano nuomone...as noreciau, kad vestuvine nakti vyras nuo mano akiu silumos, nuo mano kuno kvapo apaktu, o ne nuo dirbtines p ....... sukuosenos.Beje, apie tuos apatinius su pukeliais.drauge norejo pradziuginti vyra per valentynke, tai paskui keikesi, nes pilnas kambarys ir burna buvo puku tongue.gif

Man atrodo, kad visos tos sukuosenos ir pukeliai labai individualsu dalykas. Pavyzdziui, as irgi zadu savo vyreli nustebinti tokia sukuosena, nes zinau, kad jam tai laaaaaaaabai patiks. wub.gif wub.gif wub.gif Taigi kiekviena darome taip, kad butu malonu vyrui ir paciai - vienam tai sukuosena, kitam tai blyksincios akytes ir t.t.
Atsakyti
O tai kada jūs tas čiukosenas darysitės? Tą pačią dieną? Ar iki vestuvių gyvenat atskirai ir paskutinį "aitės/ytės/utės" vakarą nesimatysit?
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 07 01, 07:20)
O tai kada jūs tas čiukosenas darysitės? Tą pačią dieną? Ar iki vestuvių gyvenat atskirai ir paskutinį "aitės/ytės/utės" vakarą nesimatysit?

As tai tiksliai nezinau kuria diena darysiuos ta sukuosena, bet kadangi mes gyvename atskirai, tai kelias dienas pries vestuves jis savo busimos zmoneles ievos kostiumu nematys... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 07 01, 07:20)

O as pries diena. Visvien paskutine diena pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.
Atsakyti
QUOTE (Oleska @ 2004 07 01, 10:35)
Visvien paskutinę dieną pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.

Neturėtų susitikti...

Visvien paskutinę dieną pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.

Neturėtų susitikti... tongue.gif
Oi kox senoviškas požiūris......
O mes kartu gyvenam, va... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 06 30, 16:47)
QUOTE (bonda @ 2004 06 30, 10:30)
QUOTE (Will @ 2004 06 28, 20:41)
Betgi pirmojo tik viena aspkritai tera smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif argi tai pirmoji naktis? nebent nei karto su vyru nei dzin dzin pries tai... biggrin.gif nebent tai tik pirmoji jau vedusiu... rolleyes.gif bet ar tame esme - dar tu naktu kiek nusimato...
aisku, geria, kas po vidurnakcio ir mauna... as kaip tik paskutine is baliaus... kaip nedalyvauti savo sventej iki galo?

Butent, kad pirmoji kaip vyro ir zmonos wub.gif
As tam ir viesbucio ieskau, kad nereiketu grizti ten pat, kur gyvenam iki siol, ir kur dar betn kokius metus- du gyvensim, tada ir romantikos jokios nera... Bet jei viesbutukas ir dar iskart po vidurnakcio (o ne paryciais), tai tikrai manau, kad ir noro ir jegu bus daug daug daug smile.gif wub.gif

gerai, jei vilniuje ar kitam didesniame mieste... wink.gif tai ir viesbuciu yra pasirinkimas, o jei kokioj provincijoj?

aisku, jei vienos dienos vestuves - tai no problem - isleki sau kur i kita miesta ir psio, bet jei dvieju?
Atsakyti
QUOTE (Oleska @ 2004 07 01, 10:35)
O as pries diena. Visvien paskutine diena pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.

mes kartu negyvenom, bet pries vestuves as nakvojau pas saviski - ar taip, ar taip jau busimoji zmona... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai aišku, kam dar čia laxtyti kaip mažvaikiams tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 07 01, 11:46)
QUOTE (Will @ 2004 06 30, 16:47)
QUOTE (bonda @ 2004 06 30, 10:30)
QUOTE (Will @ 2004 06 28, 20:41)
Betgi pirmojo tik viena aspkritai tera smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif argi tai pirmoji naktis? nebent nei karto su vyru nei dzin dzin pries tai... biggrin.gif nebent tai tik pirmoji jau vedusiu... rolleyes.gif bet ar tame esme - dar tu naktu kiek nusimato...
aisku, geria, kas po vidurnakcio ir mauna... as kaip tik paskutine is baliaus... kaip nedalyvauti savo sventej iki galo?

Butent, kad pirmoji kaip vyro ir zmonos wub.gif
As tam ir viesbucio ieskau, kad nereiketu grizti ten pat, kur gyvenam iki siol, ir kur dar betn kokius metus- du gyvensim, tada ir romantikos jokios nera... Bet jei viesbutukas ir dar iskart po vidurnakcio (o ne paryciais), tai tikrai manau, kad ir noro ir jegu bus daug daug daug smile.gif wub.gif

gerai, jei vilniuje ar kitam didesniame mieste... wink.gif tai ir viesbuciu yra pasirinkimas, o jei kokioj provincijoj?

aisku, jei vienos dienos vestuves - tai no problem - isleki sau kur i kita miesta ir psio, bet jei dvieju?

Na, as kazkaip savo pozriuri sava situacija grindziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 07 01, 11:24)
[QUOTE=Oleska,2004 07 01, 10:35] Visvien paskutinę dieną pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.

Neturėtų susitikti... tongue.gif
Oi kox senoviškas požiūris......
O mes kartu gyvenam, va... tongue.gif

Pritariu smile.gif
Nes mes irgi akrtu gyvenam... smile.gif As tai planuoju dirbtine blizgancia tatuiruote (ar kaip ji ten vadinas smile.gif ) pasipuosti, tai, manau, tiks ir vestuviu rytas g.gif
Atsakyti
O gal kuri zinote patikima salona Kaune kur tas visas grozybes daro? wub.gif Ir kokia mazdaug sumike pinigeliu reikia uz tai paaukoti g.gif
Atsakyti