Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji naktis

O as savo pirmaja povestuvine naktimi buvau labai patenkinta. Net vat ka tik su vyru prisiminem - taip gera buvo...
Ish vestuviu baliaus pabegom labai anksti ir jau 12 val. vakaro buvo Palangoj. Buvom uzhsisake vieshbuti "Mama Rosa" - buvo nepigu, bet labai patiko aptarnavimas, kambarys buvo papuoshtas gelemis, degė zhvakes, ant zhiedlapiais nubarstyto stalelio lauke du prashmatnus kokteiliai ir Shekspyro "Meiles sonetai"- vieshbuchio dovana.
Tas likes laikas iki miego, kaip shiandienh pamenu, buvo kazhkoks nepaprastas. Gerem tuos kokteilius didzhiuliame vieshbuchio balkone, praeiviai shuksniais sveikino, nes dar buvau su suknele, paskui zhvengdami iki nukritimo skaichiavom segtukus ish mano shukuosenos, nes mano vyro galvoj netilpo KIEK ju galima sukishti i elementaru kuoda:) Buvau visai nepasirupinusi seksualiais naktiniais rubais, tai miegojau su vyro marshkineliais su mikiu:) smile.gif kuriuos jis turejo nuo kokios devintos klases biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet tos nuotraukos prabangioje vieshbuchio vonioje su ta nushiurusia maike man dabar labai mielos... biggrin.gif
Paskui diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidzhiuleje lovoje zhiurinejom dovanas, nes visas atsitusem i kambari, klausemes uz lango chirpianchiu zhiogu ir buvom nerealiai laimingi.
O smileysex.gif buvo ir dar kaip reikalas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
visos istekejusios drauges sake ir pati kai istekejau isitikinau,kad pirma vestuviu naktis buna tokia:gryzti kokia 3-4 namo,ar ten i grazia romantiska vieta, suskaiciuoji"dovanas" ir uzmiegi kaip angeliukas is nuovargio apsikabinus vyra mylima. clap.gif wub.gif

nebent pabegsi is savo sventes kokia 12nakties,kad dar uztektu jegu tam smileysex.gif laugh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 05 liepos 2004 - 11:28
Nuostabios tos povestuvinės naktys... heart.gif
Mes ir planuojame ateityje tokią turėti smile.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
Mes iš vestuvių pabėgom kokią 3 val, ir tai nenorom, nes labai jau smagu buvo thumbup.gif , o gryžę norėjom išsimaudyt vonioj, aišku kartu, pasileidom vandenį, o patys nusirenginėjome, besibučiuodami lipam į vonią ir o siaube, vanduo ŠALTAS, pamiršom kad tais laikais naktį išjungdavo šiltą vandenį.Todėl keliavom tiesiai į lovą tongue.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (NERA @ 2004 07 05, 12:20)
Mes iš vestuvių pabėgom kokią 3 val, ir tai nenorom, nes labai jau smagu buvo thumbup.gif , o gryžę norėjom išsimaudyt vonioj, aišku kartu, pasileidom vandenį, o patys nusirenginėjome, besibučiuodami lipam į vonią ir o siaube, vanduo ŠALTAS, pamiršom kad tais laikais naktį išjungdavo šiltą vandenį.Todėl keliavom tiesiai į lovą tongue.gif clap.gif

thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (NERA @ 2004 07 05, 14:20)

Manau tame ir yra pirmos nakties romantika... ane...
Atsakyti
Hmmm... truputį pavydu... mums teks "suguldyt" 12 personų mūsų bute biggrin.gif
Tai tą nepakartojamą "pirmąją naktį" nukelsime kitam vakarui wink.gif
Atsakyti
NA man tai tos grozybes pirmai nakciai visai netinka...Zmogus turi jaustis laimingas ne del tos "grozybes", bet todel, kad tai YPATINGA diena is esmes, o ne del grozybes verst i lova! as tai nusipirksiu aliejuka toki, kuris atpalaiduoja raumenis ir istepsiu savo maziliuka, kad atsipalaiduotu nugara ,nuo tiesaus vaiksciojimo viesa diena smile.gif
IR kadangi mes abu labai sampana megstame, tai nusipirksim buteliuka sampano susidausim, pasikabinsim ir saldziai uzmigsim heart.gif
Atsakyti
as tai net nezinau, kad mano brangusis sugalvojes yra. Zinau, kad namuose bus ta musu povestuvine naktis wub.gif turiu tik kokius naktinukus nusipirkti wub.gif daugiau nieko ir nezinau. kazkaip malonu. vis tiek jos norisi, kokia ju bebutu, juk vis delto pirma naktis kaip vyras ir zmona, o tai nuostabiausia clap.gif
Atsakyti
wub.gif dabar kai pamastau, tai as ta pirma nakti, nes negalvojau, kad tai pirma musu vedybine naktis... wub.gif net nesusimasciau apie tai... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, smile.gif na gal galit man patarti, savo patirtim pasidalyti, kur praleidot vestuviu naktele. g.gif Mum iskillo problema, kad tevu mieste svesim, tai lyg ir nakvosim pas juos. verysad.gif turim ir kambari savo, bet kazkaip.. ar kur viesbutuke geriau. ? wub.gif
Atsakyti
Graikija, man atrodo, kad viesbutukas butu zymiai geriau, gal ir siek tiek brangiau, bet bent jau as tai tikrai nekaip jausciausi, kai zinociau, jog uz sienos miega tevai cool.gif blush2.gif
Atsakyti