Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

O as kazkaip nepagalvojau apie "ta nakti " wub.gif pamirsau ....bet zinau kad mano brangiausias ruosia man staigmena nes kai tvarkiausi netycia jo stalciuje radau kruva uzrasu su viesbucio numeriais thumbup.gif Bet jam nieko nesakysiu tegul galvoja ,kad nezinau biggrin.gif
Atsakyti
musu vestuvine naktis prasidejo 6val.ryto ir baigesi 10val.bet per ta laika mes suspejom pasimyleti aisku orgazmo nepajutau bet buvo faina tai daryti su savo vyru.uzsidejau baltus naktinukus kokiom 5min suprantat pacios kodel.o siaip rytas buvo baisiausias nes sutino kojos nuo batuku tai turejau mamos tapkes uzsidet,ai ir dare bajeris buvo besiardant man sukuosena pradejo krist lauku dirbtines sruogos tai vyras isiziojes ziurejo kol suprato kame reikalas smile.gif
Atsakyti
apie savo pirma nakti papasakojau o stai apie savo brolio pirma nakti kai tik prisimenu juokas ima.jo vestuves buvo pries6metus dalyvavo apie 60 zmoniu tais laikais tai buvo normalu.musu namuose vyko svente ir nakvot pasiliko apie 40 zmoniu tai va mama mano siaip netaip visus sugulde ziu gi jai paciai neliko kur atsigult tai ji pasibelde i jaunuju kambari sako vaikai priimkit tai taip visi trys ir miegojo,ryta ateje muzikantai su filmuotoju zadint jaunuju rado visus tris bemiegant tai ir sako nu visko esam mate bet kad pirmaja vestuviu nakti mama jaunuosius saugotu tai dar neteko.zinoma ant rytojaus visi jauniki per danti trauke... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2005 02 25, 21:12)
musu vestuvine naktis prasidejo 6val.ryto ir baigesi 10val.bet per ta laika mes suspejom pasimyleti aisku orgazmo nepajutau bet buvo faina tai daryti su savo vyru.uzsidejau baltus naktinukus kokiom 5min suprantat pacios kodel.o siaip rytas buvo baisiausias nes sutino kojos nuo batuku tai turejau mamos tapkes uzsidet,ai ir dare bajeris buvo besiardant man sukuosena pradejo krist lauku dirbtines sruogos tai vyras isiziojes ziurejo kol suprato kame reikalas smile.gif

jjooooo......................... unsure.gif
Atsakyti
O mergaites... kaip su tokiais reikalais kaip menesines per vestuves ar medaus menesi? pakankamai sunku viska suderint, rodos neturetu but, bet is tu nervu visko gali buti (anksciau ar veliau..)

ka galit pakomentuoti apie tai?
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2005 02 26, 13:15)
apie savo pirma nakti papasakojau o stai apie savo brolio pirma nakti kai tik prisimenu juokas ima.jo vestuves buvo pries6metus dalyvavo apie 60 zmoniu tais laikais tai buvo normalu.musu namuose vyko svente ir nakvot pasiliko apie 40 zmoniu tai va mama mano siaip netaip visus sugulde ziu gi jai paciai neliko kur atsigult tai ji pasibelde i jaunuju kambari sako vaikai priimkit tai taip visi trys ir miegojo,ryta ateje muzikantai su filmuotoju zadint jaunuju rado visus tris bemiegant tai ir sako nu visko esam mate bet kad pirmaja vestuviu nakti mama jaunuosius saugotu tai dar neteko.zinoma ant rytojaus visi jauniki per danti trauke... smile.gif

Zinai vos susilaikau is juoko, uzjauciu jaunuosius, ypac jei jie pries tai kartu negyveno ir jiems ta pirmoji naktis butu istikruju jau senai laukta.....
Atsakyti
noriu paklausti jusu nuomones.
Ta pirmoji naktis (nesvarbu kada: ar iskart, ar kita ryta ir pan.), kas turetu viska ruosti, organizuoti: t.y. kambario papuosimai ir kt.
Ar tai isimtinai jaunojo pareiga? ar tai abieju bendro planavimo ir pastangu reikalas?

ka jusu manymu jaunoji, ir ka jaunasis turetu padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Gaude @ 2004 05 14, 09:21)
Merginos papasakokit, kur praleisit pirma vestuviu nakti. Musu jungtuves bus tik viena diena, todel ieskom sau kokio romantisko viesbutuko. Hereja tavo isrinktasis is Palangos, gal zinot koki faina viesbutuka prie juros normaliom kainom, kuri galetumet parekomenduot.

Labai nerealus Palangoje yra ,,Palanga" tik tiek, kad brangus
Atsakyti
QUOTE(meskutis @ 2005 03 22, 18:37)
noriu paklausti jusu nuomones.
Ta pirmoji naktis (nesvarbu kada: ar iskart, ar kita ryta ir pan.), kas turetu viska ruosti, organizuoti: t.y. kambario papuosimai ir kt.
Ar tai isimtinai jaunojo pareiga? ar tai abieju bendro planavimo ir pastangu reikalas?

ka jusu manymu jaunoji, ir ka jaunasis turetu padaryti?

Man rodos būtų labai šaunu, jei tuo pasirūpintų pulkelis... Man irgi labai patiktų, jei mano pamergėlės papuoštų mūsų apartamentus rolleyes.gif
... reiks atsargiai užsiminti... wub.gif
Atsakyti
blush2.gif pas man ir tokios jau kaip tipo pirmos nakties nebuvo..... alia vestuvių naktį tai mes su vyru senoviniam mediniam svirne ant močiutes medinės lovos praleidom, ir vietoj žvakės pas mum prožektorius degė, nes tamsu svirne, o langiukas jau tokis mažutukas rolleyes.gif . O svirne todėl, kad vestuvės mūs buvo mano kaime smile.gif , ir kažkaip man geriau norėjos svirne, negu pas kaimynus kur voliotis ..... ax.gif

Nu bet labai neblogai buvo...... wub.gif
Atsakyti
Mano brangiausias jau užsakė mums numėrį "Lietuvos" viešbutyje paskutiniame aukšte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif o aš sugalvojau busimam vyreliui siurpriziuką tą naktį - turėtų patikti ir tas dalykas įmanomas tik pirmąją naktį 4u.gif Va tik, kad abu sveikatos po tokios dienelės turėtume blush2.gif
Atsakyti