QUOTE (Oleska @ 2004 06 30, 12:08) |
O pati planuoju paruosti brangiausiam siurpriza: nupirksiu apatinius su pukeliais ir padarysiu intymios vietos "vestuvine" sukuosena ![]() As jau isivaizduoju jo reakcija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
man toks siurprizas dirbtinas, is filmu ir zurnalu nukopintas, jokio siltumo.Bet tai tik mano nuomone...as noreciau, kad vestuvine nakti vyras nuo mano akiu silumos, nuo mano kuno kvapo apaktu, o ne nuo dirbtines p ....... sukuosenos.Beje, apie tuos apatinius su pukeliais.drauge norejo pradziuginti vyra per valentynke, tai paskui keikesi, nes pilnas kambarys ir burna buvo puku

QUOTE (spurgyte @ 2004 06 30, 22:35) | ||
man toks siurprizas dirbtinas, is filmu ir zurnalu nukopintas, jokio siltumo.Bet tai tik mano nuomone...as noreciau, kad vestuvine nakti vyras nuo mano akiu silumos, nuo mano kuno kvapo apaktu, o ne nuo dirbtines p ....... sukuosenos.Beje, apie tuos apatinius su pukeliais.drauge norejo pradziuginti vyra per valentynke, tai paskui keikesi, nes pilnas kambarys ir burna buvo puku ![]() |
Man atrodo, kad visos tos sukuosenos ir pukeliai labai individualsu dalykas. Pavyzdziui, as irgi zadu savo vyreli nustebinti tokia sukuosena, nes zinau, kad jam tai laaaaaaaabai patiks.

O tai kada jūs tas čiukosenas darysitės? Tą pačią dieną? Ar iki vestuvių gyvenat atskirai ir paskutinį "aitės/ytės/utės" vakarą nesimatysit?
QUOTE (Tushka @ 2004 07 01, 07:20) |
O tai kada jūs tas čiukosenas darysitės? Tą pačią dieną? Ar iki vestuvių gyvenat atskirai ir paskutinį "aitės/ytės/utės" vakarą nesimatysit? |
As tai tiksliai nezinau kuria diena darysiuos ta sukuosena, bet kadangi mes gyvename atskirai, tai kelias dienas pries vestuves jis savo busimos zmoneles ievos kostiumu nematys...

QUOTE (Tushka @ 2004 07 01, 07:20) |
O tai kada jūs tas čiukosenas darysitės? Tą pačią dieną? Ar iki vestuvių gyvenat atskirai ir paskutinį "aitės/ytės/utės" vakarą nesimatysit? |
O as pries diena. Visvien paskutine diena pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.
QUOTE (Oleska @ 2004 07 01, 10:35) |
Visvien paskutinę dieną pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas. Neturėtų susitikti... |
Visvien paskutinę dieną pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas.
Neturėtų susitikti...

Oi kox senoviškas požiūris......
O mes kartu gyvenam, va...

QUOTE (Will @ 2004 06 30, 16:47) | ||||
Butent, kad pirmoji kaip vyro ir zmonos ![]() As tam ir viesbucio ieskau, kad nereiketu grizti ten pat, kur gyvenam iki siol, ir kur dar betn kokius metus- du gyvensim, tada ir romantikos jokios nera... Bet jei viesbutukas ir dar iskart po vidurnakcio (o ne paryciais), tai tikrai manau, kad ir noro ir jegu bus daug daug daug ![]() ![]() |
gerai, jei vilniuje ar kitam didesniame mieste...

aisku, jei vienos dienos vestuves - tai no problem - isleki sau kur i kita miesta ir psio, bet jei dvieju?
Tai aišku, kam dar čia laxtyti kaip mažvaikiams

QUOTE (bonda @ 2004 07 01, 11:46) | ||||||
gerai, jei vilniuje ar kitam didesniame mieste... ![]() aisku, jei vienos dienos vestuves - tai no problem - isleki sau kur i kita miesta ir psio, bet jei dvieju? |
Na, as kazkaip savo pozriuri sava situacija grindziau

QUOTE (Alonda @ 2004 07 01, 11:24) |
[QUOTE=Oleska,2004 07 01, 10:35] Visvien paskutinę dieną pries vestuves jaunieji neturetu susitikti, tad penktadieni pats laikas. Neturėtų susitikti... ![]() Oi kox senoviškas požiūris...... O mes kartu gyvenam, va... ![]() |
Pritariu

Nes mes irgi akrtu gyvenam...

O gal kuri zinote patikima salona Kaune kur tas visas grozybes daro?
Ir kokia mazdaug sumike pinigeliu reikia uz tai paaukoti